Sisus Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Ja bi to preparirao kad rikne, i vratish je tako da stoji, bila bi ista k'o pre Plus sto ne moras da cistis i da ga `ranis. Jedino sto nece cvrkutati.
Hell on Earth Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Samo taj posao mora dobro da se izvede. Znam nekog lika sto je preparirao orla, otisao na more i kada se vratio zatekao kucu punu crva i musica.
Tanya Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Ahhh! Da li ste vi normalni? Da preparirate prijatelja? Da li moze nesto bolesnije da se uradi? Sigurno ne bih volela da mene neko drzi u sobi nakon smrti, tako da ni ja ne planiram nekome to da uradim
Routasydän Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Ja bih rado preparirao nataliu Avelon i drzao je u hodniku Pa makar se nakupile musice
MissionVao Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 jel pustate vi te glodare po kuci? kako ih vatate posle? ovi prasici su takvi debili, ne mozes da ih uzmes u narucje a da se ne upiske
vudun Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Uhh, ovakav jedan primerak mi je potreban za prepariranje, resto dajem Frank Killjoy Pucci-u
Tanya Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Jooooj obozavam chinchilice Kako se zove? Kako ima tuzneeeee ociiii
Josif Visarionovič Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ja kad bi imao tako nesto ne bi dugo pozivelo.Secam se ranije dok sam imao Velike Snaucere i cale drzao zeceve,jbt provaljivali su vrata i sve podavili...
Lakšmi Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Poklanjam žensko, odnegovano mače, belo-sivo-crno, naučeno na život u stanu i vaspitano, isključivo pravim ljubiteljima!
Dead Man Walking Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 'el zna neke trikove? da ode po doruchak, novine?
Lakšmi Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Bez budalaština! Ako ste stvarno zainteresovani da udomite jednu ljupku cica-macu, obratite mi se na pp!
Dead Man Walking Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 izvini gazda necu vishe ja bi je al nemam bash vremena da je pazim i ranim, a misheva imam fala bogu puna kuca (bez zajebancije)
Josif Visarionovič Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) Ja bih rado ali situacija mi ne dozvoljava izvini gazda necu vishe ja bi je al nemam bash vremena da je pazim i ranim, a misheva imam fala bogu puna kuca (bez zajebancije) Hoces jednog Fox Terijera?Za 3 dana neces imati nijednog.Garantujem.Bolji su lovci od macaka definitivno,kada je istrajnost u pitanju. Evo uveri se sam http://uk.youtube.com/watch?v=vJftMRYtKN4 To je jedan od mojih terijera,zove se Bob,lud je ko struja Edit: Udavio je 7 pacova za manje od minuta,komsija kupio plac i rusio neke stare supe koje su bile pune pacova.Svi prebegli kod nas,stacionirali se u nekom buretu,ovaj kad je osetio napravio pokolj.Pacovi su skocili unutra a nisu mogli da izadju. Edited December 4, 2007 by Steven Seagal
Dead Man Walking Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 xD pitao si me vec. ustanovili smo da bi mi napravio vishe shtete nego koristi :)
Lakšmi Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 DOBRO! Dosta toga, ja sam bila ozbiljna, pa ako ima zainteresovanih, nek se jave!
Селектор Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ако неко има женку Златног ретривера,спремну за парење,нека се јави! Мом Златку је већ крајње време да омасти брк!
Tanya Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ако неко има женку Златног ретривера,спремну за парење,нека се јави! Мом Златку је већ крајње време да омасти брк! Ahaha, jadnicak, nemoj tako da ga kompromitujes
Селектор Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ahaha, jadnicak, nemoj tako da ga kompromitujes А не,не,погрешно си ме разумела! Није навалентан,него ће у априлу да напуни четири године,а нема ко није закључио да је гре`ота што га још нисам дао на парење и питао да му поклоним његовог будућег потомка!
Tanya Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Auh, pa vreme mu je Nadji mu neku lepu devojcicu, dobices jedno kuce i ti sigurno, tako se obicno radi
Tanya Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ahaha Ozbiljno meni su chinchile mnogo simpaticne, cim pocnem sama da zivim udomicu jednu
Recommended Posts