Jump to content

Kućni ljubimci & životinjsko carstvo

Wise Owl

Recommended Posts

Mreza sa okcima 1*1cm, inace oko 130 din/m

meni su za asaksije rekli da stavim oblutke jer samo tako nece kopati i da n arub saksije zalepim alu foliju.. Za sad nije kopao po saksijama i valjda nece :/ tako da jos nista nisam radila sa njima....

pet-door.jpg

Ovo su bela, u ponudi imaju i braon :fuj: dosta su velika , za krupnu domacu macku.

nije se (mnogo) ugojila, ali je porasla... :D ona u tom skupljenom stanju izgleda debelo, a ima brdo krzna i tek kad se razvuce skroz se lepo vidi da je mrsava... :wub:

a kvakak ju je uzasno zanimala i pokusavala je da dodje do nje na sve moguce nacine, pa smo je stavili tu da je mine zelja :D

Hehe, luda :)

Pa da, rece mi drugarica koja ima jednu, da ih sve zanima, sve bi da gricnu, njusnu...

Meni je to super, nikad ti nije dosadno sa njom :lol:

Mreza sa okcima 1*1cm, inace oko 130 din/m

Ja sam krembil za te stvari, jel ima to na buvljaku?

meni su za asaksije rekli da stavim oblutke jer samo tako nece kopati i da n arub saksije zalepim alu foliju.. Za sad nije kopao po saksijama i valjda nece :/ tako da jos nista nisam radila sa njima....

Probala to sa kamenjem i tako i bilo je "wooow, lopticeeeeeeeeeee!"

Probala i neke resetke kao i dzaba.

Alu folija ne moze jer nije este'cki (jbg, keva gaji terasu ;) )

Inace, donela sam iz pet centra misa na kanapu koji se zakaci za ram od vrata (ragasto?) i visi. Dobar je patent!

Ja sam krembil za te stvari, jel ima to na buvljaku?

To i jesam kupila na buvljaku, pazi buvljak ne radi ponedeljkom, inace ovi likovi sto valjaju mreze i to imas ih u drugom redu cini mi se :)

Inace, donela sam iz pet centra misa na kanapu koji se zakaci za ram od vrata (ragasto?) i visi. Dobar je patent!

Cvlt, ja sam mom na par mesta vezala shisharke tako na kanap (onaj najlonski za vesh) i ostavila kraj kod shisharke sda se onako razbuca, to mu je jedna od omiljenih igracki :) za tim juri ko blesav.

Dobro je da ne radi danas, samo bi me grizla savest, ne znam de mi je dole a gde gore danas. ;)

Ma imam ja gomilu visecih stvari, loptice od alufolije su nam omiljene, ali ovo ima patent da se okaci i da visi na sredini vrata, tj da ne visi uz sam ram, tako da je zgodno jer moze da se zaigra a da se ne izlupa...

Zdravo, drugari!

Dugo me ije bilo...

Jej!!!!! Moj divni pametni macak je danas naucio da koristi sinoc instalirana pet-door tj vratanca za kucne ljubimce na mojim vratima od sobe i sad mogu opet napokon da ih drzim zatvorena!

Ja mrrrrrrrzim kada su mi otvorena vrata od sobe i sada sam mnogo srecna :D

Jeeeeeej, ja nemam problem sa zatvorenim/otvorenim vratima, ne znam na koji fazon, ali moje macke su naucile da otvaraju vrata kad hoce napolje! Ume da bude nezgodno, na primer kada odem u kupatilo i zaboravim da zakljucam, a maca bas zeli da se druzi sa mnom... Uvali me u nezgodnu situaciju... :)

Elem, dve mace su mi trudne iiiiiiii... treba nekom maca? ili dve...? :uhoh:

@ Faustus

Moj stari macak je znao da otvara vrata, ali je problem sto nikad nije naucio da ih zatvara. Izludjuju me otvorena vrata. A ovaj mali ima jedva dva meseca tako da ce od pocetka imati svoju rupu u vratima da ja ne ustajem i otvaram/zatvaram :crnogorac: :)

Jbte nevrica koliko ima krpelja.Posto zivim u polu urbanom kraju (naselje sa livadama i sumicom) psa setam tuda i nakupi se krpelja.Eh sad to ne bi bio problem da ga nisam 2x prasio Vajgon praskom (ubija malu decu koliko je jak) i naravno naprasen mu je boks kompletno.Posle toga sam ga prskao sa preparatom pod imenom DEKSA-KEL 0.2(dao mi je lokalni veterinar,inace time se prskaju krave i konji i ubija veliku decu) takodje dva puta i sve u roku od mesec dana.Sve bi to bilo ok da mu nisam nasao cak 7!!! krpelja na glavi...Jbte ne mogu da verujem koliko ih ima.Posto ima dugu i gustu dlaku nasele mu se na glavu i oko ociju (detaljno sam ga pregledao nigde ih vise nema)...Veterinar ih je strucno izvadio i pokazao meni kako se vade (zavrne se suprotno od skazaljke na satu i iscupa sa sve glavom).Juce sam mu nasao jednog i uzeo sam EktoSan i naprskao ga i evo vec jutros je otpao sam.Znaci plasim se da ga prskam icim vise koliko hemikalija ima na sebi i opet nema nekog efekta ista osim vadjenja istih...

@ Satan

Pa koji moj ga prasis tim sranjima, stavi front line i idi kod veterinara da mu da neku inekciju protiv tih sranja.. Ker mojih matoraca stalno ima takav tretman i za 13 godina imao je do sad 5! krpelja. labrador je i ima kratku dlaku, a i moj cjale ga svaki dan pregleda....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...