Machka Naopachka Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Kako moze biti dzukac, a nasla si ga? znam sta si hteo da kazes, ali ovo je bilo simpaticno.
Fallen_Angel Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Ja najwishe wolim machke... obozhawam ih...ni sama ne znam koliko sam ih dosada imala ali sam loshe srecje uwek mi ih neko ukrade ili ih podawe kuchicji...
Sisus Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 To je zato sto ti ne radi v na tastaturi.
Dark_Elf Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 To je zato sto ti ne radi v na tastaturi. To je cool bre sad... dedice jedan.
Novaliis Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 ko je izmislio to sranje sa ''w''? Moj pit bul je bio najjaci, jednom na pecanju je njuskao po travi i zabola mu se trokraka u njusku, kako sam plakao samo..bio sam mali a i on je bio jos kuce.. samo je jednom zacvileo i vec sledeceg trenutka kao da se nista nije desilo, nastavio je dalje da se igra sa sve novim pirsingom
Sisus Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 To je cool bre sad... dedice jedan. Gle ko mi kaze.
Ајлин Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Nema ni 7 meseci a vec je tr00 smoren... Bice zato sto je moj diiivan je!!
Fallen_Angel Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 To mi je postala glupa nawika...kada kucam neshto na fonu lakshe mi da otkucam w nego v pa sam pochela tako i za kompom... E a kako da stawim owako u poruku sliku da widite moju macu...
Novaliis Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Idi na neki online album tipa photobucket, pa tamo okaci slike svoje mace sa kompa i onda postavi url link ovde.
Sisus Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Photobucket ne dozvoljava eksplicitne slike. Aaaaaaaaaaaaaa, ti hoces da slikas macku? Onda je ok.
Mistress Burzum Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Kako moze biti dzukac, a nasla si ga? Daj mi ženski rod od reči džukac?
Mistress Burzum Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 хелрејзер. тако и делује, на слици је везан(а) дуплим ланцем и трофазним каблом за струјомер? путинг шит ин електродистрибјушнс пенц синс '98? Hahahaha Nije baš, al je jaka, kožni kaiš je pokidala a sobzirom da vuče kao tele, najlakše mi je na lanac. Sluša ali je kavgadžija. Treba joj par sati da se izmori Ima 10 godina a nije posustala snagom ni malčice. Ponekad se sumnjam da je nije neki vuk pravio Dzukela? Uf, to mi je više pogrdno, a i koristi se za oba roda.
Zen Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Sta znam. Pas, ker, dzukac, dzumara, dzukela, dodz... svako o dtih moze da se tumaci i pogrdno i slatko, zavisi od intonacije valjda....
Mistress Burzum Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Sta znam. Pas, ker, dzukac, dzumara, dzukela, dodz... svako o dtih moze da se tumaci i pogrdno i slatko, zavisi od intonacije valjda.... I to što kažeš. Onlajn komunikacija i njene mane...
Fallen_Angel Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Ulogowala sam se na photobucket ali ne znam kako da ubacim u swoj album slike...tj ja znam ali kada god otworim album ono mi izbacuje greshku. Ali wecj danas cju werowatno uspeti
Novaliis Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Danas se pojavilo zuto kuce u mom dvoristu, na selu. Tj. moje dvoriste nije potpuno ogradjeno i vecim delom je travnata povrsina sa bastom i vockama, i ko zna odakle se pojavio Napravio sam mu na brzinu kucicu, iz koje sad ne mrda, i samo jede, bas je alav.
Fapril ethereal Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Danas se pojavilo zuto kuce u mom dvoristu, na selu. Tj. moje dvoriste nije potpuno ogradjeno i vecim delom je travnata povrsina sa bastom i vockama, i ko zna odakle se pojavio Napravio sam mu na brzinu kucicu, iz koje sad ne mrda, i samo jede, bas je alav. eeee super! haha,sve ce ti iz'ede! ja jedva cekam da se da odem u Cacak ovih dana,da se zezam sa mackom i ortakovim retriverom!
Fallen_Angel Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 E owo je moja maca "Crni" Njegowo omiljeno mesto za spawanje je u saksiji...
Fallen_Angel Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Zar nije preeeeeesladak imam josh dosta njegowih slika u saksiji.............
Fapril ethereal Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Zar nije preeeeeesladak imam josh dosta njegowih slika u saksiji............. zasto drzis njegove slike u saksiji?
Fallen_Angel Posted October 18, 2008 Report Posted October 18, 2008 Eeeeeee pa to mi je tajno mesto gde se nalaze njegowe slike... ali nikom ni rechi o tome....
Recommended Posts