Antikristina Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Кад смо већ код змија, јуче на тренингу изашла једна из оне вештачке траве. Каква је то вриска била, стварно те женетине нису нормалне. А змијица као мало већи гуштер. Баш је лепа била, али ми је било гадно да је узмем, па су је неки момци избацили са терена.
Sisus Posted May 16, 2013 Report Posted May 16, 2013 Ma jebi ti to, ja sam pre 2-3 godine video zmiju od metra na sred trotoara. Bila kišna godina, pa se namnožile žabe. Prenerazio sam se. Ne volim zmije.
Guest HEFEST Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 http://www.weirdworm.com/10-bizarre-pets/ http://www.weirdhut.com/animals/bizzare-pet-trends-in-china/ http://animal.discovery.com/pets/other-pets/unique-pets.htm
HeLLsarma Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Mala je anakonda u kuci reptila u Zoo vrtu u odnosu na ovog albino pitona. Ekstra je piton,zmije su stvarno mocne. Mada nisu bas za kucu,al ko voli nek izvoli,ljudi su drzali i kajmane u bazencicima. E Trute,Trute,vodimo te na Gradac,pa ako naidjes na poskoka bolje ga preskoci. Ako ubijes poskoka milion dinara kazna,zato sto je ugrozen.
Bourbon Princess Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Ne kapiram što se ljudi gade zmija Nije prijatno videti ih, svakako, nisu nešto preterano lepog izgleda... ali sad da li bi im odrubila glavu, baš i ne bih. Najveći mi je bizar kada je kevi došla pacijentkinja od 5-6 godina da joj se požali kako su ona i njena mama naletele na zmiju na fruškoj gori. I kad je keva upitala šta su radile kada su je videle, mala ni pet ni šes' "MA NIŠTA, MAMA JE UBILA MOTKOM". mačke >>> kerovi Ja volim i mačke i pse ...mada su mi moji kerovi uvek bili bolje društvo nego mačka.
ShinigamY Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 Nisam znao da je ubijanje poskoka milion dinara kazna? Otkud ti to? Imas li neki link za to mozda... Inace moj deda na selu, bar jednom mesecno naidje na smuka, 2 metra uglavnom, jedu mu pilice... Posto je kuca i dvoriste vise ka brdu, tj iza kuce je samo brdo i shuma, verovatno odatle i silaze. Jbg, ne mozes da ga ne ubijes, kada ti se vrti tu po dvoristu i jede ti zivinu. Da samo prodje, niko ga ne bi dirao. Kao sto deda ne dira kada vidi splet zmija onako da se preplicu.
Talvi Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 komšija pre neki dan naleteo na zmiju od metra dužine u dvorištu, počinje sezona
PajatheTrut Posted May 17, 2013 Report Posted May 17, 2013 E Trute,Trute,vodimo te na Gradac,pa ako naidjes na poskoka bolje ga preskoci. Ako ubijes poskoka milion dinara kazna,zato sto je ugrozen. Mogu da me povuku za kruac,, ima sve da ih izgazim sa zadovoljstvom ! Inače, uginuo mi je mačak u nedelju. Moje saucesce,koliko je bio mator ? 1 3
Machka Naopachka Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Mogu da me povuku za kruac,, ima sve da ih izgazim sa zadovoljstvom ! Ako se ne zajebavaš, šta ti to znači - gaziću zaštićene vrste?? Kolki dziber treba da budeš??? Šta se tripujete od zmija, ne skaču u oči... nemoj je baš nagaziti i neće ti ništa, otićiće svojim putem... Rgh. Sisuse, žao mi je zbog mačora
LoveHateLove Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Ne volim zmije ali ih ne bih ubijao jer ipak su korisne jer hvataju miseve i ostale glodare a ne prave neku stetu, isto kao i gustere. Meni sve vrvi oko kuce od ovih gustera, cini mi se da ih pre nije bilo toliko.
sale 3sm Larry Flynt Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Nekih 7-8 godina. Razboleo se i uginuo. E jbg...to ko clan porodice maltene da je riknuo... Da imamo zelene i crne mambe koje iskacu iz zbunja i od kojih dnevno umre pedesetoro ljudi, kobre koje izlecu iz wc solje i slivnika, one ogromne anakonde po sumi, pa i da razumem mrznju, al brate belouska ili smuk, em su neotrovne em bezopasne em se ne vidjaju tako cesto.
PajatheTrut Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Ako se ne zajebavaš, šta ti to znači - gaziću zaštićene vrste?? Kolki dziber treba da budeš??? Дај мајке ти зар можеш озбиљно тако нешто да схватиш озбиљно, наравно да не бих. Ne volim zmije ali ih ne bih ubijao jer ipak su korisne jer hvataju miseve i ostale glodare a ne prave neku stetu, isto kao i gustere. Meni sve vrvi oko kuce od ovih gustera, cini mi se da ih pre nije bilo toliko. Наравно, ако се змије уклоне онда би имали проблем са глодарима и осталим живујкама чији број змије редукују. Мада и у мом дворишту такође врви од гуштера. 1
MegaDave90 Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) Upravo to. Jbt nismo u Australiji, gde maslacak moze da te ubije, nego u Srbiji gde zmiju vidis jednom u ne znam koliko godina, i to belousku ili slicno. EDIT: Ulete Trut Edited May 18, 2013 by MegaDave90
MissionVao Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) Kad se zapusi saht mozete da naletite i na ribaricu u gradu, simpa zmija skroz Pre par godina smo je nasli i vratili u reku, taman napravis izlet od vracanja u staniste Edited May 18, 2013 by MissionVao
PajatheTrut Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 EDIT: Ulete Trut Улеће и крут. Da imamo zelene i crne mambe koje iskacu iz zbunja i od kojih dnevno umre pedesetoro ljudi, kobre koje izlecu iz wc solje i slivnika, one ogromne anakonde po sumi, pa i da razumem mrznju, al brate belouska ili smuk, em su neotrovne em bezopasne em se ne vidjaju tako cesto. У праву си, ја своје осећање према змијама не дефинишем као мржњу већ као неко гађење, мало чак и страх. 1 1
truliandedzombileš! Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 za sve su krivi hrišćani i njiove laži. 1 1
Machka Naopachka Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 Дај мајке ти зар можеш озбиљно тако нешто да схватиш озбиљно, наравно да не бих. Ma ljudi su odvratni. Puno kampujem pa često budem u situaciji da dodjem na mesto koje obožavam i da sakupim dve kese tudjeg smeća pre nego što razapnem šator. To ne samo u Srbiji, da se razumemo, mada mi se čini da smo prljaviji i od Grka. Posle prvog maja se ni ne trudim da skupljam jer bih samo to radila ceo dan. A zmija ima kod nas, al bre ne skaču u oči ljudi, nema razloga strahu, zmija živi svoj život zabole je za nas ljude
Sisus Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 (edited) Sisuse, žao mi je zbog mačora Dvosmislen sam, ali neću, već smo prevrnuli foru par puta. Mačak je bio car, pravi mali hejter. Nije voleo da se mazi i voleo je da ujeda. Doduše, kako je omatorio manje je ujedao, više je pretio, ujedao samo kad baš mora. Ali je već godinu dana bio bolestan. Pred prošli 1. maj je baš bio kritičan, imao je problema sa krajnicima, ali ga je veterinar izvukao nekim injekcijama i vitaminima. Posle toga smo mu često davali antibiotike, jer su znale da mu cure sline na usta zbog krajnika. I tako godinu dana, dok nije počeo da kija sve više i gubi kile. Veterinar mu nije pomogao ovog puta. Inače, planiram neke nove ljubimce sad, bićete obavešteni o tome. Edited May 18, 2013 by Sisus 11
Lou Posted May 18, 2013 Report Posted May 18, 2013 to je ta ljubav prema svim božjim bićima. Zmija je navela Evu da prekrši obećanje. Inače, čini mi se da nije mnogo ljudi odavde naišlo na zmiju u kući. Ne bih ni ja da ubijem životinju, neka ide svojim putem, ali kada su mi se na selu dve zavukle u zid, postojalo je samo jedno rešenje.
Recommended Posts