Tanya Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Haha isti takav samo sa drugacijom glavom Care Elem moj sivac se vratio iz skitnje sav izubijan, nozice izgrebane, iznad desnog oka mu fali parce koze, mrsav je kao pacov... Opaka zurka bese izgleda
Tanya Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Ma kakvi krpelji zivim u centru grada, samo beton nas okruzuje. U zivotu mi jos nijedan ljubimac nije zaradio krpelja, valjda nije ovaj toliki genije da u ovoj sredini iskopa nekog da mu se nakaci :)
Josif Visarionovič Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Macke od kuce znaju da odu i po nekoliko kilometara.
Tanya Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Macke od kuce znaju da odu i po nekoliko kilometara. Znaju, ali ove moje ne idu mnogo daleko, par blokova okolo obidju, a tu je uglavnom beton, i gde ima trave to je mala povrsina pored kuce ili kod katedrale, tu nema krpelja. Ovaj smotanko se izgubio kad je otisao par ulica dalje, tako da ne ide sada daleko
Axeanosilas Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Zna li neko sta je ovo Кратконоги дебељко и неко куче.
Josif Visarionovič Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 S tim da si za psa mislio da je bernandinac.A ono iza da nije sarplaninac
Axeanosilas Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Појма немам која је раса (мада личи на оне што у цртаним филмовима носе коњак у буренцету које виси на врату, дакле - бернандинац). Мени је заиста прво за око запао овај кратконоги лик. Није ни битно.
Josif Visarionovič Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 Da,a ovo je Moskovski Cuvar.A evo cisto radi informacije,onaj pas koji cuva ovce od kojota u crtacu je Bobtail. Mesaju ga cesto sa ovim: Juznoruski Ovcar
Turin Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 komsija drzi patuljastog pincha, to je ono ukrstili dobermana i chivavu. izuzteno slatko i hiperaktivno kuche kudikamo manje od flashe od koka-kole. sad mene zanima, jel postoji neki humani nacin da se kuche nauchi da zivi u stanu, a da ne sere unaokolo i ne zapishava coskove koji ne ukljucuje svakodnevno batinjanje i udaranje savijenim novinama dok ne ukapira?? voleo bih da pocnem da drzim kuce, a da ne moram da kupujem Politiku.
Zen Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 ako uzmesh bigla onda racunaj da ga nikad nista neces nauciti. bilo koji drugi ker ce ukapirati
Josif Visarionovič Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Sto mislis da Bigl ne bi ukapirao?Ima moja drugarica Bigla,drzi ga u kuci kad je u Vrscu,a studira u NS i kad ide tamo obavezno vodi i njega.Sa njom je u stanu,kad je ona na faksu ostavlja ga samog,ima svoj deo za nuzdu tako da ne pravi nered.Bar sto se toga tice. Mada ja nemam tih problema,ipak je dvoriste dvoriste kad je pas u pitanju.
Azaralena Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 Hehe, papagaj ce bucnuo (nemam ja nista s tim, maaaaajke mi!) u kremicu za ruke i dala sam sve od sebe da ga dobro okupam ali i dalje mirise na kamilicu + mu se jos na pojedinim mestima perje presijava! :)
MissionVao Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Sta tacno treba da znaci kad te odjebe veterinarska klinika koja ima bar 8 zaposlenih (tj nemoguce je da su svi zauzeti) i treba ti samo info kad imaju slobodno da zakazes pregled? Jebote bili su mi uzdanica, delovali najprofesionalnije... preko emaila sve fino jupi cupi i prasici su zivotinje vredne paznje...
Melodicus Deathus... Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 (edited) Satan, cime mu peres zube??^^^ Edited April 11, 2008 by evil dead
Kokopelli Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 (edited) A zamisli kreneš očajno da tražiš po gradu veterinara jer niko ne zna dati tačnu informaciju preko fona šta je sa kornjačicom. I onda bazaš po gradu i po preporukama drugih ljudi, ideš tamo-vamo i kad konačno nađeš jednog (šta ćeš, Bar nije metropola... jedino da tražim po vukojebinama, a niti imam vremena da tražim zavukle kućice bez iole uočljivog naziva da se radi o veterinarskoj stanici... nego, kao kuc-kuc, ko je, đavo s neba, šta Vam treba? pa... ovaj, je li greška ili su me ljudi uputili na tačnu adresu (a adrese nema, nego "preko šina, prvo skretanje lijevo, pa onda preko livade Vujoševića...") ... --------- Izgubila sam se. Izgubih poentu. -------- ELEM, kada sam konačno stigla do veterinara, ovaj me pitao "A ČUŠ, ŠTA ĆE TI KORNJAČA?" Edited April 11, 2008 by Kokopelli
MissionVao Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Taj fazon Mogu misliti kako je tek tamo dole imati neku "nesvakidasnju" (nit je pas nit je macka ) zivotinju... U zoo vrtu ti kazu "kupis novo", u 99% ambulanti ti kazu "ma mi to ne znamo, idite kod profesora s Veterinarskog" (koji nikad nije tu a i kad jeste i kad ti kaze da ti npr treba X ray i ti kazes "dobro hocu da zakazem" onda ti kaze "ma to je samo prase, preveliki je to posao za njega"), dok recimo ovi VetNovak su kao shatro pola njih zavrsili hirurgiju malih zivotinja, specijalnost egzoticne zivotinje (tu spadaju i prasici) i sve fino preko emaila "da, dovedite kod nas jupi cupi" i trt milojka. Zvacu opet dok se ne javi neko drugi, mozda lik ima (vrlo) los dan.
Kokopelli Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Ako u Beogradu postoje stručnjaci za česte vrste slatkovodnih kornjača (npr. red slider koju ja imam), zašto ne bi postojali i za prasiće? Jesi posjećivala forume? Ja tako dođoh do vrlo korisnih kontakt telefona (srećom, pa mi isti još uvijek ne trebaju... puj-puj daleko od akvarijuma )
MissionVao Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 (edited) Naravno da sam posecivala, tako sam i cula za ove. Ima recimo 3 ordinacije a ja odabrah ovu jer su skroz hi-tech a i blizu su mi. Ostaju jos Mama i Spina. Zvacu opet, necu tako lako da ih pustim ako se stvarno razumeju. Dosta je vazan i odnos samih vlasnika prema ljubimcima (ako od 5000 vlasnika samo 100 smaraju veterinare po BGu nece nesto mnogo da se trgnu i nauce da ih pregledaju). Recimo meni je neverovatna pojava da ljudi cekaju da prase (ljubimac koji nije macka/pas) dodje do samrti da bi pitali na forumu umesto da zovu veterinara. I onda im kazes sta moze da bude i das kontakte i sve ali oni se stiiideee, oni nemaju vremenaaa, ma mozda prodje saaamoooo (razvlacim u stilu decijeg govora jer su svi maloumni)... Na jednom forumu sam im cak i dala sajt koji salje ovamo bez problema knjige od najeminentnijeg poznavaoca morskih prasica i koji je komentar? "u super ti sad to imas pa mozemo da te pitamo sta nas zanima" umesto da puknu sitne pare za to. Ma to je rupa bez dna, necu da se nerviram Edited April 11, 2008 by Double Fire
Sisus Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 A zamisli kreneš očajno da tražiš po gradu veterinara jer niko ne zna dati tačnu informaciju preko fona šta je sa kornjačicom. I onda bazaš po gradu i po preporukama drugih ljudi, ideš tamo-vamo i kad konačno nađeš jednog (šta ćeš, Bar nije metropola... jedino da tražim po vukojebinama, a niti imam vremena da tražim zavukle kućice bez iole uočljivog naziva da se radi o veterinarskoj stanici... nego, kao kuc-kuc, ko je, đavo s neba, šta Vam treba? pa... ovaj, je li greška ili su me ljudi uputili na tačnu adresu (a adrese nema, nego "preko šina, prvo skretanje lijevo, pa onda preko livade Vujoševića...") ... --------- Izgubila sam se. Izgubih poentu. -------- ELEM, kada sam konačno stigla do veterinara, ovaj me pitao "A ČUŠ, ŠTA ĆE TI KORNJAČA?" A zamisli kaze ti veterinar za zenku kunica, zakolji je, meso moze da se koristi?
Recommended Posts