Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hmm, baba a? Sad sam se setio da su mene danas zaboravili da nahrane, sto ja nemam babu ovde. Baba uvek pita "sine jesi li jeo sta"

Posted

E kad bi ja tako mogla da čekam neko da me nahrani. Vala varjaču u ruke i polazi da nešto skuvaš! :D

Ajd da ne spamujemo više temu. ;)

Posted
imam neki utisak da ti bas i ne volis pse i macke, zato ti savetujem da ih i ne drzis. Naravno da to linjanje ne mozes da izbegnes. Mozes da kupis magicnu rukavicu za prikupljanje dlaka i td. ali ni to nece spreciti linjanje, sem ako nisi luda i padne ti na pamet da izdepiliras jadnu zivotinju. Odecu moras da sklanjas, namestaj prekri necim ako ti toliko smeta ali dlaka ce svakako biti po kuci. Ne znam zasto bi ti smetalo da macka ili pas spava zajedno sa tobom, pa nece ti spavati na glavi, oni uvek legnu negde u predelu stomaka ili kod nogu. Mislim da ti nisi za te zivotinje, mislim da su za tebe vise neke bez karakterne zivotinje poput ribica ili napravi neku farmu mrava ako ti toliko smeta da malo pocistis za nekom zivotinjom. Imam resenje za tebe uzmi neku saksiju, zasadi neku glupu biljku, belu radu, dan i noc... daj toj biljci neko ime i oko odrzavanja neces imati nikakvih problema a nema ni dlaka, samo ponekad je zali, mislim da to barem mozes.

Vau, jel mogu da ti kazem u kom polozaju kenjam pa da mi das analizu ljubavnog zivota? :):rolleyes:

Ne smeta mi nista u vezi zivotinja osim dlaka kojih ne mogu da se otarasim. Ako mogu - super. Zato i pitam ljude s iskustvom drzanja istih.

Posted
Vau, jel mogu da ti kazem u kom polozaju kenjam pa da mi das analizu ljubavnog zivota? :):rolleyes:

Ne smeta mi nista u vezi zivotinja osim dlaka kojih ne mogu da se otarasim. Ako mogu - super. Zato i pitam ljude s iskustvom drzanja istih.

Nisam znao da postoji vise polozaja u kom ljudi kenjaju, mislio sam da je samo jedan ali svasta covek moze da cuje. Ako imas ljubavnih problema ovo nije tema za to. Inace pitanje ti je bilo kako nam dlake nisu gadne... Pa nisu nam gadne, ako zaista volis tu zivotinju drzis je zbog toga i nece ti biti tesko da malo i pocistis za njom. Resenje za dlake ne postoji, tu su ti razne rukavice, valjci koji prikuplaju dlake kako sa zivotinje tako i sa namestaja, odece a tu su naravno i standardne metode poput metle i usisivaca. Znaci linjanje se nikako ne moze spreciti.

Posted

Slažem se! Ako stvarno VOLIŠ svog ljubimca (kao što ja obožavam svoju mačku) neće ti biti teško da malo čistiš za njim...

To je sitnica u odnosu na nemerljivu ljubav koju ti ljubimac pruža!

Posted
Slažem se! Ako stvarno VOLIŠ svog ljubimca (kao što ja obožavam svoju mačku) neće ti biti teško da malo čistiš za njim...

:pivopije:

Posted (edited)

:da: :da: :pivopije:

Jedino sto pomaze jeste redovno cetkanje, svaki dan bi bilo idealno. Naravno, kolicina dlaka po kuci (namestaju, odeci...) se razlikuje u zavisnosti od duzine i gustine dlake (ja imam jednu crnu, ne mnogo cupavu macku, koja nije nikakav problem, i jednu cupaviju cijih dlaka nam je puna kuca:).

Tako da, ako ti dlake smetaju, a umeju da nerviraju, (mada ono :puke: jeste bilo malo bezveze), bolje nemoj da uzimas macku ili psa.

Edited by Stojko
Posted
Eto cist dokaz da neko ne moze ni o biljci da se brine :) a eto i dokaza da velicina nije bitna, nesto tako malo poput pauka a tako efikasno :)

potezi ochajnika ;)

meni ni ruze ni ribice nisu ishle od ruke, al sam zato sa makroorganizmima (joj shto sam grozna) dobra :)

nego, neshto korisno mi recite... koje rukavice za machke su dobre i gde da kupim? bila sam po pet shopovima u lokalu na nbg, i jedino shto sam nashla je chetka ista ko za kera samo manja... to vec imam.. al te rukavice su mi uvek delovale tako kul pogotovo na malu povrshinu machke... jesu li zaista full kul? :):):)

Posted

Ja cu da poludim vise od ovih terijera.Malopre izadjem napolje a jedan uhvatio ovog drugog kroz ogradu za njusku i ne pusta.Pustio ga i vrati se pa ga opet zgrabi.Ja krenem pesnicama da ga udaram,nista,nogama nista.Stisao sam mu vrat kako bi mu prekinuo vazduh da bi pustio-nista.Na kraju vedro hladne vode po njemu,nista...

Kad sam prosuo vodu uzeo sam da ga lemam sa vedrom da sam ga slomio...Krvi po dvoristu kao da je neko klan...Ja sav isecen ne znam ni sam od cega.

Posted (edited)
Ja cu da poludim vise od ovih terijera.Malopre izadjem napolje a jedan uhvatio ovog drugog kroz ogradu za njusku i ne pusta.Pustio ga i vrati se pa ga opet zgrabi.Ja krenem pesnicama da ga udaram,nista,nogama nista.Stisao sam mu vrat kako bi mu prekinuo vazduh da bi pustio-nista.Na kraju vedro hladne vode po njemu,nista...

Kad sam prosuo vodu uzeo sam da ga lemam sa vedrom da sam ga slomio...Krvi po dvoristu kao da je neko klan...Ja sav isecen ne znam ni sam od cega.

Strava :) :) :) Covece, ti si totalni sadista. Mastovit sadista. A ja mislio da je moj cale okrutan prema kucicma kad ih sutne ponekad.

Edited by Hell on Earth
Posted (edited)

Da vidim tebe kako bi razdvojio dva terijera.Zato ne lupaj gluposti kad nemas pojma na sta to lici kad se dva terijera pokolju.Ne postoji drugi nacin da se razdvoje.A ti ako smislis revolucionarno resenje javi se.

Da sam sadista verovatno ne bih imao 9 pasa kod kuce

Edited by Steven Seagal
Posted

Sve sam probao.Ne pomaze.Nemam ja pse od juce pa da ne znam sta se radi u tim situacijama.A dok ja otrcim unutra po meso ovaj moze da mu otkine njusku.Tu su sekunde presudne,mora brzo da se reaguje ili ce neki od pasa da nastrada.Prosli put je cale stradao,ujeo ga jedan za stomak dok su se klali.

Zamisli pit bula u borbi,e isti su fox terijeri i nemacki lovni terijeri samo su manji.Princip borbe im je potpuno isti.Ako nas ima dvojica onda batine nisu neophodne,ako sam sam onda mora da se pokusa svim i svacim.

Posted

ljudi koji su planirali da nabave/dobiju chinchilla-u da li su to i ucinili? zanima me odakle ste nabavili, koliko je zahtevna i uopsteno sto vise informacija...

Posted

NEVEZANO ZA GORNJE TEXTOVE:

Muka mi je od nemara veterinara i njihove bahatosti, i imam nameru da sve što mi se izdešavalo sa vetovima i ljubimcima izdešavalo obelodanim u nekom od medija, pa ako je neko imao sličnih problema nek mi se javi na pp, da sve objedinim u tekstu!

Posted

Imate forum Zivotinjsko Carstvo (guglajte taj naziv pa na sajtu kliknite "forum"), vec sam ga spominjala, dosta je koristan, nasla sam nekoliko odlicnih veterinara za morske prasice. Dosadasnje iskustvo me je ubedjivalo da oni ne postoje (posto su me ili odbijali ili slali na veterinarski a na veterinarskom im se je*e jer imaju preca posla). Naravno forum je posvecen svim zivotinjama, ima dosta podforuma.

Posted

nikome ne moze da smeta ako pises kako da se brines o zivotinji, cime da hranis i kod koga da lecis. ne znam kakve vi glupsti jos uvlacite u pricu, ali meni je ono dovoljno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...