Josif Visarionovič Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Da.Dobio je vakcinu protiv stenecaka i istog momenta dobio stenecak.Mucio se dva dana i danas je uginuo...
Jabba the Hutt Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Koji shit... imao sam i ja jednog terijera koji je umro od stenecaka pre nekoliko godina, ziv sam se sekao gledajuci ga zadnjih par dana...
Josif Visarionovič Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Ja sam plakao kao malo dete,i sad se suzdrzavam...
Dark Sonja Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Dzordz Kluni ima jednu takvu za kucnog ljubimca. Kaze da mu je cak i jednom spasila zivot. Predosetila je zemljotres i probudila Klunija. Kuca je u zemljotresu srusena te tako da mu nije bilo svinje sada bi bio pokojni. zvao se Maks i uginuo je... jadan prasac.
SixStepsOnTheMoon Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 http://youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U
Josif Visarionovič Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Fox Terijer Evo su svi I njihov otac
Rehabilitovani Bagrem Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Zao mi je...Tako sam ja plakao za jednim mojim koji je tek poziveo 2 nedelje od onih 8 sto sam imao ove godine Smucio mi se zivot kada sam ga sahranjivao
Josif Visarionovič Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Moji nisu smeli da mi kazu.Nocas sam isao da ga obidjem,mahao je repicem.Kad sam ustao i pitao kako je rekli su da je lose.U stvari je uginuo.Saznao sam nesto kasnije.Preplakao sam pola dana i morao da izadjem iz kuce na par sati... Imao je 3 meseca.Ja sam jako vezan za pse.Kad mi je uginuo pas uz kog sam odrastao sahranio sam ga a imao sam temperaturu 39.U tom momentu hteo sam da umrem i ja jer mi se ceo zivot smucio
Guest Macka-u-Cizmama Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 (edited) ... Ova tema je preslatka.... Ne znam koje su zivotinjice sladje... ... Ja licno volim sve zivotinje, ali bih izdvojila mace... Imala sam vec jednu i sad me zanima ima li neko ovde macice? Rado bih usvojila jedno malo crno... Jos ako je muzijak... Obicno macica ima na svakom koraku, ali bas sad ne mogu da naidjem ni na jedno, pa eto, da pitam i ovde... .... Inace, sad sam videla poslednje odgovore i moja poruka ispade uzasno vesela. Zao mi je zbog kuce. Edited July 27, 2008 by Smorock pisanje drecavim bojama nije dozvljeno
Sisus Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Imam ja crno mace na poklon, ali je zensko. A i nisam iz BG-a.
Azaralena Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Imam ja osam na poklon, ali ni jedno jedino nije crno, bojim se da nikada nece ni biti
Machka Naopachka Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 Sada cete je zatrpati machicicma, zajebala se devojka Ima moja tetka, ali nije srkoz crno, i zensko je... Ali je najsladje od ovih devet gorepomenutih!
White Man Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 'oću i ja macu! Boja nebitna! Paziću je, maziću je i zvaću je Fluffy.
Jabba the Hutt Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Imam ja skroz crno mace, zenka, stara mesec i po dana, ako je neko zeli, nek se javi, posto moram da je udomim... Okacicu slike za neki dan
Josif Visarionovič Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 (edited) Pracenje traga,na 400 metara pod pravim uglom Napad/odbrana Edited July 30, 2008 by Josif Visarionovič
^Rainbow_Monkey^ Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Ako neko zeli da usvoji belo-crnog macora starog 2 meseca, nek se javi na pp. Ociscen je od parazita i naucen da koristi posip. Moram hitno da ga udomim.
Rehabilitovani Bagrem Posted August 10, 2008 Report Posted August 10, 2008 ehej ljudi nadjoh juce jednu malu kucu ima otprilike mesec dana,postavicu slike kasnije da li bi je neko udomio ili zna nekog ko bi kucu???
Recommended Posts