Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Imate li ideju gde da udomim mog kucova od godinu i po dana?Majka mi je tesko bolesna a ja ne mogu da stignem da ga setam.Da ne znate nekoga kome treba pas???

Mesanac je koji vuce na labradora,i ima 30 kg.

Hitno je,molim pomagajte,dajte makar savet :confused:

Edited by Zrakomlat
Posted

Konji su zakon.

Ajlin, mačke se linjaju ko blesave. Moje iskustvo sa dva mačora je da se prve godine dok ne porastu skroz i ne linjaju previše (taman se ponadaš) i onda sledeće godine udri.

Još kako su u stanu, isto je bila zima ili leto.

Rešenje: prilagodiš garderobu boji mačke i kupiš lepljivi valjak za skupljanje dlaka.

Posted

Verovali ili ne, ja sam našo jednom konja. :haha:

Sedeo sam u Čairskom parku u Nišu sa par ortaka mrtav pijan, kad ono... konj. :haha:

Mislim da je bio ciganski konj koji se otrgnuo i pobegao... ali možete misliti koji je to trip bio. :haha:

Posted

Rutase, ala je porastao Micko! Pravi zavodnik! :da:

@Mačka & ostali mačkari: a šta biste preporučili, mačora ili mačku u stanu? Ili je i to svejedno.

Posted

mislim da ne, mnogo zavisi od temperamenta macketine i od okruzenja (drugih macketina, sto u slucaju muzjaka dodje: ima li konkurencije ili ne).

Posted

Mačku definitivno!

Imaćeš mnogo muke sa mačorom ako ga ne sterilišeš (što je, avaj, okrutno! imho), džabe ćeš ga učiti gde da piški, on će ti uvek zapiškivati svugde, jer mora da obeleži teritoriju. Još mačiji urin smrdi poprilično (za razliku od psećeg). Moja bivša devojka je imala nesterilisanog mačka i mnogo muke... stalno išla za njim... gledala da ne piški negde gde ne treba... piški on u 80% slušajeva gde treba... ali onih 20%, uvek moraš da paziš, jer ako ti jednom parket upije, gotovo je nemoguće očistiti.

Mada ja lično... uvek bih 100 puta radije uzeo psa, nego mačku.

• Upvote 1
Posted (edited)

Rutase, ala je porastao Micko! Pravi zavodnik! :da:

@Mačka & ostali mačkari: a šta biste preporučili, mačora ili mačku u stanu? Ili je i to svejedno.

Zavisi i od sreće. Moj mačor Alfred nije kastriran i ne divlja i ne smrdi. Planiram da mu nadjem nešto da pojebe.

Drugi mačor Marko koji je prvi bio došao u kuću je zapišavao kao nenormalan i kad je kastriran nastavio je da zapišava.

Ne znam šta bih ti rekla. Mačka mog dečka pizdi da izadje napolje. Drugaricina ženka je isto pizdela da izadje napolje (i izvršila samoubistvo), i to su obe dosta rano počele da gnjave već sa nekih 7-8 meseci.

Nije ni jedno ni drugo ako nije kastrirano/sterilisano zgodno za stan. Možda ti se posreći ko meni sa Alfredom, pa ćemo i drugu generaciju da dočekamo, a možda bude baksuz ko Marko pa da ti zapišava godinama.

Edited by Machka Naopachka
Posted

Tenk ju mister Obvijs. :rolleyes:

Ima li još neka značajna razlika?

Mačor ima par jaja i kitu (s tim da može da ostane bez tog para jaja, ako si dovoljno okrutna), a mačka znaš već. :bigblue:

Posted

Znači zaista nema pravila... a da li ima pravila kod mačaka oko karaktera i rasa, kao što je kod pasa uglavnom slučaj?

Elfe, i ja bih rado uzela psa, ali ništa ne mrzim više na svetu do onih minijaturnih pasa što liče na mopove za brisanje podova... bilo šta srednje ili veće je nemoguće jer mi je stan minijaturan. Osim toga, koliko često nisam tu, pas bi mi umro od tuge :(

Posted

Mačor ima par jaja i kitu (s tim da može da ostane bez tog para jaja, ako si dovoljno okrutna), a mačka znaš već. :bigblue:

Misliš da ne postoje mačke sa par jajeta i kitom? :haha:

Možda je to rešenje, uzeti tranvestita za kućnog ljubimca. :haha:

Znači zaista nema pravila...

Pa ima pravila... ja ti rekoh... po meni je bolje uzeti macu nego mačora.

Mada ti je možda najbolje da ne uzmeš nijedno.

ili uzmi papagaja nekog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...