Routasydän Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Mozda je pripadao kinezima pa znaju kakvog je ukusa
Axeanosilas Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Mozda je pripadao kinezima pa znaju kakvog je ukusa Пише tasted а не tastes и dog found а не dog lost...
Routasydän Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Mozda ga ne jasao kinez sa losim pravopisom
Zagrivuk Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Volim lemure jer vole isto sto i ja, da ga, izvinjavam se DA SE uvale tamo gde treba
Rehabilitovani Bagrem Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 ono kuce za koje sam vas sve smarao najzad udomih pre nekoliko dana.Fala svima koji su mi pomogli
Rehabilitovani Bagrem Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 e,da,hvala i na onom savetu.ova kuca sto mi je ostala je naucila da ide na povodac i sada se sretni setamo po kraju i ne znamo sta da radimo koliko nas spopadaju zenske(ja sam ozenjen pa mi to nije tako dobra rabota)
Sinstrel Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Veceras mi je u dvoriste dosao nepozvan gost... Moja macka ga je samo mirno gledala... I kada je shvatila kolika je sramota od macke jednostavno se... Kako je dosao tako je i otisao.
morsko prasence Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Tvoja macka je mudra a kukavica nikako ------------------------------------------------------- Evo ja da podsetim da je aktuelno udomljavanje i macaka i pasa na teritoriji Novog Sada i okoline. Npr imamo trenutno 5 macica kojima treba da nadjemo uskoro dom Cini mi se da na ovom forumu ima najvise ljubitelja macaka Slobodno se javite za novog ljubimca 063-581-194
blondie Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 iz licnog iskustva znam, da ako jezu u hranu stavis malcice alkohola, najbolje vina - svako vece u isto vrijeme eto ga na klopu
Azaralena Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Iiiiiiijjjjuuuu, ljuuuuubi ga tetka preslatkog!
Sinstrel Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 On se izgleda odomacio. Bio je i sinoc i veceras. Dopada mu se Whiskas.
Sisus Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Dobri su jezevi, meni su bas kul. Jesi ga cuo kako kaslje?
Sinstrel Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Ha ha nisam... ovaj moj je zdrav. Ali sam ga cuo kako grokce ili tako nesto (mozda je to bio kasalj?).
Sisus Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Ma nema to veze sa bolescu, nego jezevi ispustaju neki zvuk koji je jako slican ljudskom kasljucanju. Cudi me da nisi cuo za strazarske price. Ja sam cuo 2 do sada.
Josif Visarionovič Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Cuo sam ja,ali jezevi u mom dvoristu ne pozive dugo.Neverovatno je to kako pas uspe da ubije jeza,barem ovi moji nisu normalni.Lipti im krv ali i dalje grizu.Koliko sam samo nasao izmasakriranih jezeva ujutru po dvoristu.
Sinstrel Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Hej, hej aj malo manje tih horor prica sa jezevima...
MissionVao Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 I svime ostalim sto ukljucuje kerove kao super heroje na strani pravde jaceg
Tanya Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Veceras mi je u dvoriste dosao nepozvan gost... Moja macka ga je samo mirno gledala... I kada je shvatila kolika je sramota od macke jednostavno se... Jao jezic Divan je!!! Obozavala sam ih uvek, ali uvek sam nailazila na stidljive koji onako trapavo hoce sto pre da odu od tebe
MissionVao Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Btw dobili su bele i obicne jezeve u PetCentru (a ponuda glodara se smanjila 2x ne znam hoce li ih jos nabavljati). Imaju divne zeke!! One patuljaste pa jos imaju dugacko pufnasto krzno izmedju usiju! Za malo da kupim jednog a vec se psujem sto ne mogu da ne svratim kuci bar jednom dnevno zbog hranjenja...
Kokopelli Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Kakvi su to bijeli ježevi? Jesu teški za održavanje? Link?
MissionVao Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ne znam samo sam videla par jezeva kako spavaju na gomili i jedan je delovao kao albino a posto su se ususkali ne znam jel ima normalne oci ili je stvarno albino. Sto bi se odrzavali drugacije od obicnih?
Kokopelli Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Mislila sam da li generalno ježevi zahtijevaju puno održavanja? Ne poznajem nikog ko ima ježa, pa zbog toga... A albino vrste se uvijek moraju više paziti, ako ne, samo zbog osjetljivosti na kojekakve sitne bolesti.
Recommended Posts