NightTrain Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 evo jedne matore slike: BTW moji zecevi su seksualno zlostavljali macke kad su porasli
Josif Visarionovič Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Hehe sto je simpaticna slika.Ja sam imao zeku kad sam bio mali.Tj imali smo dosta zeceva ali kad se zecica okoti jednog sam drzao unutra.
Sisus Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Jel znate da zec i kunic nisu iste zivotinje?
Josif Visarionovič Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Hajdi je nesto bolesna,povracala je veceras i sva je bezvoljna.Ne znam dal' se prejela ili sta je ali ujutru je vodim kod veterinara.
Tanya Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Moguce da je pojela nesto sto joj nije prijalo, ali proveri za svaki slucaj.
NightTrain Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Jel znate da zec i kunic nisu iste zivotinje? Ehm, zec postane kunić kad ga uneseš u kuću? Šalim se, znam da je jedno veće od drugog, a ostalo nemam pojma.
Sisus Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ehm, zec postane kunić kad ga uneseš u kuću? Šalim se, znam da je jedno veće od drugog, a ostalo nemam pojma. A, pa zavisi. Ima mnogo rasa domacih kunica. Od onih ispod kilogram do onih iznad 10 pa i vise kilograma. Osnovna razlika je u tome da je zenka zeca u "drugom stanju" 40 dana, a zenka kunica 30 dana. Kunic zivi u rupama, dok zec ne. Mladi kunica se radjaju slepi i goli dok mladi zeca imaju dlaku i gledaju. Imaju razlicit broj hromozoma. Ne mogu cak ni da se ukrstaju. Zenka kunica kad treba da se koti skuplja slamu i seno i uvija gnezdo koje pokriva dlakama sa svog stomaka, koje cupa oslobadjajuci time sise da mladunci lakse sisaju. Opomenite ako sam smorio.
Tanya Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ma gde smorio. Lepo je kad neko zna da objasni nesto o cemu mi nemamo pojma. Po ovome sto si napisao pre bih se opredelila za zeku-peku Nebih da vidim golog i slepog bebca.
Sisus Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ma gde smorio. Lepo je kad neko zna da objasni nesto o cemu mi nemamo pojma. Po ovome sto si napisao pre bih se opredelila za zeku-peku Nebih da vidim golog i slepog bebca. Pa onda ces morati u sumu da ga ulovis, posto ja jos nisam cuo da neko drzi pitome zeceve. Inace, ne bi ih ni videla, posto se nalaze duboko u dlaci. Izlaze tek posle 14-tak dana, kad vec gledaju i imaju dlaku. Neke zenke ne vole da im se diraju mladunci, a pogotovo ako se prvi put kote. Desava se i da ih pojedu.
Sisus Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 (edited) Postovao sam vec ove slike na temi, ali posto vidim da ima interesenata, ponovicu. Ovaj veci je osvojio pehar na rumskoj izlozbi sitnih zivotinja, a ovaj manji (doduse kad je porastao) na izlozbi u Novom Sadu. Edited March 26, 2008 by Sisus
Dead Man Walking Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Veliki je osvojio za sitne a sitni za velike?
Tanya Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Et Sisus: Znaci moram u sumu da lovim zeca? Jaooo secam se tih slika Sto ih ne gajis vise?
Sisus Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Veliki je osvojio za sitne a sitni za velike? Ne kenjaj. I nisam dobro rekao, veliki je osvojio pehar, a mali diplomu iako je bio blizu pehara. Jbg, kontam da su neke "veze" odnele pehar. Et Sisus: Znaci moram u sumu da lovim zeca? Jaooo secam se tih slika Sto ih ne gajis vise? Pa prestao sam kad sam bio negde druga godina faxa. Ja u Novom sadu, oni u Rumi, jasno ti je da to tako ne ide. A i pocelo je da biva veoma skupo.
cutak Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 @Sisus: Daj jos nekih slikaaaaa. Bas su lepi
Sisus Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 @Sisus: Daj jos nekih slikaaaaa. Bas su lepi Nemam svojih, jedino da ti nadjem na netu tu rasu, pa da postujem. Inace, bio sam jednom u Zoo-Plusu, ako se neko seca te emisije na NS Plusu. Samo snimak sa izlozbe i snimili mene sa mojim sampionom, nista specijalno.
Tanya Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Jaooo secam se te emisije gledala sam je redovno, mozda sam vas i videla
Melodicus Deathus... Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 evo jedne matore slike: BTW moji zecevi su seksualno zlostavljali macke kad su porasli Ja sam, kao klinac, ovek trazio zeca, ali nikad ga nisam imao... Sad mrzim zeceve...(ne volim, bolje) A oduvek sam imao sam brdo macaka... Trenutno 10. 5 malih tek okocenih...
cutak Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Nemam svojih, jedino da ti nadjem na netu tu rasu, pa da postujem. Inace, bio sam jednom u Zoo-Plusu, ako se neko seca te emisije na NS Plusu. Samo snimak sa izlozbe i snimili mene sa mojim sampionom, nista specijalno. Nista onda Mogu i ja naci neke zeke tako Nemoj me pogresno shvatiti Moja keva je imala zeca, i drzala gau kuci i tako se on gojio dosta i baba uzme noz i CAP ! Sve u paprikas otislo Keva nije htela da pogleda paprikas
Sisus Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Jaooo secam se te emisije gledala sam je redovno, mozda sam vas i videla Moguce. Je je nisam ni gledao, rekli mi drugari da su me videli. Nista onda Mogu i ja naci neke zeke tako Nemoj me pogresno shvatiti Moja keva je imala zeca, i drzala gau kuci i tako se on gojio dosta i baba uzme noz i CAP ! Sve u paprikas otislo Keva nije htela da pogleda paprikas French lop je engleski naziv te rase. Jeo sam paprikas, odlican je.
Melodicus Deathus... Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 A jel ima neko akvarijum? To bih hteo da nabavim... Opusta me...
cutak Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Moguce. Je je nisam ni gledao, rekli mi drugari da su me videli. French lop je engleski naziv te rase. Jeo sam paprikas, odlican je. pa jel paprikas bio od tvoje drage zivotinje ??
Machka Naopachka Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Moji su se macori posvadjali, tj nekastrirani Alfred Predator jufi Marka Debelog. Tako da je sad Marko kod bake Juce je Alf spavao kod bake (i ja sa njim) i bio je jako tuzan, sad je ludilo srecan sto se vratio kuci. Ne znam sta ce biti dalje. Kme.
Sisus Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 pa jel paprikas bio od tvoje drage zivotinje ?? Nije.
Recommended Posts