Генеральный Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 имам чупавији реп и нежније очи од овог буђелара горе. када кажем чупавији реп, свакако мислим ''рутавију гузичку''.
Генеральный Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 добро је, мислио сам да ћеш рећи: бренер
Tanya Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Nee, Fejd je loving owner, pazice ona na tebe
feyd Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 маѕићу га, пазићу га, депилираћу га on topic:
Tanya Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 AAAAAAAA, secer slatki najsladji!!! Muzjak je? Da ga uopznamo sa mojom dragom Ahaha kako je smesna na ovoj slici, danas cu uslikati moje dve crne lepote pa cu okaciti nove slike ova je bas stara
Azaralena Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Moram da primetim da mi je ovo ubedljivo najsimpaticnija, najcistija i jednostavno najlepsa tema na forumu.
WIZARD OF GORE Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 kad se svi hvale, ajde i ja znači ovo je Žuća: i dve prinove: Žuća je ođe u Beograd, a ovi novi mačkovi su u Golubac
Tanya Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ajoj zucko je sav ozbiljan A mackici su preslatki, onaj levo je cupaviji ili se najezio od straha?
WIZARD OF GORE Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 ovo je malo zastarela slika...porasli su u medjuvremenu...uskoro nove slike stay tuned for more happy days Žuća je k'o lav ali vec dva dana ga nema da se vrne kuci....otis'o da tera kera ahahaha jedna komsinica rece: "mnogo je glup" i ostade ziva
Sisus Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Jel ovo sad neka moda da se ne vidU nickovi?
WIZARD OF GORE Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 ma da mu jebem mater, ja stavio ŠKODA 120 a ispade ovo duplo golo nista se ne vidi...nije mi jasno kako...mozda je ono Š zajebalo stvar ali ima likova sa cirilicnim nickom pa nista.....jebaga ne jebaga mesec dana mu ne moz' nista k'o zaba lesniku
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Mom macku je nesto izaslo kod vrata pozadi, nesto kao suncokret kad je bez onog crnog, kao bradavica nesto, jel zna neko sta bi moglo da bude
Tanya Posted December 9, 2007 Report Posted December 9, 2007 Mom macku je nesto izaslo kod vrata pozadi, nesto kao suncokret kad je bez onog crnog, kao bradavica nesto, jel zna neko sta bi moglo da bude Odvedi ga kod veterinara sutra obavezno!
Machka Naopachka Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 :) krpelj? :) ja sam mojim machorima nedostajala to je lepo. skroz su maze
amy_mccoy Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 I meni si nedostajala A nedostaje mi i Marko
Machka Naopachka Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 cesh da ti ga uvalim na par dana (da tebi zapishava hodnik haha) evo upravo sam brisala za njima. ali, sve je dostupno onima koji predu vidimo se u chetvrtak pa da pijemo kafu posle plesa ako mozesh? (danas sam distracted)
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 @toy - zapravo jeste :)
Machka Naopachka Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 pa naravno.. nishta strashno... si ga skinula il se otkachio sam? (nemoj da ti sheta po kuci... )
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Skinula, skinula Sad je okej.
Recommended Posts