temper Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) Imala sam istog takvog terijera. Trebaće ti puno energije za njega. Mnogo su hrabri i tvrdoglavi. General mali Edited June 21, 2012 by temper 2
truliandedzombileš! Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 haha, oooo da! u dupetu ko da ima elektro motor, u glavi njujorški HC bend, a u ustima neki super secko. 1
ShinigamY Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Hahahah svi su isti xD Moj je deda cuvao jednog terijercica za luv prvenstveno, nikad nisam video brze, zivcanije i psa koji vislje skace (u odnosu na svoju velicinu xD). Totalno ludi psi
neonskacrna Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 ne znam da li je do rase ili do karaktera psa konkretno, ja imam patuljastog snaucera koji sad vec ima 4ipo godine i i dalje se ponasa kao da ima 4ipo meseca, sa sve elektromotorom, superseckom i njujorskim hc bendom.xD. s tim sto je razmazenija od svakog steneta.
Narsil Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 Gde su bili celog mog zivota To sam se i ja pitao kad sam ih dobio. Sjajni su. http://www.youtube.com/watch?v=aLa07RzMJKY 1
sunessence Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Баш дуго нисам залазила на ову тему и - cuteness overload. "Тупче" је мед медени, а и овај малиша што учи да завија... Иначе, једно стовариште близу моје куће је пре неколико месеци набавило штене кавкаског овчара као ноћног чувара. Иако још нема ни годину дана, огроман је. А ја обожавам велике псе. Играм се са њим од како је дошао ту као сасвим мали, па ме сад, наравно, препознаје и пушта да га мазим до миле воље, а пролазници ме гледају чудно што пружам руке кроз решетке, према њушци огромног пса који нон-стоп лаје. Јуче је коначно научио да да шапу. А шапа му већа од моје шаке. 1
temper Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Zdravi mačići su uvek tako navalentni Skidaju se metodom 3
Demon Seed Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Sta se lozite, jadan pokusava da pobegne odatle.
Sisus Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Колико би кул било имати ово? Sve zavisi od toga kakve su ti namere.
Demon Seed Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Kakvu si bljuvotinu postovao Jaroslave muka me uvati. Ja bih mu dao ime Mališa, da imam jednog. 2
Antikristina Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 (edited) Evo ga i moj mačak, pošto nema dovoljno mačijih slika po netu. Pokupila sam ga sa ulice. Bio je mnogo ružan, mršav i imao je buve. Al' sam ga doterala za mesec dana, sad je lepotan. Edited August 24, 2012 by Yvette 2
Генеральный Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 сјајне ноге :сигурно је одличан скакач: 1
MissionVao Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Sinoc videh neko mace s sjebanom sapom al je zbrisalo u necije dvoriste pa stagod. Nego me je to podsetilo da pitam ako nekad vidim neku zivotinju kojoj treba relativno hitna veterinarska pomoc a kasno je uvece gde ici? Znam da su pricali o uvodjenju hitne pomoci za pse i macke ali o tome nema ni reci. A zvanje veterinara van radnog vremena je 5000din + trosak oko zbrinjavanja povrede. Da li mozda ima neka 24/7 ambulanta gde su uvek tu?
Night's Blood Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 E daaa... Nece ljude u hitnoj da zbrinu, a kamoli zivotinje. Nazalot, i za jedne i za druge.
MissionVao Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Al makar postoji hitna za ljude, cudi me da na NBG ne postoji neki 24/7 veterinar Kazem na NBG jer mi se cini da je neko na forumu Zivotinjsko Carstvo pominjao tako nesto pre par godina... verovatno sam ishalucinirala
Demon Seed Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Ja za tako nesto nisam cuo. Ma u ovoj zemlji npr. uopste ne postoji veterinar za papagaje i ostale egzoticne ptice, koja crna hitna pomoc...
Recommended Posts