Routasydän Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Kakva ti je to sala na koju se niko ne smeje niti osmehuje? - losa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ja juce odneo fox terijera nekoj rodjaci a nije mi rekla da ima macku.haha.7 meseci ima,kako je video saterao je uz drvo i verujem da ce da ga ubrzo vrate.jos kaze ona ma navici ce se,jes' sigurno ces terijera i macku da priviknes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 da ima 2 meseca mozda bi se i navikao. Moj ker je odrsatao sa mackama i to mu je bilo skroz ok.... Mada je zbog toga cesto dobijao "batine" od macaka napolju , jer one nisu htele da se igraju s njim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Brate smaras vise sa tim tvojim gradska deca vs seljacka deca kao da u gradu zive bezosecajne krvopije i hladnokrvni manijaci, iscooliraj malo sa tim A ti kao zivis u gradu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 @Toy ti si se bas specijalizovala za detektovanje pola kod zivotinja Inace onaj Pet Shop kod carine je zakon! Ma da, toliko sam im gledala u rupe da moram mudrost da podelim sa svetom :) a zašto što pre? a zašto je to gradskoj deci toliko bitno kad će u 90% slučajeva tu jadnu životinju odvesti kod veterinara na sterilizaciju? evo samo tebi za ljubav ću da proverim kog su pola mačići pa javljam rezultate Zato sto uzimaju MACKU a ne KREKER od tebe, zato sto ce ta macka biti sa njima narednih 10-20 godina i zato sto hoce da znaju sta uzimaju posto je razlika OGROMNA? U ostalom, ako onih 10% nece odvesti macku na sterilizaciju, onda to uradi zbog njih... a ja te ne volim, tako da meni za ljubav nemoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 A ti kao zivis u gradu? Pa ni tvoja rodna gruda nije mnogo urbanija A i uzasno je iritirajuce sto na kolima imam RU tablice, ali samo do Jula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Evo su moje 'zverke' A pogledajte ovaj klip,u odgajivacniji Krasnaja Zvezda odakle su i potekli Ruski Terijeri.Izvalite samo situaciju kada prolaze zarobljenici i kako svakog posebno osmatra...A onaj skok preko konja tu sam se zapanjio http://video.mail.ru/mail/youlka77/670/691.html Edited March 23, 2008 by Steven Seagal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Pa ni tvoja rodna gruda nije mnogo urbanija Jeste, ja sam rodjen u Novom Sadu. A i uzasno je iritirajuce sto na kolima imam RU tablice, ali samo do Jula A isti kurac, RU, SM, bolje da imate NP i mirna Backa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Jeste, ja sam rodjen u Novom Sadu. Ja sam rodjen u Zemunu te davne 1979 godine na Uskrs, tacno u casu kada je opak zemljotres sravnio sa zemljom pola Crne Gore I sad recite da nisam pravi zemunac metalac gromovnik :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Hahahaha, Munze konza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Vidjao sam tamo u Zemunu beli Golf 2 na zadnjem staklu mu je prilepljeno Munze Konza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Vidjao sam tamo u Zemunu beli Golf 2 na zadnjem staklu mu je prilepljeno Munze Konza To su verovatno neki cigani iz Ugrinovacke ili okoline, skupili para za dvojku pa sad glume pucace :D Injace sad zivim na p otezu Zemun - Pazova i mogu vam reci da kada iz Zemuna dodjem u Pazovu osecam se kao da sam dosao u civilizaciju, Munze je najprljaviji i najsmrdljiviji grad na svetu Jeste da sam rodjeni Zemunac ali tako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Pa dobro Pazova je vec u Vojvodini?Btw studirao sam u Zemunu,imao devojku tamo i stvarno je prilicno sugavo. http://i267.photobucket.com/albums/ii308/S.../Picture002.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
morsko prasence Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Imam 4 morska praseta i zivot mi je ispunjeniji od kad ih imam (i to nekih godinu i po) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 mora da su pojeli četvrtog jer gi ja ne vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
morsko prasence Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Četvrti je tata, zove se Kikiriki i njega držim odvojenog od zenki. Bela, na slici, je mama Cipiripi, a druge dve su deca= cerke: Fanta & Kokta Evo ga i cetvrti prasic i njegova draga Cipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Pa dobro Pazova je vec u Vojvodini?Btw studirao sam u Zemunu,imao devojku tamo i stvarno je prilicno sugavo. http://i267.photobucket.com/albums/ii308/S.../Picture002.jpg Pa i Zemun je u Vojvodini, tacnije sremu, ali ga Beogradjani svojataju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 @morsko prasence: ti bas volis te Abisinijane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) Let me introduce you to my boyfriend's dog Ovo je Cica, mali slatki malamut. Prve dvije fotke kad je bila beba, the last one kada je skoro 6 godina starija. Preslatka je! Edited March 24, 2008 by Kokopelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Hej ovu sliku pamtim jos odavno, nisam znala da je tvoj tj njegov pas ostala mi u secanju kao najlepse polarno shtene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Mhm i dalje je najljepša A ne voli pse uopše, zato ljude obožava Ne prošetamo ni 10m da ne počnu djeca sa pitanjima:"A možemo li da je pomazimo?" A ima i ozbiljnijih ljudi koji znaju koja je rasa tačno, pa ispituju o detaljima Kako god, niko nije ravnodušan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Hehe, ovo sam slucajno izguglao: Mali zeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 опет овај Сисус неке перверзије... цц... ем је луд ем се скида го :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Takvi smo ti mi sremci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 опет овај Сисус неке перверзије... цц... ем је луд ем се скида го :) Kad vec pomenu, imao sam jedno vreme kunice (i to rasne, Francuske ovnolike) i imao sam jednog muzjaka koji je znao da skoci na ruku i da prca. Dolazi jedan lik kod mene, stavi ruku u kavez da ga pomazi i kaze: "Mali zeka", a ovaj u tom momentu skoci i krene da mu prca ruku. Znaci, dupe smo mu pomerali za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts