sunessence Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Хе, хе! Шмекери. Богами, добро си ти њих у'ранио за та два месеца. (Пуј, пуј! Да их не урекнем!) И вала, нека си. За мене кућни љубимац нека поенту постојања ако није буцмаст. Кад смо већ код тога... ... моја мала прождрљивица. Масну крпу би појела.
Dead Man Drinking Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Engleski seteri su sjajni. Doduše kao lovački psi, ne znam ko ih gaji samo kao kućne ljubimce. Od kad znam za sebe uvek je bio bar jedan u mom dvorištu i uvek sam morao da im nosim vodu i hranu i čistim boks, tako da više nisam ljubitelj kućnih ljubimaca
Ајлин Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Nažalost ima puno ljudi koji drže lovačke pse kao kućne ljubimce. Mislim da je i za radne pse prilično mučno da žive život kućnih ljubimaca. U nekim zemljama postoji zakon kojim je samo uz lovačku dozvolu moguće imati lovačkog psa... ali još uvek ne u Srbiji
Zen Posted November 22, 2010 Report Posted November 22, 2010 Moji matorci su imali labradora, odlican porodicni ali i radni pas... Sta znam, jeste tesko psu na gajbi, ali kad pogledam taj labrador je bio basd miran i tih, napolje je vodjen 5-6 puta dnevno, od 6 ujutru kad ga cjale izvede do ponoci kad ga izvedemo ja ili brat, i svaka setnja je bar pola sata. Nisam imala utisak da mu je bilo lose. S druge strane takav tretman i toliko vremena za psa ne moze da postigne jedna osoba, samo porodica sa bar 3 clana. M da i svakog leta je bio mesec dana na moru
Zen Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 kakao macak putuje u kolima zao mi je sto nemam sliku iz setnje, izgleda iz daljine ko koker spanijel ahahahah
Routasydän Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 A kako planiras da ga vozis na Africi ili Transalpu?
Routasydän Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Kupi mu bar neku malu lepu kacigu .... full face
Ајлин Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 A ta krasna mačketina je tvoja, Smorock?
Zen Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 (edited) sad ima 2 godine i 9 meseci. To je onaj mali sto mi ga je Wizard doneo iz Golupca Eto, udomi se macak preko yumetala. Mada sad kad razmislim i ne samo macak Edited November 29, 2010 by Smorock
Ајлин Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 Kakvo žgepče... a vidi mu ušesa, hihi... Tu je verovatno još bio slep, taj "mutivoda pogled" me neodoljivo podseća na izvesnog mi kera sa dve i po nedelje, upišanog i punog čičaka, sa teget očima...
Fikusov Čmar Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Zna li ko posto je jedan omanji majmun? kako se krecu cene?
Routasydän Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 sad ima 2 godine i 9 meseci. To je onaj mali sto mi ga je Wizard doneo iz Golupca Eto, udomi se macak preko yumetala. Mada sad kad razmislim i ne samo macak Prelepo mace!!!
Guest Administrator Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ruska Plava macka ? Kralj , buce su zakon.
Sisus Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ruska Plava macka ? Kralj , buce su zakon. Debeo je, ali je agilan i nije kastriran. Rečeno mi je da ima krvi od ruske plave, ali definitivno nije čist. A i koliko sam čuo, ruske plave su mirne naravi, ovaj nije.
Guest Administrator Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 :love: Ne volim mrsave macke , osetis samo kost dok ih mazis , fujcina A moguce da ima je i delom British Blue Shorthair cat
Sisus Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Ovog možeš da maziš samo ako je raspoložen za to, a to je retko. Inače ujeda kao lud.
Recommended Posts