Demon Seed Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Taman se ergonomski uklapa da ga vežeš za drvo sa facom umočenom u otvor mravinjaka. 1
HeLLsarma Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Nije moj covpa, al je kralj. Sa Brutal Assaulta slika. 2
Vuk Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Uvek sam hteo da gajim pacova, ali smrde vishe od hrchaka (i imaju josh neprijatnije velika jaja) + zahtevaju mnogo vishe prostora... ali su super zverke, znao sam da teglim jednog u dzepu/kapuljachi duksa kada bi mi ga drugar pozajmio.
bo88gdan Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Armija macica sa ponosnom majkom-babom posto su se omacile i majka i kcer u isto vreme i zajedno ih gaje tako da macici sisaju i majku i sestru a ovi drugi i majku i babu :haha: i Predajem se poza 6
HeLLsarma Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Predivni su. :-D A nemoj samo kaciti onu kompromitujucu sliku koju je odredjena umetnica uradila.
bo88gdan Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Predivni su. :-D A nemoj samo kaciti onu kompromitujucu sliku koju je odredjena umetnica uradila. sta sam ja kriv sto devojka ima neobicne fantazije :haha:
Demon Seed Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 xD Kaže da su mu hobiji savijanje limenih kanti, šamaranje drugih mužjaka i demonstriranje muskulature ženkama!
Demon Seed Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Kako bije gospođu dok ga predstavlja :haha: 0:22 HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA 3
tier_mfkr Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 (edited) Sta mislite ko je jaci, ovan ili kengur? Edited June 9, 2015 by tier_mfkr
KazimKazim Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Skidam nesto, ne moe daunloud da trpi...e u e odgurnuo u predelu lica?
tier_mfkr Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 a kad bi bilo ovan vs kengur ko bi pobedio? naravno kengur sa bokserskim rukavicama i ovan sa mnogo jakim rogovima.
Demon Seed Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 a kad bi bilo ovan vs kengur ko bi pobedio? naravno kengur sa bokserskim rukavicama i ovan sa mnogo jakim rogovima. Pa to nije fer, bokserske rukavice ne povećavaju razornu moć, o kontrer rasprostranjenom mišljenju međ' predškolskom đecom. Da navučemo ovnu neko sranje na rogove pa da se makljaju dok ne popadaju u nesvest. Znaš šta bi bila dobra borba u istoj kategoriji? Ovan i divlji vepar, da vidimo ko bolje strejfuje.
Talvi Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Znaš šta bi bila dobra borba u istoj kategoriji? Ovan i divlji vepar, da vidimo ko bolje strejfuje. ovan bez problema
Demon Seed Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Nema jače nego u Serious Sam kad izbegneš vepra pa ga upucaš u gujscu sa čmarom 1
kuruz Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 zbog ovakvih diskusija ponekad treba preispitati svoje prisustvo na ovom forumu
tier_mfkr Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 mislim da treba da se otvori poll ovan vs divlji vepar. ili mozda nosorog vs divlji vepar. mada su bibop i rokstedi braca pankeri, ne makljaju se medjusobno.
Recommended Posts