Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je jedan zlikovac sa foruma utrapio malog macka kao eto bice fin macak a vidi u sta je izrastao, u ogromnu macketinu a ima samo 6 meseci!!!! :lol:

Jos malo pa cu morati krevet da mu kupim umesto korpe ccccc

nadam se samo da nece porasti kao taj zec :):):):)

080919-maacak-007w.jpg

Posted (edited)

a ni kao shaka od vlasnika mu, usled previse liquify-a :)

@Smorock: trebala si da stavis pored u kadar nesto sto svi znamo koliko je, radi ociglednosti njegove velelepnosti :D

Edited by Double Fire
Posted
1221806980949.jpg

Beat This!

fennec-fox-0004.jpg

:)

Video sam ih uzivo ove godine u Tunisu. I zaista ih drze kao kucne ljubimce samo sto se tamo nalaze u svom prirodnom stanistu. Nisam siguran kako bi im prijala nasa klima ali znam da zelim barem jedno ovakvo. :da:

I jos nesto...

Odgledajte do kraja da cujete kako jebeno smesno zvuce ove lisice kad "reze". :) A i reakcija macke na to je :)
Posted (edited)

Uginula mi je pticica danas...

Plakala sam kao kisa.

Nisam bila kod kuce, ali sestra kaze da se mucila...

Spomenula sam vec ovde da je provodila vreme u cosku... u poslednje vreme je samo spavala, slabo jela.. nije reagovala skoro... veterinari ovde kod mene u blizini ne lece ptice, a nisam gledala dalje... :(

Kako ce mi nedostajati pevanje :(

Edited by Ljubičica :)
  • 3 weeks later...
Posted

Evo za sve one sa egzoticnim zivotinjama i maleckim zivotinjama znam odlicnog veterinara (koji je radio i moguce da i dalje radi pri zooloskom vrtu), p akome treba neko posalje pp da ne reklamiram coveka ovako :mhihi:

Naravno drzi privatnu praksu i dolazi na poziv...

Posted
To ti dodje kao neki egzoticni glodar.Pripitomljena kuna/lasica,a dobijena je ukrstanjem lasica,hermelina,tvorova,vidre.

nije glodar, pripada redu Carnivora

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...