Jump to content

Kućni ljubimci & životinjsko carstvo


Wise Owl

Recommended Posts

Ало бре, шта ме сталкујете ту. :haha:

 

Додајте лепо, па онда можемо да причамо. :lol:

Poslah ti zahtev, prepoznaćeš po eklektičnosti žanrova i jednom dominantnom. :D

 

/offtopic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ljudi, pomagajte! Stiže nas konkurencija! Metal heads, idemo :pivopije:

 

Ljudi, ucestvujemo na online izboru za najlepseg kucnog ljubimca :) Svaka podrska je dobrodosla :) Registrujte se na petface.net i lajkujte sledecu fotografiju http://www.petface.net/home/photos/photo?groupid=23&albumid=225#photoid=2222 i tako ste glasali za cupavca. Napred do pobede! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја лепо рекох да правимо фејкове. Имам још два мејла које не користим, а који могу да послуже. Реално је да и други то раде.

 

А реално, мачкетина је такав мадафака', да заслужује да победи.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha, da znate da su mi sumnjivi ovi drugoplasirani. Likuša ima tri ljubimca, i imaju redom 53, 51 i 50 glasova, dva su nemački špicevi a jedna je domaća mačka. Sumnjivost mi leži u tome što dobijaju glasove u talasima, recimo 10 u pola sata i onda ništa ceo dan, i tako, kao kad bi neko glup seo, pravio mailove i odmah glasao.

 

Vlasnica se još nije uključila u propagandu, kada glasa bajkerska bagra, još jbg prelepa devojka, a kad ja ovakav kakav sam skupim 60, majku mu može onda bar duplo toliko :bigblue: Samo je problem što su njeni uglavnom nepismeni za bilo šta što nije facebook :bigblue:

 

Rok je daleki 10. januar valjda. Rekao sam na početku, ne bi mi bilo žao da izgubim od neke stvarno lepe životinje, ali ovi patuljasti moderni psi, pudlice, špicevi, to ne dolazi u obzir :rockdevil:

 

Biću demokratičan i reći da nisam odgovoran za ono što rade moji glasači :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Људи, није фрка - имам мејлове, имам све... :lol: Али немам фејсбук, а ни очи да видим 'де се овде на сајту региструје!Баците, дедер, линк за регистрацију вашој форумској другарици. :shy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piše nešto 10. januara prvo, pa onda piše da do 26. decembra treba tagovati, pa se onda nešto grupa zatvara, prave screenshotovi svake fotografije, onda nešto odlučuju, pojma nemam :bigblue: Znamo samo da ako vodimo sve vreme nema problema :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zvera vala samo tako :haha: Najveća opasnost vreba kada je vreme za češljanje i pregledanje da li ima buva. A kad je tmurno i kišovito, onda je ludilo, ima neku taktiku, nadrka oči, skroz raširi zenice, i gleda u tebe dok sediš na kauču, onako da joj vidiš samo glavu, tj. oči konkretno. Onda, kad najmanje očekuješ, skoči samo da te uplaši, i kao 'haha, luzeru, uspostavljam dominaciju' :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...