ShinigamY Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 (edited) Jebem ti, koliku sam zmiju sreo jutros u selu, presla mi je ispred nogu, da mi nije zazvonio telefon u tom trenutku nagazio bih je -.- Zmija marke smuk, rang 2 metra sa nesto... Oduzeo sam se... Kako neko moze da cuva zmije kao kucne ljubimce, to mi nikada nije bilo jasno :/ Edited July 1, 2011 by ShinigаmY 1
Machka Naopachka Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Zmijovi su kul Ne pamtim kad sam toliko zmija videla ko u kanjonu Trešnjice... ni u Zoo vrtu bato
Stolet Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Pa reci Mislim da nisam video ispod 200 Evra da se prodaju po oglasima, a uglavnom su oko 300
ShinigamY Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Ne znam sto, ali kaze mi deda, da vidja smukove stalno, da su se bas namnozili u okolini Paracina (tacnije Juzni Kucaj, Kucajske planine)... Par puta je nalazio u podrumu gde drzi vino, smuk na zidu se popeo i tako stoji... Ok je sve to, ali ne zelim bas da ih srecem. Posle ko zna koliko godina, sam video zmiju u divljini (ne racunam Budimpesta i likove sto nose pitone i sta ja znam...).
Gospa na Sivcu Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 (edited) Vrane ne zaboravljaju lica napasnika LINK Pametnice, kazem ja Edited July 1, 2011 by Gospa na Sivcu
Dead Man Walking Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Trebalo bi da za jedno mesec dana, kad se preselim, ponovo napunim akvarijum. Nisam gajio ribice ima 6-7 godina, jedva čekam 1
Sisus Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Zamalo danas da kupim ždrebe. Samo 300 evra, jbt. 2
Fapril ethereal Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 sta ce ti?da ti bezi i da ga juris po Rumi,pa da te klinci slikaju i prave demotivacione postere Vukajlija stajl?
Sisus Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Da mu slikam kitu, pa da ti je u Fotošopu stavim u usta. 4
Fapril ethereal Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 moras prvo da postignes erekciju kod zdrebeta,a to se ne radi tako sto mu samo pricas nezne reci na uvce.. Trebalo bi da za jedno mesec dana, kad se preselim, ponovo napunim akvarijum. Nisam gajio ribice ima 6-7 godina, jedva čekam jesi li probao nekad da pomazish ribice?
Sisus Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 moras prvo da postignes erekciju kod zdrebeta,a to se ne radi tako sto mu samo pricas nezne reci na uvce.. Pokazaću mu tvoju sliku. jesi li probao nekad da pomazish ribice?
Fapril ethereal Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 veliki problem,samo ih sateras u cosak i pomazis ih..
Sisus Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Evo nekih lepotana jos kada bi konji bili kucni ljubimci Ja ću mog držati u sobi. Samo još ne znam kako to da objasnim ćaletu. 1
Machka Naopachka Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Ja mislila pre na terasi... opet sam zaredjala na hipodrom, jednom zaražena - nikad se neću oprostiti od konja. Kad se vratim sa mora, ponovo na jahanje... nek ide život. Bedak mi je bio kad sam došla posle godinu ipo dana, samo jedan konj iz "stare ekipe" je i dalje tu, ostali prodati... Ali su .. prava konjoterapija.
dimmu1 Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 moji drze konje trkace vec 30 godina i kakvih sam se stvari nagledao konji su mi se zgadili. lepo oni izgledaju na slikama ali to uglavnom znaju biti veoma opasne zivotinje koliko god ih predstavljali pitome i nezne na tv-u.
Grob Bez Dna Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 (edited) ti imas 30 godina? o.0 Edited July 3, 2011 by Grob Bez Dna
Sisus Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 moji drze konje trkace vec 30 godina i kakvih sam se stvari nagledao konji su mi se zgadili. lepo oni izgledaju na slikama ali to uglavnom znaju biti veoma opasne zivotinje koliko god ih predstavljali pitome i nezne na tv-u. Koliko se sećam, imao si psa. Pas takođe ume da bude veoma opasna životinja, pa si ga opet držao. Moj deda je držao konje, i bili su jako mirni.
Machka Naopachka Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 moji drze konje trkace vec 30 godina i kakvih sam se stvari nagledao konji su mi se zgadili. lepo oni izgledaju na slikama ali to uglavnom znaju biti veoma opasne zivotinje koliko god ih predstavljali pitome i nezne na tv-u. A brate mili, svaki sport je opasan. Evo sad su neki biciklisti izginuli. A konji su super dobre životinjke, al su veliki. Treba znati i poštovati, to je živo biće kao i ti i ima svoje ćudi i u ostalom svako je drugačiji, kako ne klikneš sa svakim čovekom tako nećeš ni sa svakim konjem - i to je OK. Ko jaše pašće sa konja, ko vozi bajs pašće sa bicikla, ko vozi auto slupaće se itd itd. 2 1
dimmu1 Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 naravno u svacemu se krije neka opasnost ali meni je licno ovo sport sa velikim rizikom jer tu nema sta puno da te drzi dok ih vozis+ako padnes ispod nekog ili ako krene konj da te vuce to je to,nema ti spasa.konji za jahanje ili ovi za voznju po gradu/selu su super jer su to veoma mirne zivotinje ali konji trkaci... nikada necu moci razumeti takvu strast prema tom sportu,a opet svi iz moje familije se bave istim vec godinama i imali su mnogo nezgoda na hipodromima i mnogo je kostiju polomljeno sve od tih lepih zivotinja.. ti imas 30 godina? o.0 moji drze konje trkace vec 30 godina kada sam rekao moji mislio sam na babu i dedu :] Koliko se sećam, imao si psa. Pas takođe ume da bude veoma opasna životinja, pa si ga opet držao. Moj deda je držao konje, i bili su jako mirni. naravno i tu postoji rizik ali opet sve zavisi i o kakvim se konjima tu prica..
Sisus Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 Zato kažem, zavisi od životinje do životinje. Zadnje 3 kobile koje je moj deda imao bile su mirnije naravi od mog mačora, recimo. A trkačke konje ne volim, nisu mi lepi.
Dead Man Walking Posted July 3, 2011 Report Posted July 3, 2011 jesi li probao nekad da pomazish ribice? Nisam, al' sam ih tukao kad nisu bile dobre jos kada bi konji bili kucni ljubimci http://www.youtube.com/watch?v=KwqJtfk7MEo 1
Recommended Posts