Aurora Calerva Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Kako ima odlucan pogled! Hocu ja jedno majo s pufnastim shapicama da mi skakuce po glavi Evo javi se Sinstrelu.. Dobićeš nešto pufnasto, ali upozoravam te, to će biti sve sem mačke Naša beba
MissionVao Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Evo javi se Sinstrelu.. Dobićeš nešto pufnasto, ali upozoravam te, to će biti sve sem mačke Naša beba Pa nudio mi je pre ali i dalje ne mogu da imam mawe pufnice po kuci dok ne dobijem svoj stan sto je kao uskoro
Zagrivuk Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 dajte neke slike sa psima aman, mrzim proklete macke Ok
Aurora Calerva Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Pa nudio mi je pre ali i dalje ne mogu da imam mawe pufnice po kuci dok ne dobijem svoj stan sto je kao uskoro Hmmm... moj piercer će uskoro dobiti male mace... Ali mace! Ne stvorove kao što je Stvor.. ovaj Tiš Će ti javnem pa ako budeš bila i dalje zainteresovana pa da usvojiš jedno
*lyllaby* Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 ja sam kupila nov krevet pa nekako mislim da ce maca ostriti svoje male swatke kandzice..zato cu jos malko da sacekam i da uzmem jednu puffnicu
MissionVao Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 (edited) Ma macke se nauce da ostre kandze na onom scratching post-u, das im neku dasku, ili stubic obmotan konopcem, bilo sta! E kad to uspem da objasnim mojima imacu macu @Aurora: vidis zasto ne mogu jebiga, meni namestaj ne bi nikad bio vazniji od mace Edited July 9, 2006 by Double Fire
*lyllaby* Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 pa ja imam isti problem..moji se tako tripuju da ce macka sjebati sve oko sebe...sto su tako glupi dodjavola... ponasaju se kao da nikad nismo imali macku..a imala sam je milion puta..moja keva se tako veze za macu ili kucu i uvek kaze da ne uzimam vise..kao njoj je zao..ooo majku mu
MissionVao Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Pa ti tu makar nisi jedina koja voli mace, moj cale hoce da uzme nekog Westija ili Aprikot Pudlu
SL Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 ja sam kupila nov krevet pa nekako mislim da ce maca ostriti svoje male swatke kandzice..zato cu jos malko da sacekam i da uzmem jednu puffnicu offtopic: tvoje poruke je tako lako prepoznati, ma na kom forumu se nalazile Ne znam kako ljudi mogu da drze pse u stanu... Meni bi bilo zao da zatvorim psa u stan i ogranichim ga da trchkara oko nameshtaja... Nekako mi je suvishe sebichno... Planiram uskoro da ubacim akvariju, ali mi je najvece pitanje: gde ga staviti kada mi je sve vec maximalno zauzeto... Eventualno da kupim josh jedan sto... Kapiram da su lepo uredjeni akvariumi dushu dali za odmaranje ochiju i meditiranje
MissionVao Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Obavezno uzmi one velike cistace, em su korisni em je do jaja kad stavis prst uz staklo a oni ga sisaju s one strane i tako te prate po zidu
SL Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Hehe, naravno da cu ih uzeti shto vishe, ne bih da ribam akvarijum ako ne moram... Mada, drugar mi preporuchuje i neke magnete za chishcenje, u stilu jedan sa jedne strane, drugi unutar akvarijuma, i ribaj
Guest no_use_for_name Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 moj Gari je postao jako nervozan i mislim ..samo se okrene na ledja idigne sve cetiri i onda krene da se trese..
..::ThAt GiRl::.. Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 joooooj shar-pei.....pa dobro i beba je swatka -od ljubimaca imam "samo"shvecu
THE WIZARD Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 meni uopshte nisu slatki ovi naborani kerovi... nekoko su mi ono bljak... hehe...
..::ThAt GiRl::.. Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 velike mace da,ali one male shto se motaju po kontejnerima pih,mrzim ih,volEm jedino qchice
Mary Joe Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 I kuce i mace konza. Pogotovo kad su cupawe.
Mary Joe Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 AAAA.... Uzas! Tako nesto sam vec videla u novinama, ali je u pitanju bio neki domaci uzgajivac, isto je tako drzao bolesno veliku i debelu macurinu i znacajno se osmehivao.
Guest Charon Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ako hocete da se otarasite dosadnog drustva uzmite sijamce. Ja sam imao dva i napadali su sve sto mrda. Morao sam da ih zatvaram u posebnu sobu kad bi neko dosao.
Wise Owl Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 Ako hocete da se otarasite dosadnog drustva uzmite sijamce. Ja sam imao dva i napadali su sve sto mrda. Morao sam da ih zatvaram u posebnu sobu kad bi neko dosao.
Recommended Posts