Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja obozavam skoro sve zive stvorove

:)

auuu, znaci i Kostunicu i onu bubu sto valja govno u lopticu, i tvora, svinju, Seselja, crva sto jede lesinu .............i sve ostale gmizavce?!?!?! cccc :(

Posted
auuu, znaci i Kostunicu i onu bubu sto valja govno u lopticu, i tvora, svinju, Seselja, crva sto jede lesinu .............i sve ostale gmizavce?!?!?! cccc :(

Kostunicu nisam upoznala, tako da jbg,

balegari su zakon, njih svi obozavaju,

egyptian-scarab-beetle.jpg:da:

tvorovi su zavodnici to bar svako zna

24536BP~Pepe-le-Pew-Posters.jpg:wub:

o mojoj ljubavi prema svinjama mislim da znaju svi koji me iole poznaju

pigbath.jpg (vidi samo tu guzu, kako to da ne volis :wub::) )

seselja nisam upoznala,

crvi su do jaja, bez njih bi planeta bila poprilicno sjebano mesto ;) (za to bolje da ne postujem sliku da me modovi ne zezaju)

a gmizavce u globalu gotivim :da:

Posted

hahahahahaha, jebote Tanja koji si ti lik :D

E sad sam se taman setio albuma od Dzonija Stulica "Balegari ne vjeruju sreci", taman bih mogao da preslusam :opusteno:

Posted
egyptian-scarab-beetle.jpg:da:

Odvratni insekt koji zdere govna, aaaaa, aaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ogavno, djavolji nakot, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, najezio sam se.....brrrr insekti...aaaa tripujem da gamizu po meni, aaaaaaaaaaaa....

Posted
DSC00118.jpg

aaaa odavno je nismo videli :wub: :wub: :wub:

Et Kamaitachi

Kad dodjes u Vsh vodim te u prirodu da vidis sta su gadni insekti ;)

Posted

Pa pazi ja sam cuo da su liku stavili svinjski bubreg, posto su morali da mu odsrtane oba njegova i da sasvim normalno "radi"!

Posted
Pa pazi ja sam cuo da su liku stavili svinjski bubreg, posto su morali da mu odsrtane oba njegova i da sasvim normalno "radi"!

hahah ! :) Za ovo nisam cuo !

lol

Posted
E ako ja dodjem jel i mene vodis u prirodu? ;) ;) ;)

Haha, sa tobom sumnjam i da bih se upoznala, a ne da te vodim u prirodu :razz:

Posted
Pa zbog insekata jbt ... cccc.... :(

Sta i ti ih se plasis?

Zbog toga sam Aci napisala da cu ga voditi...

Posted
Sta i ti ih se plasis?

Zbog toga sam Aci napisala da cu ga voditi...

Pa ja ih se ne plasim, ja ih se grozim :( Jedino sto mi je mrskije od insekata su gmizavci. Ja i dan danas kada vidim zabu na ivici sam da bacim peglu, da ne pricam o puzevima golacima i njima slicnim zverima :(

inace hvala sto ne zelis ni da me upoznas, stvarno si lik :(

Posted
Pa ja ih se ne plasim, ja ih se grozim :( Jedino sto mi je mrskije od insekata su gmizavci. Ja i dan danas kada vidim zabu na ivici sam da bacim peglu, da ne pricam o puzevima golacima i njima slicnim zverima :(

Ja zabe gotivim od malena :da:

A i puzeve naravno; kad na njih nabasam dok setkam u prirodi, uvek ih sklanjam sa staze da ih neko nebi slucajno spljeskao ;)

inace hvala sto ne zelis ni da me upoznas, stvarno si lik :(

Nema na cemu i drugi put :lol:

Ja sam stidljivo dete, upoznajem se samo sa onima sa kojima bas moram :D

Posted
Nema na cemu i drugi put :lol:

Ja sam stidljivo dete, upoznajem se samo sa onima sa kojima bas moram :D

hahaha, koji si ti lik :D A znaci sa nekima ovde si se upoznala zato sto si bas morala? ccc ;)

Posted
hahaha, koji si ti lik :D A znaci sa nekima ovde si se upoznala zato sto si bas morala? ccc ;)

Jaooo spameru :razz:

Pa kad me neka osoba totalno odusevi naravno da moram da je upoznam :D

Back to topic:

Moja Maza je juce pobacila...

Plakala sam kao kreten :cry:

Jos sam saznala da je Tony umro... Ljubav moja slatka, taman sam trebala da ga posetim uskoro i ... :cry: :cry: :cry:

Totalno gadan period za macke :(

Posted

Veceras ja sedim u sobi za kompom i od jednom cujem neku bukuu ormaru. Otvorim, pogledam nema nista. Vratim se nazad ono opet. Opet pogledam nema nista. Opet ista situacija i ja reko' sad cu da prevrnem sve unutra, i nigde nista. A posto u ormaru imam neku kutiju od kucista od racunara reko' hajde da je otvorim mozda je upalo nesto unutra kad ono imam sta da vidim: macor se bio popeo na kutiju ali posto je debeli sremac upao je unutra a ona se gore zatvorila i onda jeon ludak skakao i pokusavao da izadje :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...