Faustus Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ko zeli macu? Iskusan lovac... pa dobro, ne jos al bice jednog dana... Ovaj, ja imam jednu masinu za stancovanje vece kolicine macica i ne znam sta da radim s njima, za sad ih imam 4, al dodjavola pojavila se jos jedna i ova trudnjaca sigurno planira da rodi bar jos 3 i ja nemam pojma sta da radim s njima Ko bi zeleo macku? Dajem i ovu trudnjacu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 auf... ja vala vise ne primam macke. nego evo jedan lep sajt za mace sa puno puno informacija- www.indoorcat.org (univerzitet u Ohaju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ja vec imam 7 macaka. Jbt jedu kao mecava, ne mogu da im se nakupujem hrane Inace neki ortak od mojih macaka mi redovno shora na gume od djunte i onda kada uteram djuntu u amfort sve bre smrdi na pisacu. E kad ga uhvatim na delu ima da se ja ishoram na njega!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Macak je dosao kao prateca oprema kuce u koju sam se uselila pre god dana, a pritom sam za sobom povela 2 macke. Matori je dobio harem a ja posast za frizider! Broj je narastao na 4, jos jedna macka pretenduje da se useli, neka lutalica, mislim da je i ona cura, pa racunajte koliko je to macaka kroz 2 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 ako nista drugo bar si jednog macora usrecila :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Macak je dosao kao prateca oprema kuce u koju sam se uselila pre god dana, a pritom sam za sobom povela 2 macke. Matori je dobio harem a ja posast za frizider! Broj je narastao na 4, jos jedna macka pretenduje da se useli, neka lutalica, mislim da je i ona cura, pa racunajte koliko je to macaka kroz 2 godine Pa kada ima mnogo akcije mnogo se i klopa pa se prazni frizider A ja inace vise volim zenske macke, nekako su pitomije, umiljatije, ne zapisavaju teritoriju, bolje love jedino sto se previse sexaju i razmnozavaju, ali nema veze, kada se okote i maconci malo ojacaju podelis ih prijateljima, komsijama, poznanicima, rodjacima..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 добри су и за у салату а ортак ми је рек'о да иду добро као дихтунг за Југа. кад неће врата да се затворе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) Dobar predlog, al to se kod nas ne radi tako... Komsije puste svoje probleme u travu i divljinu znajuci da tu negde ja zivim i da necu dati da malise izginu, pa ja tako dobijem nove mace. A da ih dam komsijama... cudno, al na kraju opet zavrse kod mene Ne mislim na post Generalnog... Edited March 10, 2008 by Faustus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Dobar predlog, al to se kod nas ne radi tako... Komsije puste svoje probleme u travu i divljinu znajuci da tu negde ja zivim i da necu dati da malise izginu, pa ja tako dobijem nove mace. A da ih dam komsijama... cudno, al na kraju opet zavrse kod mene Ne mislim na post Generalnog... Ma ja uvek dajem macice ljudima za koje znam da ce ih voleti i paziti. Nikad ih ne bi darivao nekom kretenu koji ce posle da ih pusti u neku shumu da crknu jadnicci A i ako zavrse opet kod mene nema veze, gde ima za sedam ima i za osam macaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Srecno s tim! Imam iskustva s naglim povecanjem broja macaka! Posle 14 nece ti se vise svidjati ideja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 jbt, jesu li napolju ili u stanu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 A da ih dam komsijama... cudno, al na kraju opet zavrse kod mene oкрени их потрбушке, требао би да буде овај лого, вероватно си добила повратне ПЕТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ja zivim u kuci i imam ogromno dvoriste tako da nije problem Da se razumemo, tih 14 je bilo ranije, dok sam kao klinka skupljala napustene macice. Sad sam ipak malo realnija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Srecno s tim! Imam iskustva s naglim povecanjem broja macaka! Posle 14 nece ti se vise svidjati ideja! E to je vec vamredna situacija koja iziskuje darivanje malenih macaka ljubiteljima istih. Inace ja sam bas letos doneo jednog malog ludog macka iz Smedereva (sad je i dalje lud ali daleko od toga da je mali) i secam se kada sam stigao kuci nisam mogao da ga nadjem u kolima, nema ga nigde, ja se uplasio da se nije zavukao negde iza konzole u zice i elektroniku, pogledam ispod sedista nema ga, ali bacim slucajno pogled na gore kad on se uhvatio odozdo za zice ispod sedista i shishti kao zmija na mene. I nece da izadje .... ali onda ja iskusno izmesem komad sunke i na kraju stomak je pobedio, on izasao i stupio na tlo Vojvodine koje mu se posle svidelo i osladilo. Sada mu kupujem u ribarnici svezu ribu, ponekad kupim piletinu a s' vremena na vreme Friskies. I debeo je kao Pavaroti i samo bi zdrao Postao je pravi Sremac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 uf uplasih se u trenutku ma dobro, pa onda ih samo hranis, nije tako strasno... laku noc ljudi nas troje odosmo da spavamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Postao je pravi Sremac ''та, мјааоооооууу-уу''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Srecno s tim! Imam iskustva s naglim povecanjem broja macaka! Posle 14 nece ti se vise svidjati ideja! Ja sam jednom imao 55 kunića. Postao je pravi Sremac Što mačorima uopšte nije problem. ''та, мјааоооооууу-уу''? Pa nisu Sremci Lale, pa da tako zavrću, majku mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Moj macak ima obicaj da se izvali na prozor (poput saksije) i tamo spava, pretpostavljam jer mu je toplo od radijatora, a i moze da zvera napolje da li prolazi neka cica maca. Ali najsmesnije mi je kada pocne da se namesta u snu i vrti i samo tresne odozgo na patos A debela sremcina bre ima 5 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Moj macak ima obicaj da se izvali na prozor (poput saksije) i tamo spava, pretpostavljam jer mu je toplo od radijatora, a i moze da zvera napolje da li prolazi neka cica maca. Ali najsmesnije mi je kada pocne da se namesta u snu i vrti i samo tresne odozgo na patos A debela sremcina bre ima 5 kg Haha, tako moj sivac kad me vidi krene da se valja na ledjima od srece i samo tresne sa kreveta/stolice/stepenica gde se vec zatekao, pa se pogubi nezna gde je A 5kg nije mnogo za macora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 CETVORO!!! Brrruka kako su maaaaali i odvrrrratni! :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 AAA??? Prinove??? Daj slike dok su jos onako mali sa smezuranim okama i tom prvom paperjastom dlakom :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 A jbg, nesto me zeza aparat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 ajd pozajmi od nekoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Prosto mi je neverovatno da svi ovde obozavaju macke Mislim drago mi je sto je tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts