Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko ima iskustva sa morskim Prasicima

nabavio sam morskog vepra i morsku krmacu

sterilisao ih

lep kavez imaju menjam im piljevinu redovno dajem seno i mesanu hranu da jedu

imaju i pojilicu lepu

e sad zanima me

primetio sam da oni imaju 3 nacina oglasavanja

1 je kad frkcu

2 je kad piste

3 je kad kao da razgovaraju i sva ta 3 nocu najvise ispoljavaju

sta moze da im bude

Mozda prave novu turu prasadi? Kad kupujes vijetnamske svinje?

Posted

Des, mače :wub:

a jeste sad

šta je ovo, Australija jebote?

dece mi

3,5 cm je dugačko stvorenje, kontam da bi u Australiju bilo 13,5...

Posted

Imao sam jednu hefestovsku stonogu na gajbi. Bila crvena i desetak santima, ali chvrsta i chlankovita (recite "ne" shalama apropo kurca), jurila na stopalo (bio sam bosonog), ali je ugazena poput snega u Zemunu. Neprospavana noc.

• Upvote 1
Posted

Vala ne bi bilo šanse da je nagazim bos, i obuvenom bi mi bilo odvratno, verovatno bih je zaklopio nečim providnim, da vidimo šta će da radi :maca:

Imaju moji u dvorištu vikendice na brdu u okolini Prokuplja (još da kažem koje brdo i mož navratite obrćemo prasad) jednu šljivu, u kojoj žive ogromni crni mravi, boli baš fino kad ga navataš pa te ugrize kleštima.

Kao klinac sam im nosio bube da gledam kako ih komadaju i nose unutra, jednom sam stavio bogomoljku, bila je epska borba, kao Boromir s orcima, bogomoljka ih testeriše, grize, melje onim alatom, a oni joj sistematski grickaju nogice i rasklapaju kao Forma Ideale policu... I odnesoše i nju, jbg, al' bilo je jedno 30-40 palih ratnika minimum.

Davao sam im i guštera jednom, i on ga zamalo nadrljao, al' uspeo da utekne.

:blek:

• Upvote 1
Posted

Vala ne bi bilo šanse da je nagazim bos, i obuvenom bi mi bilo odvratno, verovatno bih je zaklopio nečim providnim, da vidimo šta će da radi :maca:

Imaju moji u dvorištu vikendice na brdu u okolini Prokuplja (još da kažem koje brdo i mož navratite obrćemo prasad) jednu šljivu, u kojoj žive ogromni crni mravi, boli baš fino kad ga navataš pa te ugrize kleštima.

Kao klinac sam im nosio bube da gledam kako ih komadaju i nose unutra, jednom sam stavio bogomoljku, bila je epska borba, kao Boromir s orcima, bogomoljka ih testeriše, grize, melje onim alatom, a oni joj sistematski grickaju nogice i rasklapaju kao Forma Ideale policu... I odnesoše i nju, jbg, al' bilo je jedno 30-40 palih ratnika minimum.

Davao sam im i guštera jednom, i on ga zamalo nadrljao, al' uspeo da utekne.

:blek:

Daj neke političare da zakopavamo do grla na tom mestu.

Bio bi hit na youtube.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...