Machka Naopachka Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Pa na kojoj slici je odrastao?? sav je predivan!
CrvenaBestija Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 pa na tim slikama je vec odrastao , kad je bio mali stajao je taman u dve sake
Machka Naopachka Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 pa izgleda ko shtene bre srecaaa sjajan je ker! blago tebi. Ja sam imala snaucera, pa padam na garave :)
Ајлин Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 а слике можеш да аплодујеш на спејсу. nemam spejs http://ia9.odnoklassniki.ru/getImage?photo...amp;photoType=0 http://ia9.odnoklassniki.ru/getImage?photo...amp;photoType=1 i kaže mi : Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed u pm. u svakom slučaju otkrila sam album za ceo svet pa pogledajte.
Azaralena Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Kod mene prinova, nadjena pored puta, oko mesec dana stara Iz nekog razloga joj nadenuse ime Olgica
Ајлин Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 mukica. čuvaj je. ovaj naš klipan je bio 10 dana star kad sam ga pokupila. sad je divan pametan i zamenio me tamo u porodici kod matorih
Генеральный Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 zamenio me tamo u porodici kod matorih крља се са родбином на свадбама?
Ајлин Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 pa zamalo da znaš kakav je, kao čovek. sve razume, samo što ne govori. prase jedno crno. eno ti gore link pa pogledaj kakav je stvor proždrljivi
Генеральный Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 (edited) радо, ја волим куце, али: фотография находится на сайте и лого двоје чича глиша који стоје поред зелене и наранџасте хрпе новца у неком сунцу. едит: хихихи, па шта ти је бре ово? Edited November 23, 2008 by Генерални
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 pa to je zato što ja nemam spejs, a ovi linkovi gde sam okačila više ne rade. moram nešto drugo da smislim. ako imate neki predlog a da nije myspace facebook i tako ta sranja koja ne volem i ne posećujem, shoot. crnog mora da vidite. to je ker koji se ne propušta
Генеральный Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) неј да ради јер не дају да се линкује, мора овако да се ископира у броузер: http://ia9.odnoklassniki.ru/getImage?photo...amp;photoType=0 само, много је гарав, само му се окце разазнаје на фотографији. делује као симпатичан младић. Edited November 24, 2008 by Генерални
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 e hvala. nisam baš vična ovim stvarima. kako reče jedan veterinar "to je šišmiš koji se pretvara da je pas" ima stvarno ogromne uši. za divno čudo može njima da upravlja, što je neobično za tako malog psa.
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 (edited) ti mu spasla zivot ! mislish da ja ne pojmim zasto si to uradila . utrapila promzlo i jadno bice matorcima da ga gnjave i cheshkaju a ti ovde bludnichish po forumu i boli te uvce . ne bre vidiš da nemaš pojma. nije on bio promrzao. bio je avgust i vrelo leto... došla sam na samo 2 nedelje i zapalila nazad na posao psića sam za to vreme izvukla iz mrtvih, ja i tadašnji mi dečko, smo ga krkali supom i čajem od kamilice u onom najmanjem špricu, pošto mukica nije umeo ni da pije; očistili ga od glista i doveli na čvrstu hranu polako... kad je počeo da đipa bio je sa njim neko vreme, a onda su ga moji uzeli pod svoje, i to je bio kraj njegovog nazivanja mojim psom... sad dođe, provuče se iza ormara da me iznervira i pokupi prašinu (to ume, kurva mala) traži da pije vode, ždrakne nešto ako namiriše da sam kuvala, i nazad kod ćaleta. samo mu na čipu piše moje ime, on je sada njihov pas. eto to je cela istina o crnom i meni... zato kad dođem tamo kod njih, njegovoj radosti nema kraja. toliko skače i raduje se, ne daj bože da sam u suknji, redovno mi iscepa čarape. nekoliko pantalona mi je zubićima dokačio dok je bio manji. jednom mi se ispišao na italijansku kožnu torbu. monstrumče korisi svaku priliku da obeleži teritoriju. Edited November 24, 2008 by eileen
Rle Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 jest realno totalno lupam . mislim da ste ga zarmazili jer kerche treba da zna neka pravila .
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 razmažen je to je sasvim sigurno. kako i ne bi bio pored ono troje evo ga opet
Rle Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 dosta je ono kompaktan . glava mu je malko velika u odnosu na telo nije ni chudo shto je u fazonu i da kaze koju iz njgovog pogleda imam utisak da je tu doshlo do snoshaja vuchijaka i nekog patuljastog shnaucera il jazavichara. bludini su mu roditelji
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 jeste malo je zdepast niskopodni evo mame njegove baš smo bili da je obiđemo mnogo nam se obradovala
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 sad ću da ti kažem kako znam čovek je iz padine i priznao je da je tog meseca bacio ceo okot u atar, baš ta tom putu između jerkovca i padine sam ga našla a moji su kevu primetili tako što je imala jedno kuče pored sebe koje je baš baš ličilo na našeg kera, i onda stali i videli da stvarno imaju sličnosti. ne vidi se na ovoj fotki jer mala je nemirna pogotovu kad mi dođemo, ali baš imaju pogled isti, šare vrlo slične, i odmah ga je keva zavela u red i poštovanje čak i prema lokalnoj mački što je za divljaka jako jako neobično. a nije ni lajao ni kidisao na nju kako inače radi kao potpuno nezreo i asocijalan adolescent. razmaženko
Rle Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 ne zelim da slusham te tvoje lazi ! nezreo asocijalan adolescent , nije on takav ! pojma ti nemash , on je kulji mnogo !
feyd Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 fenris, kad je bio mali: fenris, sa prosirenom delatnoscu: chesterfield, fenrisov otac:
Ајлин Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 prava mačorčina ne zelim da slusham te tvoje lazi ! nezreo asocijalan adolescent , nije on takav ! pojma ti nemash , on je kulji mnogo ! kul je on , jeste. samo kad nije nenormalan
Recommended Posts