Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jebem ti, koliku sam zmiju sreo jutros u selu, presla mi je ispred nogu, da mi nije zazvonio telefon u tom trenutku nagazio bih je -.- Zmija marke smuk, rang 2 metra sa nesto... Oduzeo sam se...

Kako neko moze da cuva zmije kao kucne ljubimce, to mi nikada nije bilo jasno :/

Edited by ShinigаmY
  • Upvote 1
Posted

Ne znam sto, ali kaze mi deda, da vidja smukove stalno, da su se bas namnozili u okolini Paracina (tacnije Juzni Kucaj, Kucajske planine)... Par puta je nalazio u podrumu gde drzi vino, smuk na zidu se popeo i tako stoji... Ok je sve to, ali ne zelim bas da ih srecem. Posle ko zna koliko godina, sam video zmiju u divljini (ne racunam Budimpesta i likove sto nose pitone i sta ja znam...).

Posted

moras prvo da postignes erekciju kod zdrebeta,a to se ne radi tako sto mu samo pricas nezne reci na uvce..

Trebalo bi da za jedno mesec dana, kad se preselim, ponovo napunim akvarijum. Nisam gajio ribice ima 6-7 godina, jedva čekam :)

jesi li probao nekad da pomazish ribice? :haha:

Posted

moras prvo da postignes erekciju kod zdrebeta,a to se ne radi tako sto mu samo pricas nezne reci na uvce..

Pokazaću mu tvoju sliku. :mhihi:

jesi li probao nekad da pomazish ribice? :haha:

trollface_RE_My_4_20_shopping_list_lol-s469x428-166755.jpg

Posted

Evo nekih lepotana :)

Andalusian_horse_moscow.jpg

jos kada bi konji bili kucni ljubimci :haha:

Ja ću mog držati u sobi. Samo još ne znam kako to da objasnim ćaletu. :haha:

• Upvote 1
Posted

Ja mislila pre na terasi... :haha: opet sam zaredjala na hipodrom, jednom zaražena - nikad se neću oprostiti od konja.

Kad se vratim sa mora, ponovo na jahanje... nek ide život.

Bedak mi je bio kad sam došla posle godinu ipo dana, samo jedan konj iz "stare ekipe" je i dalje tu, ostali prodati... :(

Ali su .. prava konjoterapija. :da:

Posted

moji drze konje trkace vec 30 godina i kakvih sam se stvari nagledao konji su mi se zgadili. lepo oni izgledaju na slikama ali to uglavnom znaju biti veoma opasne zivotinje koliko god ih predstavljali pitome i nezne na tv-u.

Posted

moji drze konje trkace vec 30 godina i kakvih sam se stvari nagledao konji su mi se zgadili. lepo oni izgledaju na slikama ali to uglavnom znaju biti veoma opasne zivotinje koliko god ih predstavljali pitome i nezne na tv-u.

Koliko se sećam, imao si psa. Pas takođe ume da bude veoma opasna životinja, pa si ga opet držao. Moj deda je držao konje, i bili su jako mirni.

Posted

A brate mili, svaki sport je opasan. Evo sad su neki biciklisti izginuli.

A konji su super dobre životinjke, al su veliki. Treba znati i poštovati, to je živo biće kao i ti i ima svoje ćudi i u ostalom svako je drugačiji, kako ne klikneš sa svakim čovekom tako nećeš ni sa svakim konjem - i to je OK.

Ko jaše pašće sa konja, ko vozi bajs pašće sa bicikla, ko vozi auto slupaće se itd itd.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

naravno u svacemu se krije neka opasnost ali meni je licno ovo sport sa velikim rizikom jer tu nema sta puno da te drzi dok ih vozis+ako padnes ispod nekog ili ako krene konj da te vuce to je to,nema ti spasa.konji za jahanje ili ovi za voznju po gradu/selu su super jer su to veoma mirne zivotinje ali konji trkaci... nikada necu moci razumeti takvu strast prema tom sportu,a opet svi iz moje familije se bave istim vec godinama i imali su mnogo nezgoda na hipodromima i mnogo je kostiju polomljeno sve od tih lepih zivotinja..

ti imas 30 godina? o.0

moji drze konje trkace vec 30 godina

kada sam rekao moji mislio sam na babu i dedu :]

Koliko se sećam, imao si psa. Pas takođe ume da bude veoma opasna životinja, pa si ga opet držao. Moj deda je držao konje, i bili su jako mirni.

naravno i tu postoji rizik ali opet sve zavisi i o kakvim se konjima tu prica..

Posted

Zato kažem, zavisi od životinje do životinje. Zadnje 3 kobile koje je moj deda imao bile su mirnije naravi od mog mačora, recimo. :haha:

A trkačke konje ne volim, nisu mi lepi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...