Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neko je poras'o :D

hrcak1.jpg

hrcak2.jpg

hrcak3.jpg

Ovo je inače u kutiji u kojoj se igra kada ga izvadimo iz kaveza, a nemamo vremena da pazimo šta radi. :D

Posted

Hehe mom macku izrasli donji ocnjaci :) nadam se da ce uskoro i gornji mlecni da mu ispadnu, smorilo vise to konstantno grickanje i grebanje, ti mlecni zubi su ko iglice ostri :P

... inace je li tacno da svi sisari (sem platipusa jel) menjaju zube, tj prvo imaju mlecne?

Posted

@ Ljubicica

Kao klinka imala sam cini mi se dva papagaja (Misko 1 i posle njega Misko 2, oba su bila zuta sa zelenim :)) prvi je bio bas pitom, i htela sam da svisnem od zalosti kada je sa 3 godine fasovao upalu pluca jer ga je keva ostavila na promaji. Jadan je overio od doze leka za kokoshke koji mu je keva dala. Drugi je bio prilicno divalj i sa dve godine je dobio tumor...

Anyway, koliko god da je onaj prvi bio pitom i dobar, ja zaista nikada nisam uspela bas da skapiram pticije tripove.

On se povlacio u cjosak kaveza samo kada je bio bolestan i jednom kada smo mu nasli napolju plavu papagajku, stavili je kod njega a ona zbrisala dan kasnije. Bio je takav skoro nedelju dana.

E sad da li kanarinci i papagaji isto reaguju beats me...

Zaista se divim ljudima koji umeju da razviju prijateljski odnos pun razumevanja sa pticom.

Mada priznajem kada smo jednom prilikom naterali kevu da nam kupi pache :wub: s njim je bilo prilicno lako, mali se ponashao kao ker - samo je isao za nama, spavao u krevetu i voleo da se mazi. Steta sto smo ga vrlo brzo odneli na selo jer je prerastao :(

Burazer i ja smo imali one cuvene decije probleme, mi smo hteli kuche matorci ne pa su nam onda posle papagaja kupili - hrcka.

Izgleda da je problem u meni, sve to je malo ja ne umem da se ponasam sa tim, bio to hrcak, papagaj ili bilo sta od tih manjih zivotinja.

Iako smo eventually pre 13 godina uspeli da nagovorimo matorce da nam kupe kera (i dalje je ziv i zdrav i zivi kod matoraca :P)

l_2bcf02c33321c85c56e2903601a8e3d3.jpg

1210996378_l.jpg

a i ja sam kasnije imala svog psa, definitivno se najbolje slazem i razumem sa mackama.

Posted
Mada priznajem kada smo jednom prilikom naterali kevu da nam kupi pache :wub: s njim je bilo prilicno lako, mali se ponashao kao ker - samo je isao za nama, spavao u krevetu i voleo da se mazi. Steta sto smo ga vrlo brzo odneli na selo jer je prerastao :(

Znam lika sto je imao pace u stanu kao klinac. Do kraja zivota necu zaboraviti izjavu "Ovo pace ima da zivi do kraja zivota" kad je hteo da kaze da nece zavrsiti u supi. :)

Imao sam i ja pacice ranije, ali ja zivim u kuci. Na zalost, svi su zavrsili u supi.

Posted

hhaha koji lik :)

Kada smo pache odneli na selo nekoj babi zvala nas je posle nedelju dana da nas pita sta smo mi radili sa njim (posto se ispostavilo da je musko).... Patak je vazda stajao na kapiji i oglasavo babi kad ko dolazi, zatim kad baba sedne ispred kuce dolazio bi da joj sedne u krilo i stalno se umiljavao :)

baba nije imala patke i ovaj se stalno fajtao sa petlom :rockdevil:

Guest Lukas Ацовић
Posted
Moja buljava i mutava macka:

img04ps0.jpg

:wub:

ovo ce biti cover mog predstojeceg albuma, karamba ...... divote! :da:

Posted
Tvoj glodar lici na moju macku (barem sto se tice boja i shara).

Da. 2vdpmc1.png

Samo što mislim da ne bi bili prijatelji inače. :D

Posted

@Lukas

Ne moze. Ne volem tvoje pesme.

@Δαίδαλος

Ne bi nikako. Ovo "umiljato mache" nam je jedno jutro priredilo pet mrtvih i uredno poredjanih pacovchicja na travnjaku. :\

Posted
Ponedeljak - 25.08.2008

Novorođenče koje je 14-godišnja majka napustila usred zime, pronađeno je bezbedno u kućici za pse među mladuncima keruše, u blizini argentinskog grada La Plate.

Seljak Fabio Anse je prošle nedelje pronašao nagu devojčicu koju je keruša Čina držala u toplom, među štencima, objavio je list „Nasion“, a nad ovom vešću raznežila se kompletna argentinska javnost. Anse je pozvao policiju i beba je preneta u bolnicu.

Direktor bolnice „Melčor Romero“ Ehidio Melija rekao je medijima da je beba bila stara samo nekoliko sati kada je pronađena i da je dobrog zdravlja, iako ima nekoliko modrica. Na južnoj Zemljinoj hemisferi, gde je sada zima, noćne temperature su niske, ali u okolini La Plate, 60 kilometara od Buenos Ajresa, ne spuštaju se ispod nule. Policija je saopštila da je locirala 14-godišnjakinju koja se porodila na otvorenom, usred noći. Za sada nije jasno da li je majka ostavila bebu u kućici za pse ili ju je keruša pronašla i odnela među svoje mladunce.

Posted

Ja sam imao takvog macka 5 godina dok se nije razboleo i uginuo. Zvao se Nebojsa zato sto se svega bojao kad je bio mali (po njemu je i ovaj dobio ime, ali samo zbog boje). Mislim da je Nebojsa bio najveca flegma macka koju sam u zivotu video. Nista ga iz okoline nije doticalo. I bio je jako pametan.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...