Sisus Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ja obozavam konje. Macke volim, ali ne i obozavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ja obozavam skoro sve zive stvorove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ja obozavam skoro sve zive stvorove auuu, znaci i Kostunicu i onu bubu sto valja govno u lopticu, i tvora, svinju, Seselja, crva sto jede lesinu .............i sve ostale gmizavce?!?!?! cccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 auuu, znaci i Kostunicu i onu bubu sto valja govno u lopticu, i tvora, svinju, Seselja, crva sto jede lesinu .............i sve ostale gmizavce?!?!?! cccc Kostunicu nisam upoznala, tako da jbg, balegari su zakon, njih svi obozavaju, tvorovi su zavodnici to bar svako zna o mojoj ljubavi prema svinjama mislim da znaju svi koji me iole poznaju (vidi samo tu guzu, kako to da ne volis ) seselja nisam upoznala, crvi su do jaja, bez njih bi planeta bila poprilicno sjebano mesto (za to bolje da ne postujem sliku da me modovi ne zezaju) a gmizavce u globalu gotivim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 hahahahahaha, jebote Tanja koji si ti lik E sad sam se taman setio albuma od Dzonija Stulica "Balegari ne vjeruju sreci", taman bih mogao da preslusam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Tanya, svaka cast na tom postu, odlican je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Odvratni insekt koji zdere govna, aaaaa, aaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ogavno, djavolji nakot, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, najezio sam se.....brrrr insekti...aaaa tripujem da gamizu po meni, aaaaaaaaaaaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 :pujpujijuhuhuvidigakakijemekanitopaoisladakcmokcmok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 aaaa odavno je nismo videli :wub: Et Kamaitachi Kad dodjes u Vsh vodim te u prirodu da vidis sta su gadni insekti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Et Kamaitachi Kad dodjes u Vsh vodim te u prirodu da vidis sta su gadni insekti Pazi kad cu sad da dodjem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Danas sam gledao nesto na NAtional Geografic-u i rekli su da su svinje ''iznutra'' najslicnije coveku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Pa pazi ja sam cuo da su liku stavili svinjski bubreg, posto su morali da mu odsrtane oba njegova i da sasvim normalno "radi"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Pazi kad cu sad da dodjem! Pa i bez toga me vec godinu dana ispaljujes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Et Kamaitachi Kad dodjes u Vsh vodim te u prirodu da vidis sta su gadni insekti E ako ja dodjem jel i mene vodis u prirodu? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Pa pazi ja sam cuo da su liku stavili svinjski bubreg, posto su morali da mu odsrtane oba njegova i da sasvim normalno "radi"! hahah ! Za ovo nisam cuo ! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 E ako ja dodjem jel i mene vodis u prirodu? ;) Haha, sa tobom sumnjam i da bih se upoznala, a ne da te vodim u prirodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Haha, sa tobom sumnjam i da bih se upoznala, a ne da te vodim u prirodu Pa zbog insekata jbt ... cccc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Pa zbog insekata jbt ... cccc.... Sta i ti ih se plasis? Zbog toga sam Aci napisala da cu ga voditi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Sta i ti ih se plasis? Zbog toga sam Aci napisala da cu ga voditi... Pa ja ih se ne plasim, ja ih se grozim Jedino sto mi je mrskije od insekata su gmizavci. Ja i dan danas kada vidim zabu na ivici sam da bacim peglu, da ne pricam o puzevima golacima i njima slicnim zverima inace hvala sto ne zelis ni da me upoznas, stvarno si lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Pa ja ih se ne plasim, ja ih se grozim Jedino sto mi je mrskije od insekata su gmizavci. Ja i dan danas kada vidim zabu na ivici sam da bacim peglu, da ne pricam o puzevima golacima i njima slicnim zverima Ja zabe gotivim od malena A i puzeve naravno; kad na njih nabasam dok setkam u prirodi, uvek ih sklanjam sa staze da ih neko nebi slucajno spljeskao inace hvala sto ne zelis ni da me upoznas, stvarno si lik Nema na cemu i drugi put Ja sam stidljivo dete, upoznajem se samo sa onima sa kojima bas moram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Nema na cemu i drugi put Ja sam stidljivo dete, upoznajem se samo sa onima sa kojima bas moram hahaha, koji si ti lik A znaci sa nekima ovde si se upoznala zato sto si bas morala? ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 hahaha, koji si ti lik A znaci sa nekima ovde si se upoznala zato sto si bas morala? ccc Jaooo spameru Pa kad me neka osoba totalno odusevi naravno da moram da je upoznam Back to topic: Moja Maza je juce pobacila... Plakala sam kao kreten Jos sam saznala da je Tony umro... Ljubav moja slatka, taman sam trebala da ga posetim uskoro i ... :cry: Totalno gadan period za macke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Veceras ja sedim u sobi za kompom i od jednom cujem neku bukuu ormaru. Otvorim, pogledam nema nista. Vratim se nazad ono opet. Opet pogledam nema nista. Opet ista situacija i ja reko' sad cu da prevrnem sve unutra, i nigde nista. A posto u ormaru imam neku kutiju od kucista od racunara reko' hajde da je otvorim mozda je upalo nesto unutra kad ono imam sta da vidim: macor se bio popeo na kutiju ali posto je debeli sremac upao je unutra a ona se gore zatvorila i onda jeon ludak skakao i pokusavao da izadje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ne postoji plemenitija zivotinja od Arapskog konja. Sta bih dao da imam jednog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts