salebghouse Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 lude zivotinje,potpuno.kad moja macka povraca,znam da je jela cvece
#Thoron# Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Imam tri glodara-dva hrcka i misa XD http://dredovi.info/forum/download/file.ph...2&mode=view http://dredovi.info/forum/download/file.ph...0&mode=view http://dredovi.info/forum/download/file.ph...1&mode=view
Ајлин Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 kakvi su , pufnice mišonja je presladak! koliko je star?
Machka Naopachka Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Evo Alfreda u Ferdinand fotoseshn-u, drugim rečima "Kad će više to proleće...?"
MissionVao Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Aaaaa vidi ga kako je cakan! Jel stalno visi oko te saksije ili samo tad kad si ga slikala?
Machka Naopachka Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Stalno bleji oko saksije, ali ovo mu je bio prvi put da je natripovao da su ljubičice jastuk Inače sedne ispred saksije i gleda ih... Ferdinand, kažem ja. Edited February 26, 2009 by Machka Naopachka
Ајлин Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 lud ti je mačak skroz ali ove nogice na avataru su vrh
Dead Man Walking Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 ali ove nogice na avataru su vrh ja sam mislio da su to neki zečevi
Machka Naopachka Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Aww, hvala, ljudi, preneću mu komplimente Ps. maca zeeeeka PPS. Generalni: go aveeeeej.
Tanya Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Hehe nisam odavno posecivala forum i sad trazim ovu temu i nema je! Uplasih se da su je izbrisali kad ono postavljena kao sticky, pa je nisam odmah primetila (trazim je uvek po srcu koje je stojalo ispred XD ) Svaka cast za postavljanje teme kao vazne! Evo Alfreda u Ferdinand fotoseshn-u, drugim rečima "Kad će više to proleće...?" Ajooooooooooj Ferdinad! Divno!!! Koliko ima godina?
Machka Naopachka Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Roze delfin? hahha sladak je, svi su delfini slatki. A što je roze? Hehe nisam odavno posecivala forum i sad trazim ovu temu i nema je! Uplasih se da su je izbrisali kad ono postavljena kao sticky, pa je nisam odmah primetila (trazim je uvek po srcu koje je stojalo ispred XD ) Svaka cast za postavljanje teme kao vazne! Ajooooooooooj Ferdinad! Divno!!! Koliko ima godina? Okvirno oko dve.
Генеральный Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 сигурно га ортаци убијају од зајебавања. било би готивно да је мајмун у питању. онда би могло да буде питање: ''је л' си вид'о розе мајмуна?'' и одговор ''јок, само црног!''
Ma Jelena. Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Pa fale mu neki pigmenti ... Kazu da je u sustini isti kao i svi ostali, samo sto je duze vreme pod vodom jer je zbog svetle boje osetljiviji na svetlost ...
feyd Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Pa fale mu neki pigmenti ... Kazu da je u sustini isti kao i svi ostali, samo sto je duze vreme pod vodom jer je zbog svetle boje osetljiviji na svetlost ... verovatno potamni na svetlu, kao covecja ribica. speaking of which, ocem jednu.
Routasydän Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Pa fale mu neki pigmenti ... Kazu da je u sustini isti kao i svi ostali, samo sto je duze vreme pod vodom jer je zbog svetle boje osetljiviji na svetlost ... ma to mu je garant od neke naftne mrlje ili slicnog sranja
Fapril ethereal Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 roze delfini su uvek bili simbol ravnopravnosti i tolerancije...
Routasydän Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 roze delfini su gay a ova covecija ribica me podseca na Tesinu kontraverznu fotku
Feniks . Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 a ova covecija ribica me podseca na Tesinu kontraverznu fotku Ti si meni jako sumnjiv, cudne su ti asocijacije
Routasydän Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Ti si meni jako sumnjiv, cudne su ti asocijacije Kad cemo da idemo da nahvatamo neke mlade novosadistkinje pa da razbijemo te sumnje?
Feniks . Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Kad cemo da idemo da nahvatamo neke mlade novosadistkinje pa da razbijemo te sumnje? za to sam uvek spreman! I ne samo Novi Sad, i BG, Sombor, svi gradovi, ja nemam predrasude te vrste, delujem globalno, po celoj otadzbini usrecujem devojke
Routasydän Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 za to sam uvek spreman! I ne samo Novi Sad, i BG, Sombor, svi gradovi, ja nemam predrasude te vrste, delujem globalno, po celoj otadzbini usrecujem devojke to je tako plemenito od tebe, pomagati tim devojkama u nevolji i gasiti pozar u njima
Feniks . Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Uvek sam voleo da pomazem, damama se mora pomagati....njihova sreca je i moja sreca Sad cu malo da vezbam, sklekovi, plus vezbice sa tegovima, pa nocno trcanje...vole dame kad si u besprekornoj kondiciji, pa ih celu noc cinis srecnim
Recommended Posts