Dark Sonja Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Meni su favoriti, uz Chau Chau. ja najvise volim Chau Chau-a... kao mede su... pufnasti... cupavi... mekani... kada bih zivela u kuci, jednog bih nabavila...
Valkyrie Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Svi se prže na pufnaste varijante. Ali ovako izgleda pravi prijatelj: Mačke ti nikada neće biti pravi prijatelji, koriste te za svoje ciljeve i komfor, tvoj dom pretvaraju u svoju teritoriju i igralište. Znam kako izgleda kuća kojom vladaju mačke, moja ortakinja ih ima šest komada...
Feniks . Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Svi se prže na pufnaste varijante. Ali ovako izgleda pravi prijatelj: Mačke ti nikada neće biti pravi prijatelji, koriste te za svoje ciljeve i komfor, tvoj dom pretvaraju u svoju teritoriju i igralište. Znam kako izgleda kuća kojom vladaju mačke, moja ortakinja ih ima šest komada... Jao, gde me nadje, obozavam nemacke ovcare, imam dva i mnogo ih Nedavno mi je jedan uginuo od starosti, jako mi nedostaje Za macke si u pravu.
Dark Sonja Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Svi se prže na pufnaste varijante. Ali ovako izgleda pravi prijatelj: Mačke ti nikada neće biti pravi prijatelji, koriste te za svoje ciljeve i komfor, tvoj dom pretvaraju u svoju teritoriju i igralište. Znam kako izgleda kuća kojom vladaju mačke, moja ortakinja ih ima šest komada... moj teca je imao nemackog ovcara, ali je skoro uginuo... svi smo se izbedacili...
Zen Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Labradori su pravi filozofi. Moj Zakarije samo potvrdjuje pravilo. Autohtone rase su mi mnogo lepse od 'odabranih i uzgajanih'. Nasrocito mi se dopada kada je pas cvrste gradje i kada ima klinastu njusku ...nekada davno sam se bavila kinologijom.. ali sam shvatila da tu ima previse nepotrebne komunikacije sa ljudima... Steta.
MissionVao Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Naravno da ce macke da preuzmu kucu kad ih ima 6, pa to je vise od prosecnog broja clanova porodice A i neuredno je i nepotrebno... Da imam dvoriste uzela bih kucu i macu dok su oboje jos mali a mozda i nesto staticno, tipa papagaja/zmijicu... Mocicu od septembra makar to staticno
Feniks . Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 moj teca je imao nemackog ovcara, ali je skoro uginuo... svi smo se izbedacili... Isti slucaj je bio sa nama A teci sam pre dve godine dao stene nemackog ovcara, sada je strasno lep
amy_mccoy Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 trenutno zivim sa tetkom koja ima dve macke, Boots i Singam... apsolutno su preslatki! obozavaju da se maze i da jedu i bas su mirne i dobre macke, cak imaju i posebno mesto za ostrenje kandzi. jedino je stan pun dlaka, iako se redovno usisava i njih redovno cesljamo... jedna me je stvar odusevila. ovde postoji neki poseban maciji pesak, koji se posle flushuje u wc, nema smrada, nema iznosenja govana i peska u kesama itd. genijalan izum!
owl Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) Ma to ti je old school izum,dobar je Edited August 4, 2006 by owl
Valkyrie Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Naravno da ce macke da preuzmu kucu kad ih ima 6, pa to je vise od prosecnog broja clanova porodice A i neuredno je i nepotrebno... Da imam dvoriste uzela bih kucu i macu dok su oboje jos mali a mozda i nesto staticno, tipa papagaja/zmijicu... Mocicu od septembra makar to staticno Pa bile su samo dve mačke do skoro... a onda su došli mačići, pre desetak dana...
Dark Sonja Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 juce sam se igrala sa jednim pufnastim, nestasnim stvorom... nevidjeno je sladak... kakva bundica...
THE WIZARD Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 evo ljudi to je moj zeka! seka ga skoro kupila i ja reko aj da podelim sa vama slike da vidite koliko je sladak....
Mary Joe Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Jaojjjjj.... Kako je divan! Pufnasta loptica.
THE WIZARD Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 (edited) dupli post Edited August 7, 2006 by THE WIZARD
Dark Sonja Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 evo ljudi to je moj zeka! seka ga skoro kupila i ja reko aj da podelim sa vama slike da vidite koliko je sladak.... jao! kao pahuljica je ...
bradati_simce Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 evo ljudi to je moj zeka! seka ga skoro kupila i ja reko aj da podelim sa vama slike da vidite koliko je sladak.... de si bre gavro kad uze zeca jebote?nije los....el musko il zensko da ga ukrstis sa ovim mojim pa da otvorimo biznis:)
THE WIZARD Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 (edited) ma de znam koji je... nishta mu ne viri dole pa pertpostavljam da je zensko.... onaj tvoj je jedno 4x veci od ovog mog malog patuljastog... hehe... ne bi bio bash lep prizor kad bi se ukrshtali.... Edited August 7, 2006 by THE WIZARD
michelle Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 istopila sam se od srece kad sam ga videla. Nazalost nije moj
Shuma Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 istopila sam se od srece kad sam ga videla. Nazalost nije moj Buchi,Buchi,buch Sladak je imas pravo prosto da zaplaces sto ga nemas!!
THE WIZARD Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 hehe kakav je.... bash je mali i mrtav... i to u pozitivnom smislu...
MissionVao Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 @The Wizard: posto hocu i ja da uzmem zeku, zanima me kakvu "kucicu" zahteva i da li stvarno toliko smrdi kao sto pricaju? Pretpostavljam da ne ako mu sredjujes redovno
THE WIZARD Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 hmm... znash kako, sestra je uzela neki kavez kao za ribice... nemam pojma dal mu je to dovoljno.... nije da smrdi, ali se hmm oseca... zato kenja ko lood... skoro gledao neki film i on se shetka po ivici mog kreveta i preshao je tu duzinu 2 puta a za sobom ostavio jedno 20-30 brabonjaka.... eee da... i pisha kako gde stigne... sestri se upishao par puta na majicu... ja sam imao srece... i pored toga je sladak...
Mary Joe Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 I ja sam se igrala sa jednom slatkom kucom dok sam bila na putu. Eve ga s mojom rodjakom koja ga ima.
Recommended Posts