Night's Blood Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 (edited) Vodi ga kod veterinara, tako ces najbrze i najbolje saznati sve, mani se guglanja. Edited July 30, 2013 by Night's Blood 1
PajatheTrut Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Планирао сам сутра или прекосутра са ћалом да одем... Реко, дотле да сазнам нешто одавде ако ико ишта зна...
Machka Naopachka Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Isto kao kod ljudi, postoji idiopatska tj nepoznatog uzroka i nema nekog leka. Samo simptomatski se drzi pod kontrolom. Al da te utesim znam primere koji su poziveli sa epilepsijom dosta dugo. Budi spreman da kriticki razmislis o onome sto ti veterinar kaze. Miguce je da ces naici i na stav "uspavaj ga i kupi drugog" ... ima nas raznih. Citaj po netu ali probaj proverene stvari da trazis, npr merck manual. http://www.merckmanuals.com/vet/index.html http://www.canine-epilepsy.net/basics/basics_index.html 2
jelchica Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 (edited) ' timestamp='1375166745' post='2675312']Jesu li ti zive one T sto si uzela od mene? Još mi je u živom sećanju osećaj kontakta sa zmijom (tako benignog ponašanja). Osećaj je sjajan. Posebno što nemam religijski uslovljenu mržnju prema zmijama ni strah od njih, pa mi je zanimljiva ta interakcija. (Ne verujem da zmije gledaju čoveka kao plen, da lete kroz vazduh i napadaju nedužne prolaznike.. itd.) Često poželim da pribavim jednu, ali kad se setim cimanja sa miševima.. A sad i često nisam tu. T. boehmei je ostala kod bivšeg dečka i nemam informacija šta se dalje sa njom dešava/desilo. Cyaneo mi je porastao veeeeliki momak <3 i oženili smo ga u Novi Sad kod Kimija. Dobila sam dve nove u menjaži tom prilikom, ali sadašnji presek stanja je da imam samo akvarijum od 60 litara i jedno kuče. Edited July 31, 2013 by jelchica
PajatheTrut Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Isto kao kod ljudi, postoji idiopatska tj nepoznatog uzroka i nema nekog leka. Samo simptomatski se drzi pod kontrolom. Al da te utesim znam primere koji su poziveli sa epilepsijom dosta dugo. Budi spreman da kriticki razmislis o onome sto ti veterinar kaze. Miguce je da ces naici i na stav "uspavaj ga i kupi drugog" ... ima nas raznih. Citaj po netu ali probaj proverene stvari da trazis, npr merck manual. http://www.merckmanu.../vet/index.html http://www.canine-ep...sics_index.html Не дам да се успава кер. Синоћ каже ћале да ћемо водити код ветеринара, и да ћемо га највероватније успавати, ја кажем не може. Иначе, хвала ти пуно на утеси, значи ми доста. Овај други чланак сам прочитао. Јел постоји шанса да та пена и то не буде епилепсија, него нешто мање опасно ?
Machka Naopachka Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Molim te ne trazi dijagnozu preko neta. Verujem da si se smorio ali sada ne mozes nista da promenis. 1
PajatheTrut Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Molim te ne trazi dijagnozu preko neta. Verujem da si se smorio ali sada ne mozes nista da promenis. Ма немам појма више ни ја шта да радим, сморен сам, не расуђујем више најбоље, не знам, размишљам дал може то да буде од неког стреса пошто је била овде прекјуче опасна грмљавина и севало је озбиљније, немам појма више. Теби хвала у сваком случају, доста ми значи.
truliandedzombileš! Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 vodi ga kod dobrog veterinara koji ne misli da psi izleću sa pokretne trake fabrike igračaka pertini, to je sve što možeš za početak. a sebi olakšaj alkoholom, naravno. 1
Lou Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 Ne zalazim u obore u kojima dotični može da boravi. Stoku volim prženu, kuvanu i na slične načine pripremljenu, ne u svom društvu.
kuruz Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=6iSaAivA__Y Edited August 1, 2013 by Underkuruz 1
truliandedzombileš! Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 to i internet muda. cenim izgled čoveka koji kao da bi mogao jednom rukom da davi betmena, dok drugom vuče supermena za zulufe, a kurcem udara vonder vumen po čelu + dva jaja of stil na oči. a da pored svega ima pogled dobroćudnog kučeta. nisam nešto homoseksualnije napisao dugo, dugo.
Lou Posted August 1, 2013 Report Posted August 1, 2013 to i internet muda. cenim izgled čoveka koji kao da bi mogao jednom rukom da davi betmena, dok drugom vuče supermena za zulufe, a kurcem udara vonder vumen po čelu + dva jaja of stil na oči. a da pored svega ima pogled dobroćudnog kučeta. nisam nešto homoseksualnije napisao dugo, dugo. Navijačka homoerotičnost kipti iz tog posta.
Machka Naopachka Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 Rat on a cat on a couch konstrukcija 4
Lady in Black Posted August 4, 2013 Report Posted August 4, 2013 Моја женка сибирског хаскија у мамином крилу, њено прво вече код нас Ево ње неких 10ак месеци касније: 7
Генеральный Posted August 4, 2013 Report Posted August 4, 2013 Rat on a cat on a couch konstrukcija дај слику само пацовчине, делује као готивац
Machka Naopachka Posted August 4, 2013 Report Posted August 4, 2013 To su ti ova gospoda: Onaj mešanac par postova gore je toliko lep... 1
Recommended Posts