Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja sam bio kuci 2 dana. :P

Dosao je, jeo, i opet otisao, supak jedan. Ja lepo kazem da su macke licemeri.

Hehe, pa da i moje sada tako skitaju. Najedu se, naspavaju, pa odlutaju na dva tri dana. Opet spavanje, klopa, pa opet skitnja :D

Pre neki dan mi svratio komsija i pita gde je sivi macak. Mama odgovara da nije tu, kaze komsija e ja svratio da pozdravim zeta XD

Napravio njegovoj macki macice, ova se omacila i jedno nasledilo tatinu sivu dlaku (ruski plavi lako prepoznatljiv), pa komsija svratio da cestita mom Gariju sto je postao tata :)

Posted

@Night's blood,Azaralena --- To vam je mesanac...svega i svacega....nabavicu sliku celog dzukca, zlatna dlaka,podignute usi,duga njuska i rep uvrnut i cupav. Bas cudan mesanac.

Bili ste skoro upravu,ugledao je nesto sto je mislio da je pas ali ispostavilo se da je torba na tockice. Malo se tripuje od malih stvari heheheh.

A veran je sto posto, samo jednom je pobegao, nije ga bilo 20 dana :(

Sa Novog Beograda zavrsio u donjem delu dorcola,blizu recne policije. Nekom cudnom srecom..nasli smo ga.

Sada se ne odvaja od mene ^__^

Posted

Dobio sam je od komsinicinih prijatelja. Zato i znam da je majka jazavicar.

Slikao sam i macora sinoc, ali cu te fotke dobiti kasnije, pa ih kacim.

Posted

Sucide pony, kako jaka slika :) hahha

Sisuse, predivna jeeeee! Kako ti zavidim. Hoću i ja kucu :(

Bilo jedno štene oko zgrade, par dana sam mu nosila viršle, svaki put pokušavala da je uhvatim da je dovedem kući ali se nije dala.. a prelepa... mislim, preeeeelepa, čupava klempava brkata...

I sad su je uzele komšije preko puta u kući živi, sa mačorom Ristom. Kaže mi gazdarica da se jako tuku... oni bi kao da je udome dalje, i još mi kovali planove, kad ono.. ispalo da samo ta jedna gazdarica hoće da je se reši, ostatak failije je ne da.

KUuuucaaa :)

Tako mi treba kuca.

Posted (edited)

Hm... Drugarica ima kuce koje je voljna da pokloni. Bilo ih je 5, 6, samo jedno je ostalo.

Mogu da se raspitam, ako obecas da ces se lepo brinuti o njemu? :P

Edited by bdonkey
Posted

Hehe, hvala :)

ima kuca na sve strane koje bih pokupila, drugi problem imam u kući... kad se moji odsele konačno možda i uzmem kera...

nego u ovu smo se svi kolektivno zaljubili pa je bilo... pregovaranja :)

Posted

Imamo mačora, i borimo se oko starateljstva nad njime. Posle, ako ostane kod mene, razmisliću da li želim mačku ili psa da mu prave društvo.

Moji se sele u kraj gde nema gde da se šeta pas, nažalost.

A u medjuvremenu se jako koljemo oko toga da li mogu ili ne mogu mačka i pas zajedno (jer jedan ima ovakav režim pa kako drugom da braniš što je jednom dozvoljeno i t d).

Iskreno, onu devojčicu bi uzeli.. misilm, donela bih je... ko i mačora što sam. Ali u nju smo se, ko što rekoh, zaljubili kolektivno.

Sve u svemu, što jednostavno ako može komplikovano :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...