Denny Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Što se toga tiče, imam novog lemminga. Mišur se zove. Slike uveče, obećavam. Nego, hteo sam da pitam da li se tovni pilići ubrajaju u ljubimce? Mogu i njih da uslikam.
Ајлин Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Kako preživljavaš kad ti uginu? Pošto svi ti mišOvi kratko požive... ;( mi smo plakali svi redom kad je Miša uginuo... Piliće ćeš da pojedeš morbidni stvore
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Било некада, сад од те три имам само ову скроз лево, и њене две мацике, од којих је једна малецна као лоптица за тенис, а друга је моја миљеница ....и ево и ње :
Denny Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Muffin je živ i super je. Ali, Corey je uginuo, jebeš ga. Bio je budala teška i sjeb'o se. A Mišur je relativno mlad, ima oko tri nedelje. Skače kao prost. Mnogo je to hiperaktivno za mene, on je kod devojke. Znači, ništa od kačenja slika pilića?
Ајлин Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Slikaj mišura ako ne budeš zaboravio kad odeš kod drage Znači zaboravićeš
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Muffin je živ i super je. Ali, Corey je uginuo, jebeš ga. Bio je budala teška i sjeb'o se. A Mišur je relativno mlad, ima oko tri nedelje. Skače kao prost. Mnogo je to hiperaktivno za mene, on je kod devojke. Znači, ništa od kačenja slika pilića? Ја имам товне ћурке, тако да...ако ћеш ти пилиће, ја ћу њих. :)
Ајлин Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 E mojne da ste morbidni i na ovoj lepoj temi Mjetalci
Denny Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Slikaj mišura ako ne budeš zaboravio kad odeš kod drage Znači zaboravićeš Neću zaboraviti, obećao sam. Ја имам товне ћурке, тако да...ако ћеш ти пилиће, ја ћу њих. :) Dogovoreno. E mojne da ste morbidni i na ovoj lepoj temi Mjetalci Satanisti i narkomani. Edited July 28, 2009 by Denny
Ајлин Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 prošli put smo ga molili pet dana da slika svoje životinje
Narsil Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Пилићи су то, брзо ће то. :):):) Ја имам и два пса, уз те три мачке. Али, мој најслађи љубимац је био мали пацов, црно - бели, звао се Стојко. Онда је угинуо па сам га заложио.
Denny Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 prošli put smo ga molili pet dana da slika svoje životinje Ne, ne. To je bio Mare.
Sisus Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 E mojne da ste morbidni i na ovoj lepoj temi Mjetalci Pa nemoj tako. Ja kad sam bio mali, jedini ljubimac mi je bio petao.
Ајлин Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ti nisi normalan pa se i ne računaš ekstremisto ŠTa si radio s petlom?!?
Josif Visarionovič Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 haha sta mi se sad desilo.dolaze sinteri i donose mi malog terijera,ne kapiram nista,kaze uhvatili su ga u bolnici na trecem spratu.kako je dospeo tamo ne znam,sutra moram da idem u opstinu i da platim 1500 dinara za uslugu :) :)
kuruz Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Brisao ga o zavesu. :) Сисусе, је л' ти порастао the cock? Edited July 28, 2009 by Куруз
Sisus Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Ti nisi normalan pa se i ne računaš ekstremisto ŠTa si radio s petlom?!? Pa nista, posmatrao sam ga. Brisao ga o zavesu. Hahahahahahahahaha. :) Сисусе, је л' ти порастао the cock? Dodji da proveris.
Nisko_Se_Mazim Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Uvek! Nego, da se vratimo na temu. Ja vec mesec dana imam sove u dvoristu... ne znam zasto kazu da one rade huu huuu, kada zavijaju nikad gore. Neko pistanje, ne znam ni sam da objasnim.. ocu da poludim. Po celu noc ciii ciiiiii ciiiiiiii. X) Da cik je vrlo prodoran i neprijatan,ima ih i ovde Medjutim tokom veceri se po sumama moze cuti ono slicno gugutki nesto tipa kao "cuuuk" ali ima skroz prijatan prizvuk U pitanju je ćuk,jedna vrsta sove koja je po narodnom predanju ptica zloslutnica http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%8B%D1%83%D0%BA Edited July 28, 2009 by Full_Metal_Yakuza
kuruz Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Dodji da proveris. Нећу, не планирам да снесем своја јаја. Је л' јури кокошке?
Recommended Posts