Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hehe nisam odavno posecivala forum i sad trazim ovu temu i nema je! Uplasih se da su je izbrisali kad ono postavljena kao sticky, pa je nisam odmah primetila :D (trazim je uvek po srcu koje je stojalo ispred XD )

Svaka cast za postavljanje teme kao vazne! :pivopije::rockdevil:

Evo Alfreda u Ferdinand fotoseshn-u, drugim rečima "Kad će više to proleće...?"

ferdinand3.th.jpg

ferdinand2.th.jpg

ferdinand1.th.jpg

Ajooooooooooj Ferdinad! Divno!!! :wub:

Koliko ima godina?

Posted

Roze delfin? :) hahha sladak je, svi su delfini slatki.

A što je roze?

Hehe nisam odavno posecivala forum i sad trazim ovu temu i nema je! Uplasih se da su je izbrisali kad ono postavljena kao sticky, pa je nisam odmah primetila :D (trazim je uvek po srcu koje je stojalo ispred XD )

Svaka cast za postavljanje teme kao vazne! :pivopije::rockdevil:

Ajooooooooooj Ferdinad! Divno!!! :wub:

Koliko ima godina?

Okvirno oko dve. :)

Posted

сигурно га ортаци убијају од зајебавања.

било би готивно да је мајмун у питању. онда би могло да буде питање: ''је л' си вид'о розе мајмуна?'' и одговор ''јок, само црног!''

Posted

Pa fale mu neki pigmenti ... Kazu da je u sustini isti kao i svi ostali, samo sto je duze vreme pod vodom jer je zbog svetle boje osetljiviji na svetlost ...

Posted
Pa fale mu neki pigmenti ... Kazu da je u sustini isti kao i svi ostali, samo sto je duze vreme pod vodom jer je zbog svetle boje osetljiviji na svetlost ...

verovatno potamni na svetlu, kao covecja ribica.

Proteus_humanfish.jpg

speaking of which, ocem jednu.

Posted

ma to mu je garant od neke naftne mrlje ili slicnog sranja :D

Posted
Kad cemo da idemo da nahvatamo neke mlade novosadistkinje pa da razbijemo te sumnje? :D

za to sam uvek spreman! I ne samo Novi Sad, i BG, Sombor, svi gradovi, ja nemam predrasude te vrste, delujem globalno, po celoj otadzbini usrecujem devojke :D

Posted
za to sam uvek spreman! I ne samo Novi Sad, i BG, Sombor, svi gradovi, ja nemam predrasude te vrste, delujem globalno, po celoj otadzbini usrecujem devojke :D

to je tako plemenito od tebe, pomagati tim devojkama u nevolji i gasiti pozar u njima :)

Posted

Uvek sam voleo da pomazem, damama se mora pomagati....njihova sreca je i moja sreca :D

Sad cu malo da vezbam, sklekovi, plus vezbice sa tegovima, pa nocno trcanje...vole dame kad si u besprekornoj kondiciji, pa ih celu noc cinis srecnim :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...