Tanya Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Jaoj Feyd divan je! Obozavam jezeve, ima ih po Vsh mnogo Anyway moje mackice boluju nesto Najstarija je uganula sapicu pa sad tako na tri trckara po kuci, napolju hoda normalno (da neprijatelj ne vidi da je ranjiva ), sivi macor je zaradio neku ranu po brkovima i usni pa mi sad balavi po ceo dan Sav je jadan najezen, i curka mu iz usta dok spava. Balava moja lepota A taman je lepo narastao
Azaralena Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Anyway moje mackice boluju nesto Najstarija je uganula sapicu pa sad tako na tri trckara po kuci, napolju hoda normalno (da neprijatelj ne vidi da je ranjiva ), sivi macor je zaradio neku ranu po brkovima i usni pa mi sad balavi po ceo dan Sav je jadan najezen, i curka mu iz usta dok spava. Balava moja lepota Jaaaaadni. Spava lutkica maca. A beast from hell! You shall not pass! Die, monster! Argh! \m/
Tanya Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Jaaaaadni. Spava lutkica maca. A beast from hell! You shall not pass! Die, monster! Argh! \m/ Hehe, evo sad sam ga malo gnjavila, poceo je malo da jede i sam sada, do pre neki dan je cekao da mu stavljamo hranu u usta jer ga boli kad je sam hvata iz cinije Sad jede sve redom i spava po ceo dan, tako da verujem da mu je bolje. I manje curka koliko sam primetila po njegovom cebencetu na kome pawa Sinoc su Maza i njena cerka lovile misa Jadnicak zalutao u moje dvoriste, nije znao sta ga je snaslo. Ova mladja se vise igrala, ali Maza je bas krvolocna
Fallen_Angel Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 (edited) He,he ... Mi imamo golubove ( posto mi je deda golubar ) i malocas je moj macor " Puki " ulovio jednog iz kaveza...ma nema sta bio je glaaadan... ... A izgleda kao malo prasence...mozda i imam neku njegovu sliku u kompu-videcu.A ona maca na merdevinama je stvarno preslatka. Edited October 29, 2008 by Fallen_Angel
Генеральный Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 He,he ... Mi imamo golubove ( posto mi je deda kuvao pasuljčinu )
Ma Jelena. Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 (edited) ahahhaha e, a je l' spomenuo/video neko ovo macka koja svetli u mraku xD ? Edited October 31, 2008 by Ma Jelena.
Rle Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 totalano smaraachki , nemaju shta da radi pa seru po machkama .
Azaralena Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Šarene svetleće mačketine! A ova crvena me podseća na evil dead-a.
Novaliis Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) zajebo sam se.. Edited November 3, 2008 by Varg
feyd Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 imaoci zlatnih ribica, obradujte svoje ljubimce:
Sinstrel Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Danas sam ovog malog slikao, matorog nisam sav je izubijan. Ostadoh bez mog mutavog macka. Nema ga vec 4 dana. Mozda se vrati mozda ne, nemam pojma.
Ајлин Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Ostadoh bez mog mutavog macka. Nema ga vec 4 dana. Mozda se vrati mozda ne, nemam pojma. vratiće ti se. otišao je u švaleraciju
Sinstrel Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ha ha vratio se danas! Nije ga bilo osam dana. Shvaleracija sto posto.
Ајлин Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 eto vidiš. zahladilo pa mačke misle da je konačno februar. voli on tebe, ogladneo je a i devojčica mu utekla.
Јарослав Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 не мора да значи да му је утекла. можда је он њу отерао! рекао јој је: "мачкице, знаш, прошло је већ недељу дана, време је да кренемо даље, не треба теби неко попут мене, ја сам ипак слободни стрелац"!
Machka Naopachka Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Kao onaj macor iz crtaca Macke iz visokog drushtva
Ајлин Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 mož da bidne. možda nije umela da kuva.
Ајлин Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 ma životinje su cool. obave šta imaju pa se raziđu, ili budu zajedno dok im je lepo. rode duže, mačke kraće. ne ko mi. tu nešto trunemo zajedno "forever tugeder" crkvena venčanja i ostala sranja. glupo. e da inače bili smo juče u banatskom selu padina, i obišli smo mamu od našeg crnog. zove se malina. umiljatije kuče u životu nisam videla. ako mi neko objasni gde i kako da uploadujem fotke staviću neku...
Recommended Posts