Zen Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Meni je jedan zlikovac sa foruma utrapio malog macka kao eto bice fin macak a vidi u sta je izrastao, u ogromnu macketinu a ima samo 6 meseci!!!! Jos malo pa cu morati krevet da mu kupim umesto korpe ccccc nadam se samo da nece porasti kao taj zec :):)
MissionVao Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 (edited) a ni kao shaka od vlasnika mu, usled previse liquify-a @Smorock: trebala si da stavis pored u kadar nesto sto svi znamo koliko je, radi ociglednosti njegove velelepnosti Edited September 19, 2008 by Double Fire
Sisus Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Kol'ki zec! To nije zec, to je kunić.
Novaliis Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 uh, sad vidim i ja http://tarraland.com/razlika-kunic-zec.html
Sinstrel Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Beat This! Video sam ih uzivo ove godine u Tunisu. I zaista ih drze kao kucne ljubimce samo sto se tamo nalaze u svom prirodnom stanistu. Nisam siguran kako bi im prijala nasa klima ali znam da zelim barem jedno ovakvo. I jos nesto... Odgledajte do kraja da cujete kako jebeno smesno zvuce ove lisice kad "reze". A i reakcija macke na to je
Jabba the Hutt Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Juce sam sahranio mog vucijaka... Probudim se, zvoni telefon, a ono komsinica zove da mi javi da je uginula ispred njeen kapije :cry:
Ma Jelena. Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) Uginula mi je pticica danas... Plakala sam kao kisa. Nisam bila kod kuce, ali sestra kaze da se mucila... Spomenula sam vec ovde da je provodila vreme u cosku... u poslednje vreme je samo spavala, slabo jela.. nije reagovala skoro... veterinari ovde kod mene u blizini ne lece ptice, a nisam gledala dalje... Kako ce mi nedostajati pevanje Edited September 21, 2008 by Ljubičica :)
Tanya Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Uh dodjem da vidim sta sam propustila na temi ovih dana ono sve lose vesti Laka im zemlja svima
Zen Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Evo za sve one sa egzoticnim zivotinjama i maleckim zivotinjama znam odlicnog veterinara (koji je radio i moguce da i dalje radi pri zooloskom vrtu), p akome treba neko posalje pp da ne reklamiram coveka ovako Naravno drzi privatnu praksu i dolazi na poziv...
Machka Naopachka Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Hehe bila sam kod drugarice koja ima psa, macku, feretku, hrcka i morsko prase :) genijalno.
Josif Visarionovič Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 To ti dodje kao neki egzoticni glodar.Pripitomljena kuna/lasica,a dobijena je ukrstanjem lasica,hermelina,tvorova,vidre.
Machka Naopachka Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Sta je feretka? Feretka je kreten
Генеральный Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Hehe bila sam kod drugarice koja ima psa, macku, feretku, hrcka i morsko prase :) genijalno. знам ти другарицу!
Machka Naopachka Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 Izvini ali ja sam to pogresno protumacila Ili nisam?
Генеральный Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 апсолутно си на правом трагу. сваки пут осјетим челичног боунера када гледам пленет оф ејпс. то и скупштину.
Machka Naopachka Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 A, bar imas materijala da gledaaas...
niking Posted October 7, 2008 Report Posted October 7, 2008 To ti dodje kao neki egzoticni glodar.Pripitomljena kuna/lasica,a dobijena je ukrstanjem lasica,hermelina,tvorova,vidre. nije glodar, pripada redu Carnivora
Recommended Posts