Machka Naopachka Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 Prosle nedelje smo kupili zlatnog retrivera i kuce je medeno, medeno... bi mi zao kada sam mu davala vakcinu, lakse mi je ljude da bodem no kucice... Stvar navike
Azaralena Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Proradio aparat! Intruderka se omacila u medjuvremenu, cetvoro ih je, svi imaju slicne sare i nema sanse da se setim koliko su stari... Naravno, sve moje macke iz nekog razloga obozavaju da se strpaju u Leninu kucicu, tako da ovoj samo ostaje da cuci napolju i piiiiizdi a meni da se zavlacim da bih ih koliko - toliko uslikala Ovo je ono sto mu samo uvo viri, htedoh i njegovu sliku ali nije 'telo i pistalo je, tako da sam i od njega nemamerno napravila gremlina a bilo mi zao da ga dalje gnjavim da bih dobila bolju sliku
Zen Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Imas li ti neku "grupnu" fotku svih svojih zivuljaka??
Josif Visarionovič Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Nemam,verujem da je to nemoguce izvesti posto su ovi fox terijeri vrlo problematicni.Dva muzjaka se ne podnose pa ih drzimo odvojeno,a desi se da se potuku i u fajt odma ulece zenka... Isto tako i za snaucera,njega jedan fox ne moze da smisli,ovi drugi ga ne diraju,ali zato kad bi ga napao jedan svi bi se umesali u peglanje.Cudni su jako. Evo upravo cujem kako oru po letnjoj kuhinji,ko zna sta sui nanjusili
blondie Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) ja definitivno uzimam njemackog ovcara.. nadam se ove godine. ako ne, onda sljedece. neki dan ispred nas vozi lik neki kamionet, pozadi se trucka ovcar i velika naljepnica stoji: ziva istina, pogotovo kad su u pitanju honor students u USA. Edited June 5, 2008 by blondie
MissionVao Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) @Josif: znaci imas bar 4 ogradjena dela s kerovima? Edited June 5, 2008 by Double Fire
Josif Visarionovič Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Imam dva dvorista,prednje i zadnje.U zadnjem je taj problematican fox,u prednjem su svi ostali psi s tim da za ruse imam boks a snaucer je u kuci kod babe posto imam dve kuce u dvoristu.Plac stvarno ogroman tako da sa prostorom ne kuburim.Deo grada u kome zivim je jedan od najskupljih zbog povoljne lokacije.Moja familija(deda i pradeda) su bili drugi koji su su se doselili u tu ulicu.Tada su se ogromni placevi davali u bescenje a danas su tu kuce papreno skupe
Zen Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Moj macak koji jedva tezi pola kile (ako i toliko, ima tek 2.5 meseca ali je velik) pozdrao je kesicu od 100g junior hrane za macke, ogromnu krisku sira, popio svoje mleko, posle se dodatno nazdrao granula i ceo dan drema u svojoj korpi i gleda kroz prozor i prede. Sad totalno kapiram mog ortaka koji bi u sledecem zivotu da bude kucni macak
Josif Visarionovič Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Hehe i tih pola kg mu je ono sto mu trenutno stoji u stomaku... Inace zenka fox terijera je toliko halapljiva da je danas gutala hranu,zastala joj u grlu i samo se preturila na ledja.Pocela da se gusi,sreca bili smo tu pa smo joj nekako istresli hranu iz dusnika inace bi se udavila Imas li ti neku "grupnu" fotku svih svojih zivuljaka?? haha sad sam se setio onog cuvenog 'klaus ne voli macku' kako bese dalje,taj Ckalja je bio kralj
MissionVao Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Moj macak koji jedva tezi pola kile (ako i toliko, ima tek 2.5 meseca ali je velik) pozdrao je kesicu od 100g junior hrane za macke, ogromnu krisku sira, popio svoje mleko, posle se dodatno nazdrao granula i ceo dan drema u svojoj korpi i gleda kroz prozor i prede. Sad totalno kapiram mog ortaka koji bi u sledecem zivotu da bude kucni macak Da mi smo u Kotoru naleteli na neke gladne macice nisu imali ni 300 grama, dali im pastete i jedan od njih je izudarao sve ostale, ukljucujuci i par velikih macaka i davio se do usiju u pasteti, morali smo da ga "odstranimo" nekako grebao je kao lud i posle kad je ukapirao da ne sme vise da pridje seo je zadovoljno i pojeo ono sto mu je ostalo na telu (otprilike cela jedna pasteta ). Ortak je imao neke shtence koje je hranio iz plasticnog lavora i bili su tako alavi da su uvek grizli i lavor. Posle im se vuku stomaci po podu i ne mogu uz stepenice
Axeanosilas Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Ја сам спасио малу сову, ја сам спасио малу сову, ја сам спасио малу сову... :)
Sisus Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 E, sestra mog drugara je tako odhranila sovu, a znam i lika koji je odhranio svraku (ili bese vrana).
MissionVao Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) ne znam sto sam ocekivala da pise u nastavku "a znam i lika koji je odsovila hranu" elem... ura za sove, mnogo su kul. jel smeju po zakonu da se truju golubovi? znam da mogu da im radim sta god hocu kad mi slete u stan ali sta zakon kaze? da li bi se mrko gledalo na skidanje tih pticurina vojnom prackom? ok kradem zabavu penzosima ali osim toga? i koje su sanse da se lepo napravi peticija da se zabrani penzionerima da im izrucuju svaki dan po 5 hlebova na gomili i da ih dolece onda po par stotina i zaseru svaki mm2 moje terase, okoline zgrade i parkica Edited June 5, 2008 by Double Fire
Josif Visarionovič Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 vazdusna puska i mlati.mi smo tako imali problema sa vranama posto imam 3 velika oraha u dvoristu i do skoro imao 2 visoke jelke pa su tu sletale i srale po dvoristu. a park mi je 50 metara od kuce pa u preletu se gomila i tu zaustavi.jebote ono ujutru smrdi na amonijak da je bilo strasno.
Rehabilitovani Bagrem Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 imam glupo pitanje: Imah do sada vise kuca i na kraju ih udomih i ostao je samo jedan kojeg sam planirao da zadrzim.Mali je mesanac,ima sada 4 meseca i nije nikad vodjen napolje na povodcu a ni ovako(osim kada je bilo mali i mogao je da se nosi u kutiji do lekara i slicno).Kupio sam mu pre neki dan ogrlicu i stavio sam mu i uopste mu ne smeta.Ali povodac sam mu stavio i jedva da hoce da hoda sa njim ali vecinu vremena skakuce i stoji u mestu jer nece da hoda(na pocetku je poceo da grize povodac ali ga je hvala bogu to smorilo ).Elem pitanje je kako psa da naucim da ide na povodcu,i sta da radim jer se plasi hodnika zgrade(ja sam na 4) spratu.Pa da li npr da ga izvedem napolje u rukama pa u povratku da shvati da ne treba da se plasi hodnika il' sta? P.S.Svaka cast onome koji je procitao ovu moju konfuznu misao,i za onog ko mi pomogne
MissionVao Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Moze samo pazi da te ne vide komsije more da ja lepo prospem neku otrovnu psenicu niko to ne jede osim ptica
Josif Visarionovič Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Hehehe,ono nocas sto sam cuo iz letnje kuhinje poprimilo je stravican epilog.Ujutru,oborene stolice,pocupane metalne lajsne sa sporeta,stranica sporeta krvava...Jebote bog,ne znam sigurno su osetili neku stetocinu kad su grizli metalne delove i sve usne isekli
Zen Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 imam glupo pitanje: Imah do sada vise kuca i na kraju ih udomih i ostao je samo jedan kojeg sam planirao da zadrzim.Mali je mesanac,ima sada 4 meseca i nije nikad vodjen napolje na povodcu a ni ovako(osim kada je bilo mali i mogao je da se nosi u kutiji do lekara i slicno).Kupio sam mu pre neki dan ogrlicu i stavio sam mu i uopste mu ne smeta.Ali povodac sam mu stavio i jedva da hoce da hoda sa njim ali vecinu vremena skakuce i stoji u mestu jer nece da hoda(na pocetku je poceo da grize povodac ali ga je hvala bogu to smorilo ).Elem pitanje je kako psa da naucim da ide na povodcu,i sta da radim jer se plasi hodnika zgrade(ja sam na 4) spratu.Pa da li npr da ga izvedem napolje u rukama pa u povratku da shvati da ne treba da se plasi hodnika il' sta? P.S.Svaka cast onome koji je procitao ovu moju konfuznu misao,i za onog ko mi pomogne To je ker, pokusaj da ga podmitish hranom. Nemoj ga nositi u rukama ni slucajno, to im se omili i posle prave scene ako neces da ih nosish (moja komsinica i dan danas unosi svog kokera u zgradu jer u suprotnom pravi takvu buku ko da ga kolju). Stavi povodac i tutni mu neki keks ili sta vec na sta je lakom, ako krene da oizdi, budi strog, iscimaj ga. Kad sidje napolje, daj mu opet nagradu i pomiluj ga po glavi. Ako mozes prvo da ga izvedes u neko dvoriste koje je ogradjeno da ne moze da pobegne ili odluta ako se uplasi - super, onda ga pusti sa povoca, ali kontrolisi gde je i sta radi.... Moram da citiram mog dedu - na malu decu i kerove samo strogo! kad skapira da povodac znaci setanje napolju i drustvo nece se buniti. Samo nemoj da ga bijes, ali slobodno ga iscimaj. Za detalje bolje pitaj nekoga ko se bavio dresurom, ja ti ovo onako iz iskustva sa dva kera....
Baba Dzonga Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Meni moje kuche ni ne dozvoljava da ga uzmem u ruke (a volela bih ponekad ). Mislim da bi me ujeo kad bi ga podigla, ne znam zasto ali to mu uzasno smeta, jedino kao shtene sam mogla da ga drzim u rukama.
Recommended Posts