Zen Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ne mogu da verujem, upravo sam ispred ulaza videla malu smedju lasicu! Verovatno je nekome pobegao kucni ljubimac??? Inace ne secam se da je nesto bilo lasica na NBGD.... Da, znam sta je lasica, da znam sta je pacov, ne nije bio pacov!
Jabba the Hutt Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Moja luda macka sinoc ubila puha, unela ga u kuci i ostavila na sred tepiha, a tek sam izvalio da je tu u 3 ujutru, kad sam pratio ortake iz kuce, pa sam ga onda bacio u djubre... Jadan
Azaralena Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Ne mogu da verujem, upravo sam ispred ulaza videla malu smedju lasicu! Verovatno je nekome pobegao kucni ljubimac??? Inace ne secam se da je nesto bilo lasica na NBGD.... Da, znam sta je lasica, da znam sta je pacov, ne nije bio pacov! Mozda je bio pacov? Sto, ima njih svugde, mada su postale retke i stidljivo izbegavaju Velike Ljude, kako nas zovu. Moja luda macka sinoc ubila puha, unela ga u kuci i ostavila na sred tepiha, a tek sam izvalio da je tu u 3 ujutru, kad sam pratio ortake iz kuce, pa sam ga onda bacio u djubre... Jadan Moja macka donela fazanku ispred vrata, vecu od nje same. Jebiga, moz' da ih hranis koliko hoces, al' zveri su to.
Jabba the Hutt Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Moja skoro svraku ulovila, ej svraku! Bas je bila ogromna, i sto je najcrnje, jos je bila ziva kad ju je unela u kucu! Zivim pored lipovacke sume, cisto ako se pitate otkud toliko zveri u mom dvoristu(ima i lisica, veverica, zeceva...)
Azaralena Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Inace, ono zutooko mace je udomljeno. Sad mi tako nekako tuzno oko srceta sto ga nema da se saplicem.
Josif Visarionovič Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Ovi moji idioti raskopase ceo plac jer su nanjusili lasice.Ajd sto kopaju nego sto laju satima bez prestanka...I onda kad prestanu nekako mi sve cudno
Sinstrel Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Popizdim kad ove moje macke navataju goluba i rascerupaju ga po celom dvoristu. Perja na sve strane... grozno.
SATAN-iz Batajnice Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 (edited) Ne mogu da verujem, upravo sam ispred ulaza videla malu smedju lasicu! Verovatno je nekome pobegao kucni ljubimac??? Inace ne secam se da je nesto bilo lasica na NBGD.... Da, znam sta je lasica, da znam sta je pacov, ne nije bio pacov! Moguce da se pojave divlje zivotinje,kao sto se recimo pojavljuju lisice u Londonu.Bas pre neki dan mi prica lik sto zivi relativno blizu mene na kraju naselja Belaricka da su on i njegovi videli copor divljih svinja u blizini kuce.Verovatno su presle Dunav (zimi) u potrazi za hranom. Edited July 21, 2008 by SATAN-iz Batajnice
vudun Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Prošle zime divlja svinja je špartala celim Nišem, krivo mi je što nisam imao tu čast da je vidim. Murkani nisu znali šta da joj rade, jer zajebano je ako se puca ... može doći do ranjavanja a onda divlja svinja se veoma lako može pretvoriti u DIVLJU. Pravili joj razne zamke na periferiji, nekako je uspela da utekne do susednog Vinika ... i od tada joj se gubi svaki trag.
Sisus Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Mozda je bio pacov? Sto, ima njih svugde, mada su postale retke i stidljivo izbegavaju Velike Ljude, kako nas zovu. Moja macka donela fazanku ispred vrata, vecu od nje same. Jebiga, moz' da ih hranis koliko hoces, al' zveri su to. Ma to zavisi od macke do macke. Evo ovaj moj moze da ulovi samo nekog malog bangavog misa.
Machka Naopachka Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Bila je zanimljiva emisija o divljim zivuljkama koje se mnoze u gradovima, na animal planetu, cini mi se.
metalheart Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Ranije sam stalno gledala onu emisiju gde spasavaju zivotinje, isto na Animal Planetu... Kad vidim kako neki ljudi tretiraju zivotinje, odmah mi krenu suze. Super je sto u Americi imaju posebnu policiju za to. Cak mozes dobiti i kaznu zatvora do 1 godine za zanemarivanje zivotinja... i treba!
Divlji Tigar Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Prošle zime divlja svinja je špartala celim Nišem, krivo mi je što nisam imao tu čast da je vidim. Murkani nisu znali šta da joj rade, jer zajebano je ako se puca ... može doći do ranjavanja a onda divlja svinja se veoma lako može pretvoriti u DIVLJU. Pravili joj razne zamke na periferiji, nekako je uspela da utekne do susednog Vinika ... i od tada joj se gubi svaki trag. Gledao sam to na youtube.
Jimmi Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Kod nas je u SIdu je hodala svinja u centru grada, imam mozda i slike, samo da igh iskopam, i kacim! Macka mi se ceo da igra sa sundjerom nekim, i bas je porasla.
cutak Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 OVo sam trebao ja da napisem, ali je brat ostao ulogovan.
Josif Visarionovič Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Inace divlju svinju je tesko ubiti malim kalibrom.Cak i sacmi je problem da joj probije kozu. 3 pita,dve argentinske doge,dva nemacka lovna terijera i dva pticara su jedva savladali divlju svinju... Inace divlju svinju je tesko ubiti malim kalibrom.Cak i sacmi je problem da joj probije kozu. 3 pita,dve argentinske doge,dva nemacka lovna terijera i dva pticara su jedva savladali divlju svinju...
metalheart Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Svinja Cica kao kućni ljubimac A malo i lici na gazdaricu... Jos kad kaze: "Ne spava nekad po celu noc - isto ko i ja!"
Zen Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Al zato ove svinje drze ko kucne ljubimce http://en.wikipedia.org/wiki/Potbelly_pig http://www.pigs4ever.com/PotBelliedPigInfo/FAQs.htm Nemam ja nista protiv svinja kucnih ljubimaca... Mada keva onda uvek moze da ti kaze "vidi na sta ti lici soba, zivis u svinjcu!!!" Sta znam, ne deluju mi ko prakticni ljubimci. A i ne svidjaju mi se narocito... Opet sigurno ima neko ko to voli.
Sinstrel Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Dzordz Kluni ima jednu takvu za kucnog ljubimca. Kaze da mu je cak i jednom spasila zivot. Predosetila je zemljotres i probudila Klunija. Kuca je u zemljotresu srusena te tako da mu nije bilo svinje sada bi bio pokojni.
MissionVao Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Pa svinje su ciste zivotinje i nema razloga da ne budu ljubimci... makar su mnogo pametnije od onih malih sranja koja mozda jednog dana uspes da naucis da ne seru svud po kuci
Axeanosilas Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Прасићи су дивни као кућни љубимци док не достигну 25 килограма живе ваге. После су одлични за клање.
Recommended Posts