Machka Naopachka Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Kako su divna divna divna ta stvorenja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 machko lep ti potpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Hrčak je malopre bio hiperaktivan sa plazmom, pa reših da ga malo počastim u fotošopu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 jaooo Jedan moj hrchak slomio nogu nekako. Ne znam uopshte kako je to uspela (zenka, ime Kiki), ali ono visi pod chudnim uglom. Dusha me zaboli kad vidim. Najgore od svega je to sto ne reaguje kad pipam da vidim gde je sjebano, niti se cima kad hoda. Kao da joj nije nishta, a eto, tu nogu ne koristi (((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Nadji neki stapic i probaj da fiksiras, inace ima krivo da joj zaraste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel84 Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 ja sam imala morsko prase 3,5 godine i uginulo je greskom veterinara koji nije znao kako da je leci obozavam prasice i hrcke :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 poklonila sam sestri belog miša za rođendan. kako je to bilo pametno stvorenje da ne veruješ. obožavali smo ga. svi redom... dođe i podigne glavicu da ga maziš onda okrene drugu stranu voleo je politiku da cepka i da pravi kućicu od parčića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 jaooo Jedan moj hrchak slomio nogu nekako. Ne znam uopshte kako je to uspela (zenka, ime Kiki), ali ono visi pod chudnim uglom. Dusha me zaboli kad vidim. Najgore od svega je to sto ne reaguje kad pipam da vidim gde je sjebano, niti se cima kad hoda. Kao da joj nije nishta, a eto, tu nogu ne koristi (((( Joj. Je l' si video kod nekog veterinara šta kaže? Mada, kod nas su slabo obučeni veterinari za glodare. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 poklonila sam sestri belog miša za rođendan. voleo je politiku прва асоцијација - РТС1 и пренос скупштине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 da . da cepka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 A olovo koje pritom gricka? Tako je umro hrčak mog druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Joj. Je l' si video kod nekog veterinara šta kaže? Mada, kod nas su slabo obučeni veterinari za glodare. :| nijedna veterinarska ambulanta u gradu se nije specijalizovala za sitne (EGZOTICHNE!) zivotinje, pa je onda palo reshenje da se ide na veterinarski fakultet. No, tamo nije bilo interniste, tako da je lechenje u kucnoj varijanti. 'bem ti zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 A olovo koje pritom gricka? Tako je umro hrčak mog druga Koje olovo? U stamparskim bojama nema olova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 (edited) Hrčak mog druga je imao naviku da gricka neke (tadašnje) dnevne novine. Nedugo zatim je umro. Drug je pretpostavljao da je od toga. Mada, on je isto govorio da je hrčak bio sklon samoubistvu, tako da... Edited December 12, 2008 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 nijedna veterinarska ambulanta u gradu se nije specijalizovala za sitne (EGZOTICHNE!) zivotinje, pa je onda palo reshenje da se ide na veterinarski fakultet. No, tamo nije bilo interniste, tako da je lechenje u kucnoj varijanti. 'bem ti zivot Mogu da ti posaljem na pp broj veterinara koji jeste specijalizovan za sitne i egzoticne zivotinje, iz BG je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Trebalo bi i meni, za svaki slučaj da imam, pošalji, ako nije problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Moj Kiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Hrčak mog druga je imao naviku da gricka neke (tadašnje) dnevne novine. Nedugo zatim je umro. Drug je pretpostavljao da je od toga. Mada, on je isto govorio da je hrčak bio sklon samoubistvu, tako da... Ne znam da li je od toga, ali znam da nema olova. Nekad se u stamparstvu koristio olovni slog, ali olova nije nikad bilo u boji, a i olovni slog se vise ne koristi, a to i nije tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ma Jelena. Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Hrčak mog druga je imao naviku da gricka neke (tadašnje) dnevne novine. Nedugo zatim je umro. Drug je pretpostavljao da je od toga. Mada, on je isto govorio da je hrčak bio sklon samoubistvu, tako da... verovatno... meni je kanarinac pre par meseci od toga uginuo... joooj, sto mi nedostajeeeeeeeeeeee. E a sto se tice tog samoubistva, drugu se papagaj nekako obesio xD. Verovatno je ipak bilo slucajno (: ... ali je sigurno grozan osecaj bio kad je dosao kuci i zatekao ga kako visi na kanapcicu skroz umotan oko vrata... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 ma neee on je jeo svašta stvarno a susam je najviše voleo. to mu je bila poslastica. miš miša. šteta pa nemam sliku bile su godine krize smrzavali smo se zajedno i mi mi miš miša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 sorry ako je vec bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted December 14, 2008 Report Share Posted December 14, 2008 sorry ako je vec bilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Moje mackice nesto krenuo sut ovih dana. Macor kija (bio u skitnji po par dana uzastopno) i slini po ceo dan, a matora pokupila gliste Tako da sam njoj dala lekice da izbaci to, a ovog sam utoplila i dobija mnogo toplog mleka Ni decu da imam nebih se toliko mucila i brinula Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 ja sam imao zeca letos, ali se bacio sa terase. r.i.p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 Moje mackice nesto krenuo sut ovih dana. Macor kija (bio u skitnji po par dana uzastopno) i slini po ceo dan, a matora pokupila gliste Tako da sam njoj dala lekice da izbaci to, a ovog sam utoplila i dobija mnogo toplog mleka Ni decu da imam nebih se toliko mucila i brinula E, moj macak je pre 2 nedelje kijao i nekako cudno uvijao glavu. Par dana sam mu ujutru i uvece oralno davao 3 kubika (ako se tako maze) Sinacilina i ozdravio je od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts