Jump to content

Recommended Posts

Posted
Kako ima odlucan pogled! wub.giflaugh.gif

Hocu ja jedno majo s pufnastim shapicama da mi skakuce po glavi sad.gif

Evo javi se Sinstrelu.. Dobićeš nešto pufnasto, ali upozoravam te, to će biti sve sem mačke mhihi.gif

Naša beba wub.gif

Posted
Evo javi se Sinstrelu.. Dobićeš nešto pufnasto, ali upozoravam te, to će biti sve sem mačke mhihi.gif

Naša beba wub.gif

Pa nudio mi je pre ali i dalje ne mogu da imam mawe pufnice po kuci dok ne dobijem svoj stan sto je kao uskoro sad.gif

Posted
Pa nudio mi je pre ali i dalje ne mogu da imam mawe pufnice po kuci dok ne dobijem svoj stan sto je kao uskoro sad.gif

Hmmm... moj piercer će uskoro dobiti male mace... Ali mace! Ne stvorove kao što je Stvor.. ovaj Tiš mhihi.gif

Će ti javnem pa ako budeš bila i dalje zainteresovana pa da usvojiš jedno icon_wink.gif

Posted

ja sam kupila nov krevet pa nekako mislim da ce maca ostriti svoje male swatke kandzice..zato cu jos malko da sacekam i da uzmem jednu puffnicu icon_mrgreen.gificon_smile.gif

Posted (edited)

Ma macke se nauce da ostre kandze na onom scratching post-u, das im neku dasku, ili stubic obmotan konopcem, bilo sta! E kad to uspem da objasnim mojima imacu macu no.gif

@Aurora: vidis zasto ne mogu wallbash.gif jebiga, meni namestaj ne bi nikad bio vazniji od mace icon_wink.gif

Edited by Double Fire
Posted

icon_evil.gifno.gif pa ja imam isti problem..moji se tako tripuju da ce macka sjebati sve oko sebe...sto su tako glupi dodjavola...

ponasaju se kao da nikad nismo imali macku..a imala sam je milion puta..moja keva se tako veze za macu ili kucu i uvek kaze da ne uzimam vise..kao njoj je zao..ooo majku mu

Posted
ja sam kupila nov krevet pa nekako mislim da ce maca ostriti svoje male swatke kandzice..zato cu jos malko da sacekam i da uzmem jednu puffnicu icon_mrgreen.gificon_smile.gif

offtopic: tvoje poruke je tako lako prepoznati, ma na kom forumu se nalazile icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Ne znam kako ljudi mogu da drze pse u stanu... Meni bi bilo zao da zatvorim psa u stan i ogranichim ga da trchkara oko nameshtaja... Nekako mi je suvishe sebichno...

Planiram uskoro da ubacim akvariju, ali mi je najvece pitanje: gde ga staviti kada mi je sve vec maximalno zauzeto... Eventualno da kupim josh jedan sto...

Kapiram da su lepo uredjeni akvariumi dushu dali za odmaranje ochiju i meditiranje 233.gif233.gif

Posted

Hehe, naravno da cu ih uzeti shto vishe, ne bih da ribam akvarijum ako ne moram... Mada, drugar mi preporuchuje i neke magnete za chishcenje, u stilu jedan sa jedne strane, drugi unutar akvarijuma, i ribaj icon_smile.gificon_smile.gif

Guest no_use_for_name
Posted

moj Gari je postao jako nervozan i mislim ..samo se okrene na ledja idigne sve cetiri i onda krene da se trese..

• 4 weeks later...
Posted

AAAA.... Uzas! icon_mrtav.gif

Tako nesto sam vec videla u novinama, ali je u pitanju bio neki domaci uzgajivac, isto je tako drzao bolesno veliku i debelu macurinu i znacajno se osmehivao. pukeface.gif

Guest Charon
Posted

Ako hocete da se otarasite dosadnog drustva uzmite sijamce. Ja sam imao dva i napadali su sve sto mrda. Morao sam da ih zatvaram u posebnu sobu kad bi neko dosao.

Posted
Ako hocete da se otarasite dosadnog drustva uzmite sijamce. Ja sam imao dva i napadali su sve sto mrda. Morao sam da ih zatvaram u posebnu sobu kad bi neko dosao.

user posted image

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...