Jump to content

Recommended Posts

Posted
samo ti postuj svoje pacove, mogu ja da spamujem i u pauzama izmedju slika haha

:)

je l' smem da okacim Marka? imam jednu bas smekersku njegovu sliku...

a evo i mog Zhuleta koji jako voli plavi lavor

Ulavoru.jpg

Posted
ah kakva uvreda a nisi razumela sta sam htela reci...

nisam htela da te vredjam, meni su to ipak sve pacovi, shto ne znachi da moraju i tebi da budu niti da su loshi... u krajnjem sluchaju, zajebavam se.

al u pravu si, ne razumem shta si htela da kazesh ali uopshte :)

il postuj slike il ono.. nemoj.

:)

je l' smem da okacim Marka? imam jednu bas smekersku njegovu sliku...

a evo i mog Zhuleta koji jako voli plavi lavor

Ulavoru.jpg

mozesh, naravno, platicesh mi posle (sto dianri slika :) )

nego, danas smo jahali, znachi idila kakve nema... koga ne mrzi, jako kratak (desetak sekundi) filmic kretena konja :) (lidija, obavezno overi :da: )

http://s24.photobucket.com/albums/c34/mar_...oglavikonji.flv

... valjda moze da se gleda ovako, ako ne ... nek kaze neko kako ;)

Posted (edited)

ne ne zaboga ne, na hipodromu :)

gde u brgulama jbt?! zar to nije onaj torlakov institut? zar oni DAJU da se ti konji jashu??

jer ako daju, eto mene sa merdevinama da osvojim vrh nonijusa :) :) :)

mislim, nisam sa fakultetom jahala ako si me tako shvatio, nego ja to zarad sporta...

Edited by toy
Posted

Ahaha... Sovo mackic je lud skroz :lol:

Po faci sam pomislila da je tek rodjeno mace, kako se izbuljio, tek onda sam provalila kolki je :)

Posted (edited)
Sovo, ne vidi se slika

Ovo je moj Dule:

dueph9.th.jpg

ledu1kk1.th.jpg

duleedq4.th.jpg

Odlican pas ;) lepo negovan, odma' se vidi. Ova moja je uvek imala nekakvu dlaku sklonu kovrdzanju, pa negde na pola puta pocinje da lici na madjarskog kolija, ne na maltezera. :bigblue: Nevezano, u mom kraju obitava i jedan mesanac maltezera i vestija, zaista lepa kombinacija. Nije lutalica, nego ga stalno vidjam sa gazdom u parku, negde oko osam ujutru.

Baba, Dule je sigurno bas mlad, nema ni godinu dana?

Edited by Yggdrasil
Posted
Odlican pas ;) lepo negovan, odma' se vidi. Ova moja je uvek imala nekakvu dlaku sklonu kovrdzanju, pa negde na pola puta pocinje da lici na madjarskog kolija, ne na maltezera. :bigblue: Nevezano, u mom kraju obitava i jedan mesanac maltezera i vestija, zaista lepa kombinacija. Nije lutalica, nego ga stalno vidjam sa gazdom u parku, negde oko osam ujutru.

Baba, Dule je sigurno bas mlad, nema ni godinu dana?

Hej hvala :mrgreen: Maltezere obozavam, prelepi su mi.. a mesanac maltezera i westija, hm, bas me zanima na sta to lici :> pretpostavljam da je preslatko. Cim mi se finansijska situacija malo popravi, planiram da pazarim neku kvalitetniju zenkicu. Ah, hocu li docekati taj dan da Dule dobije bebe westice :mrgreen: A cudni su im stenci, glavati nekako..

Dule trenutno ima shest i po meseci (ulazi u pubertet ;) ), tu na slikama ima cetiri. Ima uuzasno gustu dlaku, ja nisam mogla ni da pretpostavim da je moguce da pas ima tako gustu dlaku, na prolece bi ga trebalo oshishati (valjda) - mada ja ne volim taj koncept 'lava' koji se fura kod Westija (ogromna neoshishana glava + oshishano telo). Dule je fala Bogu zdrav, veseo i zivahan pas, to mi je trenutno najbitnije. I ima prelepe oci u kojima se tacno vidi kolika je dobrica, te i takve oci su razlog sto medju svim zivotinjama nekako preferiram pse :cool: I oobozava da se mazi (za to sam ja glavni krivac naravno)

Posted
f_gm_d223648.png

Evil, evil creature! Green (ili yellow, 'bem li ga) light in my eyes, part II! :wub:

Ali ce bidne pojedeno od stranu strrrrrrasnog parcova flekicu, lorda od Fa-a! :(

DSC00071.jpg

Eh, zivote... :no:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...