Tanya Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Kako su predivni Pozelis da se valjas u travi sa njima satima kako su cupavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Kako su predivni Pozelis da se valjas u travi sa njima satima kako su cupavi To je sve dok se ne uvaljas u njihovo govance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 To je sve dok se ne uvaljas u njihovo govance Hahaha grozan si Pa nece da se ukake dok se igraju samnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Hahaha grozan si Pa nece da se ukake dok se igraju samnom A mozda su to uradili pre nego sto su te upoznali, a mozda i neko od njihovih kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Hahaha grozan si Pa nece da se ukake dok se igraju samnom Nece, upiskice te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Nece, upiskice te. Hahaha to mi se desavalo, kucici se cesto upiske od srece kad uzmes da se igras sa njima Narocito lutalice koje su navikle da ih svi sutiraju i teraju, kad krenem da im tepam vec je bara oko njih, o mazenju da ne pricam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Hahaha to mi se desavalo, kucici se cesto upiske od srece kad uzmes da se igras sa njima Narocito lutalice koje su navikle da ih svi sutiraju i teraju, kad krenem da im tepam vec je bara oko njih, o mazenju da ne pricam Ili od srece ili su nanjusili zenku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Ili od srece ili su nanjusili zenku Hoces da kazes da smrdim kao kucka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Hoces da kazes da smrdim kao kucka? Ma salim se bre Ja inace ne volim kerove ..... jbg valjda previse volim macke a kerovi su njihovi prirodni neprijatelj pa ..... jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Pse volim vise od macaka, ali jbg nemam prostora da udomim jednog psa, pa sam se opredelila za 3 macke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ne smem da rizikujem da se pare ali ostavicu rupice u pregradi Ункле Лоример'с Глори Хол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Pitanje za one koji iimaju JEDNU macku i onu posudu/wc za macke - koliko dugo vam traje pakovanje od 5kg peska za macke (i koje marke biste preporucili)? Ili mozda bolje pitanje - koliko vam treba peska za mesec dana???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Moj macak kaki kod komshe ispod cempresa a ponekad i u njegov sljunak, a kada je prolce ili leto voli da kaki u zelenu salatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 evo i moje gudane upravo spava u posudi za povrce, pozdravlja vas sve i salje vam par slika cisto da docara upoznavanje (: jer tad... tad sam bio mlad g33k/coffee lover good cop bad cop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platina Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Jao srecica mala, kakav slatkis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 evo i moje gudane nikad nisam videla tako "blag" primer abyssinian praseta, obicno su celi u tim "cveticima" od krzna bas deluje srecno razdvojila sam sinoc one moje, imaju horizontalan prozor celom duzinom pa mogu da se gledaju. Ima da lete kod veterinara, oboje imaju cudne oci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Mozda je neko vario u njihovoj sobici Inace sad sam se bas nesto seto moje pokojne babe, zena je uvek govorila da onaj ko ne voli zivotinje je gori od Hitlera i Slobe jer doticni su imali po kera, kakvi li su tek oni koji mrze sve zivotinje i nemaju cak ni dzukelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 nikad nisam videla tako "blag" primer abyssinian praseta, obicno su celi u tim "cveticima" od krzna bas deluje srecno razdvojila sam sinoc one moje, imaju horizontalan prozor celom duzinom pa mogu da se gledaju. Ima da lete kod veterinara, oboje imaju cudne oci Da, Arcibald ima "zalizano" dupe i pankersku krestu A kod kog veterinara ih vodis? Ja jos nisam imala potrebe ovog mog da vodim, ali moracu i skorije vreme, ako nista - onda da mu isece nokte (: Inace sad sam se bas nesto seto moje pokojne babe, zena je uvek govorila da onaj ko ne voli zivotinje je gori od Hitlera i Slobe jer doticni su imali po kera, kakvi li su tek oni koji mrze sve zivotinje i nemaju cak ni dzukelu Mogu da razumem ljude koji nisu u poziciji da drze kucnog ljubimca iz ovog ili onog razloga, ljude koji nemaju neku preteranu ambiciju da imaju ljubimca (oni se svakako vezu ako uzmu nekog...) - ali ljude koji su protiv... Nikada. Kako mozes da ne volis nesto sto bi tebe volelo samo ako mu hranu dajes jbt, da ne pricam o nekoj vecoj posvecenosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Ma svako ima mogucnosti za nekog ljubimca. Neko ima uslove za konja, neko za psa, neko macku, neko ribice, papagaja .... ne znam u cemu bi covek trebao da zivi da nema uslove bas ni za jednog ljubimca Nema nista lepse nego kada se vracam kuci sa posla a malilshko me doceka ispred kuce i sav srecan mjauce iako nije glada, jednostavno drago mu je sto me vidi, ili kad se leti popne u moju sobu preko terase pa me budi da ustajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Daaa, mace uvek to rade Ja sam postala alergicna na njih - eto tako, samo odjednom :/ Ali svejedno, ne mogu da izdrzim kad vidim neku da je ne pomazim (: Bejbisitovala sam ortakovu macu letos - sa sve rukavicama za sneg da bih mogla da je mazim, i nakljukana lekom protiv alergije... x))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Pa ja sam alergican na polen, a macka po ceo dan pici kroz travu i sakuplja po svom krznu polen sa svih strana, ali nema sanse da ga ne pomazim. Jbg, popijes pressing i pici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Nema nista lepse nego kada se vracam kuci sa posla a malilshko me doceka ispred kuce i sav srecan mjauce iako nije glada, jednostavno drago mu je sto me vidi, ili kad se leti popne u moju sobu preko terase pa me budi da ustajem Hm, moj stalno bezi od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Da, Arcibald ima "zalizano" dupe i pankersku krestu A kod kog veterinara ih vodis? Ja jos nisam imala potrebe ovog mog da vodim, ali moracu i skorije vreme, ako nista - onda da mu isece nokte Ne mora on da sece nokte, uzmes obicnu ljudsku grickalicu ali ne seces kao ljudima horizontalno nego vertikalno ako kapiras,samo zarotiras 90stepeni grickalicu, seces onaj apsolutno providni deo na mm od neprovidnog da ne bi rizikovala da poseces venicu koja je unutra mada nije katastrofa ni ako se desi ali uzasno se lako uradi kako treba. Vet Novak, Spina, Mama, tim redom bi trebali da su ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Jeste videli novi pet shop madrlend? fisherman's partner, na 1000 kvadrata (tako kaze reklama) novi beograd kod uprave carine. a unutra je ogroman! ima boga i oca. stvarno. ima i mali zoo vrt - iguanu, letece veverice, jezeve, skocimiseve ... sve u svemu, sad sam se vratila i hocu akvarijum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts