PLISH Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 jel ima neko da deli neke zivotinje? ne domace..(u standardnom znacenju te reci) mislim na mace -kuce -trece:P nek me cima na PM E moja koleginica je redovno delila neke macice, pokusavala svima redom da ih uvali, videcu ako nije u tome uspela do kraja javljam ti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 JA IMAM JEDNOG UNDEAD ZMAJA!! Uskoro se koti, pa ako neko hoce male UNDEAD ZMAJICE neka mi javi... A imam i pet macaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Jaooo kako je meden!!! Jovan hahaha cudno ime za pticicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightTrain Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Ne mogu da verujem da bi neko drzao ovako nesto u kavezu, pogledaj kako je tuzan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Jaooo moj mackic dosao kuci iz skitnje i nemoze da podigne repic Ja mislila da ga je polomio, a kaze mi veterinar da je verovatno samo zaradio ujed od drugog macora i da ce proci zacas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Nego sam pokazao ja tebi onu sliku terijera kad spava u rerni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Jesi Okaci je i ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Evo ga,stari sporet u letnjoj kuhinji.Kad zahladni upalim im i uzivaju po ceo dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Haha, secer mali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Inace zove se Bak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Oke zapamticu Zanimljivo kako pre zapamtim imena kucnih ljubimaca nego ljudi U komsiliku gde radim znam imena svih pasa i macaka, a za ljude kad me neko pita blenem kao tele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Zato sto ljubimci imaju originalnija imena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Hmmm pa zavisi... Ti iz komsiluka i nisu nesto originalni, ali su mi definitivno drazi od tih komsija, mozda zato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Zapravo, ti iz komsiluka cesto znaju i da uopste nemaju ime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Jebo mater, jos malo pa cu da imam punu kucu macaka................... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Mukica, sav je u oziljcima! Ali mi je smesno & slatko kad vidim da su im usi takve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Mukica, sav je u oziljcima! Ali mi je smesno & slatko kad vidim da su im usi takve! Није то ништа, ово лево које се не види јер ми се прилепио за образ је константно било крваво. Имао је и неку цисту јер се огребао негде и загнојило му се, па је то пукло и отпале су му обрве на левој страни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Jao sugica mala kako je dobar Tako se meni moj sivac stalno cepi Evo malo njegovih slika. Btw sad se malo oporavio od ujeda, moze cak i da sedi Jedno vreme je kao mala trudnica sve morao sastrane da se namesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azizam Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) Prvi put u životu živim u kući gde nema životinja i gde nema nijednog jedinog cveta zasađenog. And it sucks, svima vam zavidim a za mojim cvrčcima umirem od tuge, jutra nisu zabavna bez njihovog pakla koji stvore i ne moram da pazim na temperaturu u sobi zbog njih i uvek je ok da je prozor otvoren i ništa jebeno nije usrano. Hoću moje ptice. Damn. edit: Kanarinac Joca je divan. Edited March 9, 2008 by Azizam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Imam jednog istog ali iiiiiiistog kao sto je taj tvoj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Imam jednog istog ali iiiiiiistog kao sto je taj tvoj! Ajd turaj slike Obozavam sive i crne cicose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 I moj je takav (mislim, macor), al nemam aparat. Sad je sav ofucan od februarskih marifetluka. Imao je i 2 krpelja. Popravice se. Tako je svaki februar. Samo da se izlinja i bice kao nov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 I moj je takav. Samo da se izlinja i bice kao nov. Јој, како волем да извлачим из контекста.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Ajd turaj slike Htedoh ja ali neeeeeema skota nigde! Da nisi pomenula, ne bi mi ni palo na pamet da ih slikam! A stvarno, mesecima nisam... Ovako je bilo dok je jos mislio da moze da se bije sa crevom... Da ne bude zabune - on je pobedio Kacim novu sliku cim se vrati iz skitnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts