Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, super je kavez, čak nije bio nešto ni skup. ;) Danas sam mu uzeo mineralni točak pošto nije imao gde da troši zube i kupio mi neke bombone koje jedu hrčci kao poslasticu, kada je namirisao to odmah je pojurio da uzme. :D Inače poras'o je za 10ak dana mnogooo, dupe mu je sad golemo, kapiram ako bude nastavio ovim tempom da se goji, neće moći da prođe kroz ove tunele. :lol: Sad planiram da mu napravim i jedan spoljašni tunel, samo da skupim sav materijal i da nacrtam zamisao. ;)

Posted

Pa to je super, onako sprovedes ga u krugovima po celoj sobi :) da trckara po vazduhu.

Inace prase je progrizlo iz dosade pojilicu i napravilo sebi bazen. Sta sad, gde da nadjem neku armiranu :confused::)

Posted

uh sunce ti,malopre je bio krvavi obracun 2 ruska i 2 argentinske doge,doge su izvukle deblji kraj zbog radi toga sto imaju laksu muskulaturu pa samim tim i manju masu.jebote bog kad je pocela makljaza ljudi se razbezali.sreca bili smo prisebni i brzo smo smirili strasti.ja sam podviknuo dva puta jako da su se moji u momentu pretvorili u macke

Posted (edited)

AAAA sinoc je moj drugar Shole nenadano usvojio macu od mog drugara Zaznojnog Vozaca FAP-a :)

Bas sam se pozitivno iznenadila.

jagodica - tj "dete" njegove Jagode je dobila ime Flekica - ima 2 meseca i sa NBGD se preselila kod Vuka :P

n1172767802_30064666_8712.jpg

Zaznojnom ostao jos jedan macorcic sivo beo, mislim da ce i okaciti slike ovde uskoro....

Edited by Smorock
Posted
Ovi mali su mi cakani ali ne bih ih nikada drzala kao svoje kucne ljubimce. Ja volim cupave zivotinje :)

2007_08030117-600.jpg

PICT5474-600.jpg

Imala sam chast da te machke slash vanzemaljce mazim i drzhim u naruchju... Odvratne su. xD

Posted

Neko je par stranica ranije pominjao kako mu macka kopa po saksijama.

Evo moje resenje koje se pokazalo da radi.

U pitanju je papirna traka za krecenje, nije skupa i ima u svakoj farbari.

Takva je da ne ostavlja trag od lepka kad se odlepi, plus moze sasvim lepo da se odlepi da zalijes cvece i da se zalepi natrag nekoliko puta.

Nije najlepse resenje ali ako se lepo zalepi i isece po rubu saksije nije toliko ni lose... U svakom slucaju je mnogo lese nego raskopana saksija.

zastita-saksija-001w.jpg

zastita-saksija-002w.jpg

zastita-saksija-003w.jpg

Posted

@ Smorock - Zasto ne odseces dno od plasticne flase i zabodes u zemlju sa grlicem na dole i onda tako izlepis te trake? Ne bi morala da ih odlepljujes kad hoces da zalivas, ves vodu durekt u flasu.

Posted

Vidis zanimljiv predlog, probacu :)

Iako mogu i ovako da ih zalijem uz samu biljku bez odlepljivanja, to tvoje mi deluje prakticnije.

Posted

E, ljudi, aj ne budite lenji... Pomozite mi da udomim moje prinove... Jbt, sad imam 9 komada, nemam pojma sta da radim s njima!!!! :)

9 macica, ne racunajuci odrasle!! Mama mi preti izbacivanjem iz kuce zajedno sa svim zivuljkama koje trenutno imam... :)

Stvarno, hoce li neko macu ili znate li nekog ko bi voleo jednu?? :sad:

Posted

Ja sam bio danas u pet centru ovom i nasem i ima solidan izbor za glodavce... kupio sam neka drvca za glodanje i jednu ljuljasku ovecu...

za pse i macke ima bas sve, kao i za akvarijume... mogli bi malo da porade na "Zoo vrt" delu

Posted

pa ne treba ni jedni ni drugi da budu zoo vrt, ali ako imaju zivotinje nek imaju vise od 3 jer inace deluje bedno...

Posted
E, ljudi, aj ne budite lenji... Pomozite mi da udomim moje prinove... Jbt, sad imam 9 komada, nemam pojma sta da radim s njima!!!! :)

9 macica, ne racunajuci odrasle!! Mama mi preti izbacivanjem iz kuce zajedno sa svim zivuljkama koje trenutno imam... :)

Stvarno, hoce li neko macu ili znate li nekog ko bi voleo jednu?? :sad:

džak + cigla + 9 mačića + mutno Dunavo = rešenje problema :zuba::)

@Smorock :wub:

Posted

@ faustus

kasnish jedno 2 meseca sa macicima, moja tri drugara su vec uzeli sebi macke...

majku mu sterilizacija pod hitno za tvoje ljubimce...

U najgorem slucaju mozes da ih utrapish orki ili tako nesto.. Ne znam sta da ti kazem..

Stavi stand u knezu vikendom :(

Posted
džak + cigla + 9 mačića + mutno Dunavo = rešenje problema :zuba::)

:violent:

@Smorock: Pa jbg... ne odlucujem ja kad ce ove kurve da se prase! :)

A stvarno bi trebalo da idu pod noz, svakih 6 meseci se moja porodica uveca za bar 3 clana! :)

Posted (edited)
Imaju ogroman izbor ribica i papagaja i pristojnu ponudu glodara, sta hoces vise? Pse i macke? :rolleyes:

imaju 5 glodara :) :) :)

a za ptice je stvarno ok...

edit: u stvari, nebitno... ok, u pravu si, kao i uvek...

Edited by niking
Posted

Imaju 2 rase zeceva (od svake po 3-4), imaju morske prasice (rasa Abyssinian, bila su 3 kad sam bila), imaju patuljaste ruske hrcke :) 2 boje, po nekoliko. imaju neko malo cudo koje ne znam sta je (sklupcalo se u lopticu od 3cm!), imaju i neke cudne miseve sa dlakavim repom.

Meni to zvuci kao pristojan izbor glodara :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...