Jump to content

Recommended Posts

Posted
Eh da je moj Malishko ziv pa da vidi ove slike, odmah bi pozeleo da ih upozna, to jest sretne uzivo :D

njene macke ih isto nalaze zanimljivim

:D

Nisu ih povredile ni kada su pobegli svi grupno iz kaveza XD

Sada nazalost nece vise biti bebica, muzjak je ustrojen, jer Anne nema mesta za jos njih, a zao joj je da ih prodaje u zoo vrtu. Ostavila je sebi 2 mladja i ima taj par od ranije i dovoljno je za njen jednosoban stan :D

Btw rece mi da su na tim klipovima u manjem kavezu, jer je veliki kavez opasan za bebice.

Evo kako ih uce da se kupaju

:wub:

Posted

Nisam znao da su bas toliko cincilasti :D mada mi se cini da im je mala posuda ova za kupanje... ja sam uzeo ogromnu za samo jednu zver

Posted

има један феноменалан пет шоп код Царине на НБГу. тамо сам узео миша. а имају још брдо живуљки које су смештене у мини зоо. од змија, преко разних глодара (мишеви, леминзи, скочимишеви...), папагаја, гуштера, паукова, летећих веверица... па ко воли, нек изволи. нису им ни цене велике.

Posted

Mislim da je tu stavila malu ciniju za kupanje upravo zbog beba.

:)

Kaze tako se oglasavaju posle polnog odnosa :) A ovaj vice dok jede rogac. Kaze mnogo vole da jedu to a ne smeju mnogo lose je po njihovo zdravlje. Rekoh dobro pa jel to toliko dobro da on vice kao posle sexa? :D

Ona odgovara dala mu je to nakon sto je hmm imao odnos sam sa sobom da bi se smirio XD ali nije joj upalilo :)

Posted
Pa sto nisi pitala? ili procesljala temu, ja sam kacio fotke :D

znala sam otprilike sta je, al' nikad nisam videla :D jadna, sedu u malom kavezu sa nekim drvetom koji zauzima pola prostora. a velika je. ne znam s cime ih hrane, i morski prasici su im bas veliki. moj pokojni nikad nije dostigao takvu velicinu :(

Posted (edited)

Sto da ne, kad vec imas uslova :da:

Da imam dovoljno veliko imanje mozda bih cak Kangala uzela :) Ako je zaista tacno da agresivno ponasanje prvenstveno potice od vaspitanja (naravno ne zelim zver nego ljubimca, iako originalno sluzi za odbranu stada od vukova).

Edited by Double Fire
Posted

Agresivno ponasanje u velikom delu zavisi od vaspitanja vlasnika,ali tako veliki psi obicno mogu da budu malo na svoju ruku.Desava se da pas u mladosti ima okrsaj sa drugim psom i da mu to totalno promeni psihu i da postane netrpeljiv prema drugim psima.Terijere necu da komentarisem,oni su posebna grupacija pasa,sa njima je kao sa tempiranom bombom,za cas puknu i naprave haos.

I sa velikim psima moze biti problem,jer su oni obicno svesni svoje snage i ne fermaju druge pse,imas dva ekstrema.Ili ih uopste nece primecivati kao moji ruski terijeri ili ce pokusavati svima da tu snagu demonstrira.

Kangal je vrlo lep i mocan pas

kangal.jpg

Posted (edited)

Rutas nudila sam ti od Lee, tetkine mace gore koji post, danas sam bila da ih vidim, preslatki su, ćuftice!

I ti ništa. :(

edit: ima dva crna zift kao ona što je i jedno šareno crno belo na tatu, od toga su dva muškića i jedna devojčica, ali nisam smela da se zezam životom da gledam koje je koje :)

Edited by Ајлин
Posted

Ljudi, treba mi pomoc. Kod ortaka u dvoriste je sletela ptica, nismo sigurni koje je vrste. Slikao sam je telefonom, ovde se najbolje vidi:

07072009120.th.jpg

Tu je vec 2-3 dana, samo seta po dvoristu, izgleda da ne moze da leti. Hranio sam je, jede, ali se plasim da ce vremenom uginuti ako ostane tu.

Ima li neko ideju sta bi moglo da se uradi? Cuo sam da postoji neka nevladina organizacija za zastitu zivotinja i da su vec spasavali neke ptice, ali nikako ne mogu da saznam nesto vise o tome.

Posted (edited)

Odgovorila je malopre, citiram:

Pozdrav Marko,

Evo gledam sliku u pitanju je veliki kormoran (ili veliki vranac kako ga jos zovu). On se hrani prvenstveno ribom pa se cesto desava da na ribnjacima pucaju na njih... mozda je zato povredjen pa ne moze da leti.

Sto se tice toga koga da kontaktiras za pomoc. Mozes kontaktirati Zavod za zastitu prirode Srbije. Na ovom linku ces naci sve telefone (posto nisi napisao odakle si pa ne znam gde da te uputim tacno)

Zavod za zastitu prirode Srbije

ili mozes kontaktirati Prihvatiliste za divlje zivotinje - Zoo vrt Palic oni se brinu od rehabilitaciji i lecenju divljih ptica i njihovom vracanju u prirodu. ]

Palic Zoo

Krfska 4

24413 Palic

Serbia

tel. +381-24-753-094

fax +381-24-753-303

da sam ja na tvom mestu pre bi kontaktirala njih nego zavod. Ajd pa srecno i javi sta si odradio.

Pozdrav,

Katarina

Poslao sam mail Palic Zoo-u, sad cekam njih da odgovore. :da:

EDIT: Bravo za Katarinu. :pivopije:

Edited by Mare^^
Posted
bravo za tebe..

mnogi bi ostavili tu pticu da rikne...

:pivopije:

Ne bi je ostavili. Dokrajčili bi je da im se ne šeta po dvorištu.

Stvarno, Marko, svaka čast.

Volem i ja vas. :wub:

Slikacu je danas, preko dana, da je vidite bolje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...