Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sick/cute! ph34r.gif / wub.gif

---

Evo moje Kravice. Danas sam je slikao.

Izlezavanje po mokroj travi:

user posted image

Zauzela je umetnicku pozu (goth kinda like);

user posted image

Posted

ljudi shvatite, machke su ZLO!!!

ova izreka ne postoji bezeveze: "nahrani psa jednom i bice ti prijatelj celog zivota, nemoj da nahranish machq u bice ti neprijatelj"

ja bi' sve dao da imam malog zutog labradora...imao sam pre dce kornjache - shir kan i govinda biggrin.gif ali govinda mi je ispala u WC sholju i otplivala icon_sad.gif pa sam morao jadnog shir kana da dam u pet shop da ne bude sam...

Posted (edited)

Dane, shvati, smaras! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

I kucici i macke ti mogu doneti mnogo radosti icon_razz.gif

pa vidi ove gore, sta su oni, nesrecni, a ne smeju da priznaju?

Edited by niking
Posted

a pudlice su kao divne? pukeface.gif pudle i pekinezere nikad violent.gif

Ali zato mmm haski, akita, staford, shar pej.... dajte mi wub.gif

videh prodaju stene haskija preko puta Londona, sa sve malim zekama icon_cry.gif

Posted

Arlekino doga - No 1.

Ma sta pricam - sve vrste i podvrste - najsladji umeju da budu DODZevi. laugh.gif

Ali macke su macke icon_rockdevil.gif

Vrh i kraj. icon_razz.gif

e one fotke gore su do yaya

ninja cat...

icon_da.gificon_da.gif

Posted

otkad znam za sebe doma imamo macku. sad imamo jednog machora, Raki se zove. dobio sam ga od jedne zene kad je imao samo dvadesetak dana. i nabavio sam mu cuclu i tako ga hranio. navece je spavao pored mene u krevetu (nekih mjesec dana) dok nije malo ojacao. imamo ga vec dvije godine. on je legenda, masu je pametan! navece se vazda uvuce nekome u krevet (najcesce mojim starcima, udje kroz prozor od sobe) i izvali se nasred kreveta koliko je dug i sirok, ne moze se spavat od njega. icon_smile.gif vjerovali ili ne obozava da se kupa! da nije njega u kuci bi nam bilo mnogo dosadnije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...