serblackbeard Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 (edited) Ova je par dana kad smo je doveli kući Edited December 9, 2014 by serblackbeard 9
Machka Naopachka Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Fora, pronadjite macku??? 6
Night's Blood Posted December 10, 2014 Report Posted December 10, 2014 Jbt kako niste videli macku?! @tier_mfkr A maze se k'o kucici.
MissionVao Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Misterija novih macaka, prvo se krije od straha, onda zaspi na ruci, pa se sito izigra i upiski a i dalje nece nista da jede i pije. Mislila sam da ne jedu samo dok su i dalje preplaseni. Davala sam 3 razlicite vrste hrane, samo onjusi i nastavi da mi cerupa helanke
B@K@ Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Probaj da skineš helanke. Zatim slikaj macu i okači pa da vidimo u čemu je problem. Znači, morao sam. 17
MissionVao Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Okej je, i ja bih Mali skot me zaklao dok sam spavala, sad dzedzim dok knjava, smisljam osvetu.
Machka Naopachka Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Jel s ulice? Ako je jako malo probaj mleko, mada neke reaguju prolivom. Ako je bas jako malo, mleko na spric. Ako je malo vece, probaj vlaznu hranu pre nego granule. Ako je kontejnerka, probaj nesto sto joj je blisko, dakle neke otpatke od rucka npr sardinu umuljanu. E, da, probaj da joj ostavis hranu (i vodu!) dok je sama i blizu skrovista koje je nasla.
johnnyzzz Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Ako je kontejnerka, probaj nesto sto joj je blisko vinjak npr 15
Sisus Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 Kontejner, helanke, vinjak... Mislim da znam čija je to mačka. 17
Srlandand Posted December 11, 2014 Report Posted December 11, 2014 B@K@ i Sisus Koliko dva epohalna posta, dobro mi nije :haha:
MissionVao Posted December 15, 2014 Report Posted December 15, 2014 (edited) Jel s ulice? Ako je jako malo probaj mleko, mada neke reaguju prolivom. Ako je bas jako malo, mleko na spric. Ako je malo vece, probaj vlaznu hranu pre nego granule. Ako je kontejnerka, probaj nesto sto joj je blisko, dakle neke otpatke od rucka npr sardinu umuljanu. E, da, probaj da joj ostavis hranu (i vodu!) dok je sama i blizu skrovista koje je nasla. Probala davno sve to jer sam citala danima o svemu pa sam znala ali mali je izrod Na kraju jede samo blago termicki obradjeno meso, sto me raduje jer sam i onako planirala da ga prebacim na meso kasnije. Tolko se nazdrao da se malo ispovracao, posle kad je bio gladan jeo je normalno Nije kontejnerka sto cini nejelo macije kupovne hrane vrlo cudnim. Edited December 15, 2014 by MissionVao
Machka Naopachka Posted December 16, 2014 Report Posted December 16, 2014 Sta je jeo u prethodnom prebivalistu? Ha, a mozda samo protestvuje, jbg... ja kad sam dovela Alfreda nije izlazio iz biblioteke danima. Sta ce jadan. 1 1
In The Flesh Posted December 19, 2014 Report Posted December 19, 2014 ja kad sam dovela Alfreda nije izlazio iz biblioteke danima. Sta ce jadan. Nista, pusti ga. Naucice vec.
Sisus Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 kaki su To su kastoreks kunići, imaju dlaku 2 puta kraću od normalne dužine, zato i izgledaju kao plišani.
Oak Posted December 21, 2014 Report Posted December 21, 2014 A ova boja je karakteristična za njih ili se samo pogodilo da budu te boje ovi na fotki?
Recommended Posts