Machka Naopachka Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 ^Ahahaha kako ti je dobar avatar!!!!
Jacquouille Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Hvala trudim se. Za neki mesec ce Uskrs, pa probaj nesto ovako.
Novaliis Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Moj pitbul Kasper je ubijao jezeve ustima, drobio ih je i trpeo bol. E to su bili psi.
Jacquouille Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Moj ker je trčao za autobusima. I sad trči, ali na onom svetu..
Fapril ethereal Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 jež haaaaaa! kakvo stvorenjce! moram da ga iskopam negde da ga metnem u kutiju...
Routasydän Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 jel ima neko malo musko mace na poklon?
Routasydän Posted January 24, 2009 Report Posted January 24, 2009 Pre neki dan zgazio sam neko ogromno kuce na batajnickom drumu, popizdeo sam, ali bilo je vec mrtvo kad sam ga zveknuo jer je lezalo nepomicno na putu, padala kisha i nisam ga video dok nisam skroz bio blizu, ali nisam mogao da izmanevrisem i obidjem ga pa reko hajde proci ce izmedju tockova, ali jbg imam jako nizak automobil i kada sam prosao culi su se udarci i vidim u retrovizoru kako se otkotrljava bilo mi je bas bedak jer sam se uplasio da mi nije ostetio branik ili ne daj Boze karter, ali srecom sve je ok
Zen Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 @ Macka Da li dugorocna ishrana macaka i pasa slanom (nama normalno posoljenom hranom i cipsom) moze da prouzrokuje neke zdravstvene probleme? Ne, ne hranim mog macka time, ali moja prijateljica je imala obicaj macku bas cesto da daje dosta cipsa i ostalih grickalica i celu konzervu tunjevine sa sve uljem (koje bi on olizao). Macak je sa nepune 3 godine dobio pesak u besici u vrlo brzo uginuo. (ne znam da li je vazno, nije bio sterilisan, izlazio je napolje). Ili to nema nekakve veze?
Jacquouille Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 (edited) Da li dugorocna ishrana macaka i pasa slanom (nama normalno posoljenom hranom i cipsom) moze da prouzrokuje neke zdravstvene probleme? Ne, ne hranim mog macka time, ali moja prijateljica je imala obicaj macku bas cesto da daje dosta cipsa i ostalih grickalica i celu konzervu tunjevine sa sve uljem (koje bi on olizao). Macak je sa nepune 3 godine dobio pesak u besici u vrlo brzo uginuo. (ne znam da li je vazno, nije bio sterilisan, izlazio je napolje). Ili to nema nekakve veze? Životinjama mesojedima, ne treba začinjavati hranu, a čips i ostale otrove da ne pominjem. Tunjevina je OK. Od peska u bešici nije uginuo sigurno, nešto je se verovatno dodatno pojavilo, verovatno na bubrezima od toliko soli ili je pokupio neku boleštinu napolju. A pesak u bešici neće da nastane od slane hrane.. Edited January 25, 2009 by Subzero87
Machka Naopachka Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 @ Macka Da li dugorocna ishrana macaka i pasa slanom (nama normalno posoljenom hranom i cipsom) moze da prouzrokuje neke zdravstvene probleme? Ne, ne hranim mog macka time, ali moja prijateljica je imala obicaj macku bas cesto da daje dosta cipsa i ostalih grickalica i celu konzervu tunjevine sa sve uljem (koje bi on olizao). Macak je sa nepune 3 godine dobio pesak u besici u vrlo brzo uginuo. (ne znam da li je vazno, nije bio sterilisan, izlazio je napolje). Ili to nema nekakve veze? Dodjavola, da, može. Mačori su skloni pesku, zato treba da se pazi da bude dobar pH mokraće, i da pije dosta vode, ako ne piški obično par dana ljudi se jave veterinaru, pa im objasne da predju na hranu namenjenu za to. Usput dobiju kateter mačori... mada bih ja i vlasnicima nabila ponekad... A hranjenje čipsom i slanim je najgora moguća varijanta. A i tunjevina sa uljem, nije tako strašna ako nije posoljena, mada i to je premasno. Al čipsevi i slično su no-no. Žao mi je zbog mačora tvoje drugarice.
Jacquouille Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Machka Naopachka, da nismo mi slučajno kolege?
Machka Naopachka Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Ako studiraš veterinu, bićemo Ja sam završila u decembru
Jacquouille Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 ЧЕСТИТАМ ДОКТОРКА ! ! ! И ја ћу за неку годину
Ајлин Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 machka ima baš pravi avatar kao blaupunktov logo
Tanya Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Nisam odavno postovala slike moje tri srecice:
Routasydän Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 machka ima baš pravi avatar kao blaupunktov logo kao mrtva macka
Recommended Posts