Sinstrel Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Sick/cute! / --- Evo moje Kravice. Danas sam je slikao. Izlezavanje po mokroj travi: Zauzela je umetnicku pozu (goth kinda like);
gavrosaurus Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Нашао си је! Ја сам мало пропустио на овој теми па ... И где је била?
Sinstrel Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Nije to ta macka ovo je njeno dete, jedino koje je ostalo.
MissionVao Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 videh u parku kucu, kao mesanac belog haskija i jos necega, lutalica, skroz lep, ima iste usi kao ta maca kod nikinga tako padam na to
*nitro* Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 ljudi shvatite, machke su ZLO!!! ova izreka ne postoji bezeveze: "nahrani psa jednom i bice ti prijatelj celog zivota, nemoj da nahranish machq u bice ti neprijatelj" ja bi' sve dao da imam malog zutog labradora...imao sam pre dce kornjache - shir kan i govinda ali govinda mi je ispala u WC sholju i otplivala pa sam morao jadnog shir kana da dam u pet shop da ne bude sam...
niking Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) Dane, shvati, smaras! I kucici i macke ti mogu doneti mnogo radosti pa vidi ove gore, sta su oni, nesrecni, a ne smeju da priznaju? Edited July 2, 2006 by niking
Slaytanic_sisteR Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 nije tacno bas su divni sve kuce su divne,sem glupih pekinezera-f u j e one fotke gore su do yaya ninja cat...
MissionVao Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 a pudlice su kao divne? pudle i pekinezere nikad Ali zato mmm haski, akita, staford, shar pej.... dajte mi videh prodaju stene haskija preko puta Londona, sa sve malim zekama
Wise Owl Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 Arlekino doga - No 1. Ma sta pricam - sve vrste i podvrste - najsladji umeju da budu DODZevi. Ali macke su macke Vrh i kraj. e one fotke gore su do yaya ninja cat...
Lucio Holocausto Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 ja sam imao pre nekih 8 meseci dva morska svinjceta... nazalost uginuli su...
Cosmic Sailor Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 otkad znam za sebe doma imamo macku. sad imamo jednog machora, Raki se zove. dobio sam ga od jedne zene kad je imao samo dvadesetak dana. i nabavio sam mu cuclu i tako ga hranio. navece je spavao pored mene u krevetu (nekih mjesec dana) dok nije malo ojacao. imamo ga vec dvije godine. on je legenda, masu je pametan! navece se vazda uvuce nekome u krevet (najcesce mojim starcima, udje kroz prozor od sobe) i izvali se nasred kreveta koliko je dug i sirok, ne moze se spavat od njega. vjerovali ili ne obozava da se kupa! da nije njega u kuci bi nam bilo mnogo dosadnije.
Aurora Calerva Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 (edited) Otimale smo se oko tastature... Edited July 7, 2006 by Aurora Calerva
Lucio Holocausto Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Otimale smo se oko tastature... Vidim ja ko tu kome zapoveda
Cosmic Sailor Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Otimale smo se oko tastature... jao ova maca u faci isti moj Raki!!!! ladno!!!
Aurora Calerva Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Vidim ja ko tu kome zapoveda Ma zna se ko je gazda u kući
MissionVao Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Kako ima odlucan pogled! Hocu ja jedno majo s pufnastim shapicama da mi skakuce po glavi
Nenja Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Kako ima odlucan pogled! Hocu ja jedno majo s pufnastim shapicama da mi skakuce po glavi
MissionVao Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 mislim da ovde neko nije navikao na sweet talk...
Tatyannahhh Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 dajte neke slike sa psima aman, mrzim proklete macke
Recommended Posts