Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kako se kod malih macica gleda pol? Mislim tada im se ne vidi kakve imaju genitalije, jos su mali

:) :) :)

Vidi se, cim malko porastu :D

Posted
I sve su deckici?

Znam da si rekao da sada hoces da uzmes zenkicu :lol:

Aha, ovaj put klinkicu.

@Routasydan, jebem li ga, moze posle nedelju dana da se provali, ali nemam pojma kako da objasnim :) :) :)

Posted

Mozda i ne zelim da znam :(

Inace bolje je ostaviti zensku macku jer one NE PISAJU PO KOLIMA :violent:

Moj macak ima gomilu ortaka iz kraja i svi se sakupljaju kod mene i onda neki od njih shora po mojim kolima, samo da ga provalim koji je, ima da ga uhvatim i da se ishoram na njega !!!

Posted

Moj macak ima gomilu ortaka iz kraja i svi se sakupljaju kod mene i onda neki od njih shora po mojim kolima, samo da ga provalim koji je, ima da ga uhvatim i da se ishoram na njega !!!

I zenke su vise u kuci :da:

Posted

Pa tek kad imas zenkicu onda dolaze macori :D

Mozda je taj tvoj gay kad se kod njega skupljaju :)

Posted
ipak si ih nasla sve? Zao mi je jadnog malog mushonca :( :( :(

Nasla? Nisam ih ja ni trazila, svo vreme znam gde su, macka je direktno kod mene dosla da mi kaze da je pocelo. :wub: Cini mi se da Faustus nije mogla da nadje...

A za pol... dignes ih, okrenes im dupe ka sebi i podignes rep... muski imaju jaja (sitna, siiiitna :)) a zenkice imaju nesto slicno ali ipak vidno manje... uporedi. :)

Posted
Pa tek kad imas zenkicu onda dolaze macori :D

Mozda je taj tvoj gay kad se kod njega skupljaju :)

Moj Malishko nije gej!!! On je najveci jebach u kraju, dolazi mu na gajbu hrpetina macki, ali ima i ortake iz kraja, jebiga svako voli da se druzi sa jebacom jer misli da ce i on tako da dodje do neke mackice, i jbg onda krenu da obelezavaju teritoriju i pisaju mi po gumama i onda kada uteram mog Bukefala u amfort sve smrdi da povracas :(

A macke ne dovlace macore na gabu ..... ako su fine :rolleyes:

Nasla? Nisam ih ja ni trazila, svo vreme znam gde su, macka je direktno kod mene dosla da mi kaze da je pocelo. :wub: Cini mi se da Faustus nije mogla da nadje...

A za pol... dignes ih, okrenes im dupe ka sebi i podignes rep... muski imaju jaja (sitna, siiiitna :)) a zenkice imaju nesto slicno ali ipak vidno manje... uporedi. :)

Nema sanse!!! Niko u mojoj familiji nema siiiiiiiiiiiiitna jaja pa makar i macori!!!! :violent:

Posted
Moj Malishko nije gej!!! On je najveci jebach u kraju, dolazi mu na gajbu hrpetina macki, ali ima i ortake iz kraja, jebiga svako voli da se druzi sa jebacom jer misli da ce i on tako da dodje do neke mackice, i jbg onda krenu da obelezavaju teritoriju i pisaju mi po gumama i onda kada uteram mog Bukefala u amfort sve smrdi da povracas :(

A macke ne dovlace macore na gabu ..... ako su fine :rolleyes:

Nema sanse!!! Niko u mojoj familiji nema siiiiiiiiiiiiitna jaja pa makar i macori!!!! :violent:

Pa mozda je slab, pa onda nesme da ih otera, macori kad obelezavaju tudju teritoriju otimaju mu je. Vise nije njegova. Mora da je brani bre, popricaj sa njim o tome. :da:

A macke bolje da dovedu decka kuci, kod mene kad dodje mackin decko tj buduci tata mackica, dobije lepo i veceru :)

Kad skitaju kad trebaju da se pare ko zna sa kim i gde se vucaraju mozda se i ne vrate :(

A to za sitna jaja, jbg sve je malo na pocetku, porasce nemas brige :)

Posted
Pa mozda je slab, pa onda nesme da ih otera, macori kad obelezavaju tudju teritoriju otimaju mu je. Vise nije njegova. Mora da je brani bre, popricaj sa njim o tome. :da:

A macke bolje da dovedu decka kuci, kod mene kad dodje mackin decko tj buduci tata mackica, dobije lepo i veceru :)

Kad skitaju kad trebaju da se pare ko zna sa kim i gde se vucaraju mozda se i ne vrate :(

A to za sitna jaja, jbg sve je malo na pocetku, porasce nemas brige :)

Ti hoces da kazes da je moj Malishko mlakonja? Ali ako on nije mlakonja onda znaci samo jedno - on licno zapisava moja kola!!! AKo je to istina najebao je :(

E sto si ti fina gazdarica, nahranis decka svoje mackice, ali u pravu si, bitno je upoznati familiju onoga ko ce darivati gene macicima, vazno da je fin momak iz dobre kuce, negovan i sa manirima ;)

Ma nema bre sitnih jaja kog mojih macora, cim se izlegnu bre imaju parava velika muda, to mozda samo tvoji i macori od jadnog malog zeke!!!

Posted
Ti hoces da kazes da je moj Malishko mlakonja? Ali ako on nije mlakonja onda znaci samo jedno - on licno zapisava moja kola!!! AKo je to istina najebao je :(

E sto si ti fina gazdarica, nahranis decka svoje mackice, ali u pravu si, bitno je upoznati familiju onoga ko ce darivati gene macicima, vazno da je fin momak iz dobre kuce, negovan i sa manirima ;)

Ma nema bre sitnih jaja kog mojih macora, cim se izlegnu bre imaju parava velika muda, to mozda samo tvoji i macori od jadnog malog zeke!!!

Sto onda pitas kako se vidi pol maceta? I zenkice kod tebe imaju velika jaja? :)

Posted
Sto onda pitas kako se vidi pol maceta? I zenkice kod tebe imaju velika jaja? :)

Nije nego sam ja fin gospodin covek i ne volim odmah da zveram u genitalije :rolleyes:

Posted
Nije nego sam ja fin gospodin covek i ne volim odmah da zveram u genitalije :rolleyes:

Jbg ako negledas pod rep neces ni znati kog je pola. :lol:

Posted

Danas mi se omacila macka, eno njih 5 samo sishu matoru, onakvi smezurani su mi odvratni (dok ne porastu malo, pa da budu onako hiperaktivni :lol: ).

5 komada, jbt, ne zanm sta da radim sa njima sad. Dosta mi je ovih mojih 6 koje vec imam :mrgreen:

Posted
Danas mi se omacila macka, eno njih 5 samo sishu matoru, onakvi smezurani su mi odvratni (dok ne porastu malo, pa da budu onako hiperaktivni :lol: ).

5 komada, jbt, ne zanm sta da radim sa njima sad. Dosta mi je ovih mojih 6 koje vec imam :mrgreen:

Cestitamo :veseli:

Pa eto pisi ovde redovno da delis macice i javice se poneko.

A i razglasi kod poznanika, uvek se nadje neki ljubitelj :da:

Posted

Mojim poznanicima i poznanicima mojih poznanika nikad ne treba mace kad meni treba da ima treba, cekaju da malisani malo porastu i ne budu vise tako mali malisani, da se vezem za njih pa tek onda da mi ih otmu iz drhtaviJEh ruku... :(

Posted

Prakticna stvar :)

Lorimer

Lorimer.jpg

i

Milica (da, po Milici iz Jaganjca :) ).

Milica.jpg

jedno meni, jedno decku al izgleda da ce biti svi kod mene :) Kupih ih juce, male pufne, svaki put kad pridjem on skoci preko nje da je zastiti :wub: nemaju ni 20g, oko 5cm su dugacki. Ona jede 200 na sat i stalno ga cuska i smeta mu a on kulira, tipicni musko zenski odnosi :) Naravno razdvajam ih za dan-dva, ne smem da rizikujem da se pare ali ostavicu rupice u pregradi da se vide i pricaju :wub: za par nedelja on ide kod mog praseta da mu pravi drustvo a ona kod Cuftice (ko se seca zna ko su :D ).

Posted

ne pratim pricu al mora da je machor neki, a? :P:D

@Tanya: jesu prelepi, tako je tesko odabrati prasice u zoo vrtu svi su slatki :( Volim tamo da kupujem jer im ne budze cene kao na drugim mestima a i imaju cesto dugodlake (koji su retki) samo vec imam prasice i kod keve i kod caleta i kod decka, ne smem vise :D

Posted

Haha, to je super :da:

Nazalost ja nema sanse da udomim neko, jer imam tri macke, sumnjam da bi se slagali :(

Posted
Haha, to je super :da:

Nazalost ja nema sanse da udomim neko, jer imam tri macke, sumnjam da bi se slagali :(

Bas naprotiv, ja mislim da bi se macke obradovale :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...