Josif Visarionovič Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 nadje ona sama zanimaciju,al kupi joj malu lopticu pomoci ce joj dosta...
cutak Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Dao sam joj klupko, sada je jurila neke bube po dvoristu... Dao sam joj klupko, sada je jurila neke bube po dvoristu...
José Luis Chilavert Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Neko je pitao gde da nadje AFRICKOG patuljastog jeza - u Pet Centru. Bila sam prekjuce, imaju 3, kostaju 8000 svaki hvala na informaciji . planirao sam da uzmem jednog jer sam cuo da je cena oko 3000 dinara , ali ovo je stvarno previse . ali , i dalje ne odustajem ... cim dodjem do nekih vecih para , idem u soping .
Machka Naopachka Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 @cutac, uzivaj, maca koja ima dvoriste ima svu zanimaciju na svetu za unutra, alufoliju smotas oko kanapceta i eto zabave za celu porodicu! Kako se zove maca?
MissionVao Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 @Butna Sila: imaju i belog cisto ako te zanima vec sam ga spominjala, nemam pojma da li je albino ili je prosto beo.
cutak Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 @cutac, uzivaj, maca koja ima dvoriste ima svu zanimaciju na svetu za unutra, alufoliju smotas oko kanapceta i eto zabave za celu porodicu! Kako se zove maca? Danas je trcala za nekim bubama po dvoristu, to je bilo posle spavanja. Mozda je sada i pobegla, videcu sutra... Unutri je necu drzati, alergican sam na dlake, periije, prasinu... Ne zelim jos da je zovem nekim imenom, neka izdrzi kod mene 3 dana, i onda znam da ostaje. Ovako je zove Micika.
SerbZmaj Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Eh...meni macka usla kroz terasu u dnevnu sobu rekla mjau i ja je oterao...
Face Of Melinda Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Vala meni su poceli vrapci da svracaju... pre neko jutro dok sam pila kafu i otvorila balkonska vrata jedno malo vrapce uletelo kroz vrata i stalo na garnisnu, malo "popricali" i pticica je izletela, hehe, vala mnogo je lepo kada se covek svakog jutra budi sa pesmom tih malih slatkih pticica, posto ih kod mene u kraju ima puno...
cutak Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Vala meni su poceli vrapci da svracaju... pre neko jutro dok sam pila kafu i otvorila balkonska vrata jedno malo vrapce uletelo kroz vrata i stalo na garnisnu, malo "popricali" i pticica je izletela, hehe, vala mnogo je lepo kada se covek svakog jutra budi sa pesmom tih malih slatkih pticica, posto ih kod mene u kraju ima puno... Mene zato sada boli glava jer se nisam naspavao zbog tih slatkih, cakanih, malih vrapcica. :wub:
Face Of Melinda Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Pa dooobro, zar je bitno, sat vremena plus minus sna
MeduzZa Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Meni dolaze golubovi, i ja im ostavljam mrvice. I to sam pocela od skoro, i bas je super Mojoj ortakinji je dolazila uvek jedna grlica, navikla se, bas je kul...sad nesto ne vidim grlice po Bg-u u zadnje vreme...
Face Of Melinda Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 gladni ljudi... Bas mi je muz pricao da u Sangaju nigde ne mozes videti golubove a kada ih vidis beze od ljudi samo tako, jer su oni tamo u Kini specijalitet...
MeduzZa Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 A, kod nas se golubovi odomacili...nece vise ni da pazi kuda leti..nego mi da se sklanjamo Nemamo machaka na ulici. Sve machke u orki, a tamo da odes da usvojis, kazu da ce da te zovu svake nedelje da proveravaju kako je machka. Ma pali.
Novaliis Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Ja ovde hranim vrabce i golubove, a ostavljam im i vodu. Jednom mi je vrabac sleteo na rame. Troo grimm
MissionVao Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Najjaci dozivljaj sa ekskurzije u Veneciji mi je bio reakcija drugarice koja se plasi golubova A svi znamo koliko ih tamo ima i kako pokusavaju da ti slete na sta stignu
MeduzZa Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Ja ovde hranim vrabce i golubove, a ostavljam im i vodu. Jednom mi je vrabac sleteo na rame. Troo grimm Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani Mislis drugarica ti ima Golubofobiju??? XD XD jao koji lik.
Novaliis Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Znao sam ja lika koji se prezivao Golub..i imao je fobiju od istoimene ptice ''weird'' što kaže Džastin Timberlejk. A gledao sam i emisiju o ženi koja je imala fobiju od običnog pera
SATAN-iz Batajnice Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Juce sam slikao psa Moja mala kuca i ja Slusaj mali,imao sam mnogo pasa... A evo je jedna u trku Game over iliti smorio se od vrucine Malisa (inace se zove Meća) Jump around I jedna slika celjusti
Guest Karleuš Jelenić Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 dobila sam ko svadbeni poklon od trshavog mi duleta mog, tigrica - mladunce. Secate se onog Cecinog spota sredinom devedesetih? E isti takav, jupiiii!
SATAN-iz Batajnice Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Ah da da zaboravih da se zahvalim mom ortaku na slikama.Hvala ti brate najjaci si \m/
Laurelin Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani Meni golub u kucu usao!!! Trebalo mi je vremena da ga isteram...sav se istraumirao, nikako da shvati da je jedan od prozora bio zatvoren...
Grob Bez Dna Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 (edited) Slusaj mali,imao sam mnogo pasa... :) Edited July 8, 2008 by Amon-Ra
Josif Visarionovič Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Satane aj sledeci put kad ga budes slikao sklopi mu vilicu,iz ove perspektive mi izgleda da ima mnogo dobro zubalo.
Recommended Posts