Jump to content

Kućni ljubimci & životinjsko carstvo


Wise Owl

Recommended Posts

Ne sećam se da li je pominjao na temi - koliko ima tog psa, koje je rase, koliko je star? Ko zna, možda je samo mlad pa Elf nije stigao da ga vidi u svakakvim raspoloženjima... Možda se uznemiri ili obraduje pa na taj način pokazuje... Možda je mator a malo mu je do... onih bezobraznih stvari, 'oće tad kojekakve zvuke da ispuštaju... Baka moje keruše je ispuštala čudne zvuke kad je imala upalu pluća, morala je da primi mnogo injekcija... Lupam i ja, to su mi poznati primeri, nadam se da nije ništa ozbiljno. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ledara?

Otkud ti to?

Trenutno ima bar 25 stepeni u mojoj sobi... nije baš da čovek može da ide u boksericama, ali ja i ne volim kad je prevruće.

 

Inače, pas ima oko 5-6 meseci. I to je jedino što sam primetio da hropće. Vakcinisan je, a nisam ga dugo šetao zbog vremena. Imaju li te travke da se kupe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da kupiš najobičniju travu koju ima u svakom parku? Brate? Možeš, naravno, ali ti se ne isplati. :haha:

 

E da, još jedna manifestacija upale pluća je i hramanje (blago, kasnije sve vidnije) na prednju nogu (ili noge). Čim to nisi pomenuo, nadam se da i nije slučaj.

 

Ali uvek je bolje proveriti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ovo liči, kao da mu se nešto u grlu zaglavilo, pa pokušava da izbaci.

Kao nama kad se zaglavi, pa pokušamo kašnjanjem, ili hrapavim disanjem da izbacimo.

Taj neki fazon.

Ne verujem da se razboleo... lepo jede, veseo je, spava pored peći (pa se ušunja ispod mog jorgana kad ja spavam), samo što eto... jednom u dva dana kao da pokušava nešto iz grla da izbaci... hropće čudno... i posle minut, sve po starom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azaralena je pitala koje je rase pas... nemam pojma, kačio sam sliku, Josif reče da je terijer, ili bar delom terijer.

Evo opet sličke samo za Azaralenu. ;)

 

To je taj zlikovac mali:

(kad je imao jedno 2 meseca, mada se nije mnogo promenio od tada)

 

slika008q.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovaj moj je paranoik. :haha:

 

Znači, u životu nisam video psa koji bolje glumi. Kad mu pripretiš nešto, spusti glavu, pogleda te tužno kao da su se sve zemaljske nevolje sručile na njega jadnog, da neko gleda sa strane, pomislio bi da ga lešim svaki dan.

Pa onako... kad mu strogo kažeš da dođe... on korak jedan napravi, pa tužan pogled gore... pa drugi korak... pa opet pogled.

A onda kad mu baciš klopu ili čučneš... zaboravi na sve i poleti po klopu, ili se baci u zagrljaj (što u njegovom slučaju znači da gurne glavu ispod miške).

 

No, kad se naljutim na njega stvarno, sve mu je to džabe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

5850_1201663770558_1497501241_30540772_6080768_n.jpg

 

Porastao je debeli jedan :D

 

 

Чак нам је и чеп за воду исти. :haha:

 

С тим што један има појилицу,а другом тек треба да купим.

 

Елем, Double Fire је била у праву, то су Руски патуљасти хрчци. И много су интересантнији од Леминга(по опису ових других), као и од "обичних" хрчака. Изузетно су паметни, један се попење уз појилицу, па уз жицу исте,придржавајући се за стакло и изађе напоље, а други тоћак који има(нема онај прави него онај што се кутија за дискове поклопи) догура до зида акваријума, поне се, и СКАЧЕ док не прескочи. Фасциниран сам. Обожавам их. Моли и Праслин се зову. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изузетно су паметни

Pametniji su od nekih ljudi :haha: Neki lik kog znam je pokusavao da ogradi jednog na stolu i hrcak je svaki put uspevao da pobegne :D Sestra od decka je imala do sad jedno 7-8 komada za ovih 5 godina, em ne zive dugo em riknu bez posebnog razloga. Sad hocu da joj kupim u Pet Centru one tunele sto mogu da se nadovezuju u beskonacnost, da sprovedemo s jednog ulaza u kavez u krug po sobi i nazad u drugi ulaz :D Imaju isti tunel samo veci, za morske prasice i slicno, mozda uzmem sebi. Da, da, ne sebi nego prasicima :P Malopre sam h i po shishala ucebano dupe ovoj dugodlakoj, dovoljno je jednom da pishne u piljevinu i odmah je za shishanje :udri::D

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Double Fire Овај већи Леминг ми је изгледа болестан. :( Јуче је био хиперактиван и трчао је по целом акваријуму, а данас само стоји у месту и покушава да грицка. :( Сав је тромбав и кмезав и много ми га је жао. :( Је л' знаш можда шта му је, с обзиром да видим да се разумеш? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...