Zen Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Mreza sa okcima 1*1cm, inace oko 130 din/m meni su za asaksije rekli da stavim oblutke jer samo tako nece kopati i da n arub saksije zalepim alu foliju.. Za sad nije kopao po saksijama i valjda nece :/ tako da jos nista nisam radila sa njima.... Ovo su bela, u ponudi imaju i braon :fuj: dosta su velika , za krupnu domacu macku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Smorock: maca t ije odlicna! Video sam na forumu onom, Zivotinjsko Carstvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Heh, yumetalci, svuda nas ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 или је то или слика твоје маце има свуда по нет-у. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 nije se (mnogo) ugojila, ali je porasla... ona u tom skupljenom stanju izgleda debelo, a ima brdo krzna i tek kad se razvuce skroz se lepo vidi da je mrsava... a kvakak ju je uzasno zanimala i pokusavala je da dodje do nje na sve moguce nacine, pa smo je stavili tu da je mine zelja Hehe, luda Pa da, rece mi drugarica koja ima jednu, da ih sve zanima, sve bi da gricnu, njusnu... Meni je to super, nikad ti nije dosadno sa njom Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 mda, dok mi nije pojela kabl od telefona i meni je to bilo simpaticno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Haha, pa i ta devojka je drzala u stanu u Ns gde sada zivi ali je morala da je donese kod keve u Vsh, jer je tamo sve zive kablove pogrickala pa se cimerka bunila Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Heh, yumetalci, svuda nas ima hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) www.balkankinology.net Edited May 11, 2008 by Josif Visarionovič Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Jel video neko do sad ovog stvora?! U pitanju je Crvena panda. http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Panda Hocu jedno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Znam, divne su Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Mreza sa okcima 1*1cm, inace oko 130 din/m Ja sam krembil za te stvari, jel ima to na buvljaku? meni su za asaksije rekli da stavim oblutke jer samo tako nece kopati i da n arub saksije zalepim alu foliju.. Za sad nije kopao po saksijama i valjda nece :/ tako da jos nista nisam radila sa njima.... Probala to sa kamenjem i tako i bilo je "wooow, lopticeeeeeeeeeee!" Probala i neke resetke kao i dzaba. Alu folija ne moze jer nije este'cki (jbg, keva gaji terasu ) Inace, donela sam iz pet centra misa na kanapu koji se zakaci za ram od vrata (ragasto?) i visi. Dobar je patent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Ja sam krembil za te stvari, jel ima to na buvljaku? To i jesam kupila na buvljaku, pazi buvljak ne radi ponedeljkom, inace ovi likovi sto valjaju mreze i to imas ih u drugom redu cini mi se Inace, donela sam iz pet centra misa na kanapu koji se zakaci za ram od vrata (ragasto?) i visi. Dobar je patent! Cvlt, ja sam mom na par mesta vezala shisharke tako na kanap (onaj najlonski za vesh) i ostavila kraj kod shisharke sda se onako razbuca, to mu je jedna od omiljenih igracki za tim juri ko blesav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Dobro je da ne radi danas, samo bi me grizla savest, ne znam de mi je dole a gde gore danas. Ma imam ja gomilu visecih stvari, loptice od alufolije su nam omiljene, ali ovo ima patent da se okaci i da visi na sredini vrata, tj da ne visi uz sam ram, tako da je zgodno jer moze da se zaigra a da se ne izlupa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (ragasto?) Рагастов, а може и шток... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faustus Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Zdravo, drugari! Dugo me ije bilo... Jej!!!!! Moj divni pametni macak je danas naucio da koristi sinoc instalirana pet-door tj vratanca za kucne ljubimce na mojim vratima od sobe i sad mogu opet napokon da ih drzim zatvorena! Ja mrrrrrrrzim kada su mi otvorena vrata od sobe i sada sam mnogo srecna Jeeeeeej, ja nemam problem sa zatvorenim/otvorenim vratima, ne znam na koji fazon, ali moje macke su naucile da otvaraju vrata kad hoce napolje! Ume da bude nezgodno, na primer kada odem u kupatilo i zaboravim da zakljucam, a maca bas zeli da se druzi sa mnom... Uvali me u nezgodnu situaciju... Elem, dve mace su mi trudne iiiiiiii... treba nekom maca? ili dve...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Welcome back Haha, da to se i mojoj kevi desilo, i to dok se tusirala pa nije ni skontala odmah zbog sustanja vode :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NećuDisplejNejm Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 macka se omacila... 3 preslatka maceta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 eh,kad vidim zutu macku rastuzim se odma'.moja prva macka je bila iste boje,otrovao je neko,ostavila je 5 macica koje smo mi hranili,jos su sisali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 @ Faustus Moj stari macak je znao da otvara vrata, ali je problem sto nikad nije naucio da ih zatvara. Izludjuju me otvorena vrata. A ovaj mali ima jedva dva meseca tako da ce od pocetka imati svoju rupu u vratima da ja ne ustajem i otvaram/zatvaram :crnogorac: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Jbte nevrica koliko ima krpelja.Posto zivim u polu urbanom kraju (naselje sa livadama i sumicom) psa setam tuda i nakupi se krpelja.Eh sad to ne bi bio problem da ga nisam 2x prasio Vajgon praskom (ubija malu decu koliko je jak) i naravno naprasen mu je boks kompletno.Posle toga sam ga prskao sa preparatom pod imenom DEKSA-KEL 0.2(dao mi je lokalni veterinar,inace time se prskaju krave i konji i ubija veliku decu) takodje dva puta i sve u roku od mesec dana.Sve bi to bilo ok da mu nisam nasao cak 7!!! krpelja na glavi...Jbte ne mogu da verujem koliko ih ima.Posto ima dugu i gustu dlaku nasele mu se na glavu i oko ociju (detaljno sam ga pregledao nigde ih vise nema)...Veterinar ih je strucno izvadio i pokazao meni kako se vade (zavrne se suprotno od skazaljke na satu i iscupa sa sve glavom).Juce sam mu nasao jednog i uzeo sam EktoSan i naprskao ga i evo vec jutros je otpao sam.Znaci plasim se da ga prskam icim vise koliko hemikalija ima na sebi i opet nema nekog efekta ista osim vadjenja istih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 macka se omacila... 3 preslatka maceta Cuuuuteee :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 @ Satan Pa koji moj ga prasis tim sranjima, stavi front line i idi kod veterinara da mu da neku inekciju protiv tih sranja.. Ker mojih matoraca stalno ima takav tretman i za 13 godina imao je do sad 5! krpelja. labrador je i ima kratku dlaku, a i moj cjale ga svaki dan pregleda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ja moje kerove vec godinama svako leto setam po stadionu i travuljini i nikad nisu zakacili krpelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Frontline je sranje,znaci to sam u pocetku koristio i opet nije bilo efekta...Za sada jedini efekat je redovno pregledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts