Jump to content

Recommended Posts

Posted

Хе, хе! Шмекери. Богами, добро си ти њих у'ранио за та два месеца. (Пуј, пуј! Да их не урекнем!) И вала, нека си. :haha: За мене кућни љубимац нека поенту постојања ако није буцмаст.

Кад смо већ код тога...

Maja5003.jpg

... моја мала прождрљивица. Масну крпу би појела.

Posted

Engleski seteri su sjajni. Doduše kao lovački psi, ne znam ko ih gaji samo kao kućne ljubimce. Od kad znam za sebe uvek je bio bar jedan u mom dvorištu i uvek sam morao da im nosim vodu i hranu i čistim boks, tako da više nisam ljubitelj kućnih ljubimaca :haha:

Posted

Nažalost ima puno ljudi koji drže lovačke pse kao kućne ljubimce.

Mislim da je i za radne pse prilično mučno da žive život kućnih ljubimaca. U nekim zemljama postoji zakon kojim je samo uz lovačku dozvolu moguće imati lovačkog psa... ali još uvek ne u Srbiji

Posted

Moji matorci su imali labradora, odlican porodicni ali i radni pas...

Sta znam, jeste tesko psu na gajbi, ali kad pogledam taj labrador je bio basd miran i tih, napolje je vodjen 5-6 puta dnevno, od 6 ujutru kad ga cjale izvede do ponoci kad ga izvedemo ja ili brat, i svaka setnja je bar pola sata. Nisam imala utisak da mu je bilo lose. S druge strane takav tretman i toliko vremena za psa ne moze da postigne jedna osoba, samo porodica sa bar 3 clana. M da i svakog leta je bio mesec dana na moru :haha:

Posted

kakao macak putuje u kolima :)

zao mi je sto nemam sliku iz setnje, izgleda iz daljine ko koker spanijel ahahahah

101121bg-ns031.jpg

101121bg-ns038.jpg

Posted (edited)

sad ima 2 godine i 9 meseci. To je onaj mali sto mi ga je Wizard doneo iz Golupca :D

Eto, udomi se macak preko yumetala. Mada sad kad razmislim i ne samo macak ;):haha:

maca1.jpg

Edited by Smorock
Posted

Kakvo žgepče... a vidi mu ušesa, hihi...

Tu je verovatno još bio slep, taj "mutivoda pogled" me neodoljivo podseća na izvesnog mi kera sa dve i po nedelje, upišanog i punog čičaka, sa teget očima...

Posted

sad ima 2 godine i 9 meseci. To je onaj mali sto mi ga je Wizard doneo iz Golupca :D

Eto, udomi se macak preko yumetala. Mada sad kad razmislim i ne samo macak ;):haha:

maca1.jpg

Prelepo mace!!!

• 2 weeks later...
Guest Administrator
Posted

Ruska Plava macka ?

Kralj , buce su zakon.

Posted

Ruska Plava macka ?

Kralj , buce su zakon.

Debeo je, ali je agilan i nije kastriran. Rečeno mi je da ima krvi od ruske plave, ali definitivno nije čist. A i koliko sam čuo, ruske plave su mirne naravi, ovaj nije. :haha:

Guest Administrator
Posted

zan_resize.jpg

:love:

Ne volim mrsave macke , osetis samo kost dok ih mazis , fujcina

A moguce da ima je i delom British Blue Shorthair cat

GogocatsStormCloudb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...