Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uvek sam hteo da gajim pacova, ali smrde vishe od hrchaka (i imaju josh neprijatnije velika jaja) + zahtevaju mnogo vishe prostora... ali su super zverke, znao sam da teglim jednog u dzepu/kapuljachi duksa kada bi mi ga drugar pozajmio.

Posted

11289435_671860542947449_889839312253467745_o.jpgArmija macica sa ponosnom majkom-babom posto su se omacile i majka i kcer u isto vreme i zajedno ih gaje tako da macici sisaju i majku i sestru a ovi drugi i majku i babu :haha: :haha: :haha:

i Predajem se poza 11402306_671860372947466_7233042667877700337_o.jpg

• Upvote 6
Posted

Predivni su. :-D A nemoj samo kaciti onu kompromitujucu sliku koju je odredjena umetnica uradila.

sta sam ja kriv sto devojka ima neobicne fantazije :haha: :haha:
Posted

a kad bi bilo ovan vs kengur ko bi pobedio? naravno kengur sa bokserskim rukavicama i ovan sa mnogo jakim rogovima.

Pa to nije fer, bokserske rukavice ne povećavaju razornu moć, o kontrer rasprostranjenom mišljenju međ' predškolskom đecom. Da navučemo ovnu neko sranje na rogove pa da se makljaju dok ne popadaju u nesvest.

Znaš šta bi bila dobra borba u istoj kategoriji? Ovan i divlji vepar, da vidimo ko bolje strejfuje.

Posted

Znaš šta bi bila dobra borba u istoj kategoriji? Ovan i divlji vepar, da vidimo ko bolje strejfuje.

ovan bez problema

Posted

mislim da treba da se otvori poll ovan vs divlji vepar.

ili mozda nosorog vs divlji vepar.

mada su bibop i rokstedi braca pankeri, ne makljaju se medjusobno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...