Tanya Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 @Tanya Pa kako mozhesh biti sigurna da je to bash taj? Treci muskarac koji me to pita Jbt pa zivotinje se razlikuju isto kao i ljudi, da ne vidis ortaka pola godine i da ga sretnes na ulici ne bi ga prepoznao? Et B@K@ & WITCH84 Thanks, jeste lep, ali nije rasan, obican macorcic, samo sto je lep Sin je one crne macke cije sam slike postovala, mada znajuci nju moguce da se parila sa nekim rasnim macorom, od nje sam imala i sijamske macice
Sisus Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 (edited) Ljuuudiii!!! Brat mi je pronasao macka koji se izgubio pre skoro godinu dana!!! Sinoc ga je doneo i za sada je tu, nadam se da nece odlutati ponovo Prelep je kao i ranije!!! Porastao je jos malo Moj macor je takve boje, samo je malo deblji od tvog. Edited January 30, 2008 by Sisus
WITCH84 Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Macak je macak.Nije vazno da li je rasan ili ne.Ja na to ne obracam paznju.Meni su svi oni lepi,srdasca mala.Mnogo ih volim.Nema niceg lepseg od popodnevne dremke sa mackom na ledjima.TOOOPLO,MEEEKANO I PREEEDE.
B@K@ Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 @Tanya - ma mora da mu je makar prabaka ruskinja, plavuša... ~A je l' to vaš mali? Ih, baš je lep, dobro te niste abortirali~...
Tanya Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Moj macor je takve boje, samo je malo deblji od tvog. Ajd stavi neku sliku da vidimo i tvog debeljka Pa nije ziveo kod mene pola godine, nije ni cudo sto je smrsao Evo par dana je tu i vec se malko popravio, jos mesec dva i bice prase bas onako kako ja volim Samo jede, spava i prede po ceo dan. Cim cuje da neko hoda pored njega, skace i trci u kuhinju i prede Sve vreme je gladan
Sisus Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Nemam foto aparat, tako da nista od toga. :S
ukyo Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Ajd stavi neku sliku da vidimo i tvog debeljka Pa nije ziveo kod mene pola godine, nije ni cudo sto je smrsao Evo par dana je tu i vec se malko popravio, jos mesec dva i bice prase bas onako kako ja volim Samo jede, spava i prede po ceo dan. Cim cuje da neko hoda pored njega, skace i trci u kuhinju i prede Sve vreme je gladan i ti bi da ti je februar
vudun Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ух, што мрзим спонзоре ( пепси,адидас,најк,водафон,ауди)... и спонзоруше... ...Клао би их зубима!
PLISH Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Evo i moje drage kuce!! (http://farm3.static.flickr.com/2122/2244426559_db4eb51a4e_m.jpg) (http://farm3.static.flickr.com/2105/2246744557_fce2c2c573_m.jpg) Pravi dasa, zar ne? !
Tanya Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Evo i moje drage kuce!! Pravi dasa, zar ne? ! ovako je bolje Prelep je dasa Kako se zove?
Divlji Tigar Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 (edited) Nije moj ali je bas gotivan. Sliku sam nasao na railserbia.net Edited February 8, 2008 by Divlji Tigar
MissionVao Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Jeste malo suprotno ovoj temi ali jel zna neko koji miris tera macke, ako uopste postoji takav?
niking Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 http://www.odordestroyer.com/Merchant2/mer...e=CatRepellents nije miris, ali je zanimljiva ideja: http://www.odordestroyer.com/Merchant2/mer...e=CatRepellents
MissionVao Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 yeah, kad bih htela da investiram u to jeste super al mi treba quick solution
niking Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 onda probaj varijantu da je prskas vodom kad dodje tamo gde ne treba...
Azaralena Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Sirce, ljudi! Ili bilo sta prejakog mirisa. Ako njusnes i zavrti ti se u glavi, moze se desiti da otera i macku. Ako ne - sirce, bre!
Tanya Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Jooj seceri Taj crni ruski je prelep Evo novih slika mojih debilijana
Tanya Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 e, isprale su ti se malo :) Mama i cerka su crne, "sincic" je siv Ajd kaci ti nove slike one cincile
niking Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 uh, nisam je bas slikao odavno, mogao bih ovih dana malo
PLISH Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 ovako je bolje Prelep je dasa Kako se zove? Heh, hvala, ovako jeste bolje! A na kog dasu si mislila, zucka ili ovog cije se samo noge vide? Zove se Junior.....to mu je moj brat dao ime....meni se bas i ne dopada, ali zato ga zovemo Jusha! A mackice su ti preslatke! POZ!! Neki od mojih pasa Samo neki? Koliko ih jos imas?? Bas su cakani, kako se samo ovaj mali pruci po tepihu! Kako se zovu?
Josif Visarionovič Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Imam ih 9. 6 Fox Terijera,2 Rusa i jednog Snaucera... Hajdi,Crna,Kiss,Ernest,Bob,Arci i 3 kuceta koje jos nismo imenovali jer su na prodaju.
PLISH Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Imam ih 9. 6 Fox Terijera,2 Rusa i jednog Snaucera... Hajdi,Crna,Kiss,Ernest,Bob,Arci i 3 kuceta koje jos nismo imenovali jer su na prodaju. 9? Extra ! Lucky you!! Ja ne znam kako bih izasla na kraj sa svima, tj. kad bih sve stigla....jedva i sa ovim jednim! Poljupci za male kuce!!
MissionVao Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Da li je one njanjave "shminkerske" rase moguce izdresirati malo, cisto da ne laju non stop i da slushaju ili jok? Tj da li postoje rase koje je nemoguce dresirati a to nije zato sto su suvise divlje?
Recommended Posts