SATAN-iz Batajnice Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Pa takav pas se onda drzi zatvoren kad ti dolaze ljudi u dvoriste...A i sem toga da moj pas tako napadne nekoga,rizikovao bih da me ugrize.bolje i to nego da ubije coveka.
Sisus Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Cuo sam za jednu anegdotu za dobermane, ne znam koliko je tacna. Kaze da te doberman pusti da udjes u dvoriste i nece ti nista. Problem nastaje kad krenes da izadjes.
Josif Visarionovič Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Nije anegdota vec istina,sa dosta pasa je to slucaj.Ja to ne cenim,pomalo je pederski.Pravi ostar pas ne bi trebao uopste da te pusta u dvoriste.
Josif Visarionovič Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Pas tezak 7 kg,od kojih je 6 kg SRCE.Neverovatno srcani psi,razmisljam ponovo da ih uzgajam
Josif Visarionovič Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 U vezi pasa hendling(vodjenje pasa na izlozbe,znaci ring dresura,pravilan hod,stav itd),grooming(profesionalno sisanje i trimovanje pasa) Izmedju ostalog studiram,kao hobi mi dodje terenska voznja,dzudo,aikido,rekreativno kosarka...Ako pucas na to da sam nolifer ili sta god odma da demantujem Upravo sam zavrsio jednu fazu trimovanja ruskog,dzak dlaka sam skupio,sutra ce biti jos toliko da se dovede u red...
Jabba the Hutt Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Moja macka se sinoc omacila, imam pet prinova, preslatke su, kacim slike uskoro, pa ako neko bude bio zainteresovan za usvajanje, nek' se javi!
Axeanosilas Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 (edited) U vezi pasa hendling(vodjenje pasa na izlozbe,znaci ring dresura,pravilan hod,stav itd),grooming(profesionalno sisanje i trimovanje pasa) Реци, бре, љуЦки - керовођа и кучећи брица. Как'и хендлинЗи и груминЗи... Како да угојим мачора, једе као змај, али је мршав? Edited May 23, 2008 by Axeanosilas
Josif Visarionovič Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Jebiga,zakopao sam se u kinologiju duboko da sam poceo da koristim strucne termine.Zaboravih da napomenem kako bi trebao da spremam ispit za kinoloskog sudiju,FCI II grupa,uza specijalizacija Crni Ruski Terijer i Veliki Snaucer
MissionVao Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Uzeh kaveze za ove male napasti, sad samo cekam da umru tj nista vise nije ostalo, imaju sve sto mogu da pozele. Osim sexa.
Faustus Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Imam nove mace!! 5 komada! Kako su mali i slatki i lice na pacove! Ali imam i problem... jos jedna macka je trudna i ako mi i ona podari jos 5 komada... aaaaaaaaajoooooooooj! Tako da... ima li ovde dobrih ljudi koji bi udomili male slatke pufnice? Naravno, ne odmah...
Zen Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Ako pucas na to da sam nolifer ili sta god odma da demantujem Zapravo ne. Pre mnogo godina sam se ja bas baktala sa kinologijom, specijalno sa 8. grupom pa pitam... @ Axe jes ga skoro cistio od glista? Ako jesi onda nista, macak je vitak
Axeanosilas Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 @ Axe jes ga skoro cistio od glista? Ako jesi onda nista, macak je vitak Нисам два месеца, то ће бити разлог највероватније...
Josif Visarionovič Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Da napomenem,ako imate stence ili macice i ako planirate vakcinaciju prvo sto morate da uradite jeste da ih ocistite od parazita.Najcesce su to tablete Helmivet.
Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 A new life is born tata i sin,i drugi sin u pozadini
Tanya Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Jaooo divno!!! Svi imate prinove Mackici su preslatki, onaj skroz levo sivi je isti kao moj Gari kada se rodio I terijercici su prelepi, mogu misliti kakva ce ludnica u dvoristu biti kad krenu da se jurcaju
Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Vec su poceli,mesec dana su napunili juce,mlate se kao divljaci,laju,reze.Ne dao ti bog da ih malo ustines,odma reze,oce da se ujedaju. Morace brzo da se prodaju jer ovako rana agresivnost nagovestava potencijalni pokolj u dvoristu..
NećuDisplejNejm Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 jao svi imate prinove. eeeh vreme parenja za zivotinje sreca sto samo 3 mace ova moja omacila...da ih ima vise poludela bih jednom se jedno oko zatvorilo,ne znam sta mu je.
Sisus Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 Namazi mu oko kantarionom ili kamilicom. Ja sam imao 3 maceta, ali su uginuli svi.
Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 joj ima neka mast koju ja koristim,ne mogu da se setim imena.zeleno bela tubica,oce to od promaje ili prasine...vazi i za pse i za macke
MissionVao Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 To nije u zeleno belom pakovanju, znam jer se time mazemo i ja i prasici
Recommended Posts