Dead Man Walking Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Trebalo bi da uskoro konačno dobijem ovo čudo
Dead Man Walking Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 činčilu?? kako se to gaji? i odakle ti? Pa iz prodavnice. Naručio sam da mi donesu. Imali su samo neku veću i bila je ženka. Hteo sam mužjaka i mlađeg da se privikne na mene. Gaji se slično kao bilo koja krznena životinja jebiga... Jedino što može opušteno da šeće po sobi... Ne mora biti u kavezu 24/7 ...osim ako nećeš džumbus u stanu Niking bi ti bolje objasnio u svakom slučaju
Rehabilitovani Bagrem Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 da vas priupitam ljudi,imam kucova,mesanca od 13 meseci pa razmisljam eventualno o kastraciji mada se nisam odlucio.Koja su vasa razmisljanja o tome?
Ајлин Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 da sam ovog ludaka kastrirala sad ne bi bilo smehotresa sa njim i njegovim ćebetom po kući. takvo ludačko onanisanje još niste videli plus, mnogo je smešan kad se zaljubi. obavezno u neke veće od njega za 5 brojeva, pošto je niskopodni.
Sisus Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 da vas priupitam ljudi,imam kucova,mesanca od 13 meseci pa razmisljam eventualno o kastraciji mada se nisam odlucio.Koja su vasa razmisljanja o tome? Zamisli kako bi tebi bilo bez jaja, pa daj odgovor na to pitanje.
Zen Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 da vas priupitam ljudi,imam kucova,mesanca od 13 meseci pa razmisljam eventualno o kastraciji mada se nisam odlucio.Koja su vasa razmisljanja o tome? Samo ukoliko je pas striktno namenjen za cuvara kucje i dvorishta - tipa neces ga pustati sa svog placa/njive stagod, onda je pozeljno da ga kastrirash da ne bi patio sto ne moze "u provod". U svakom drugom slucaju to nije neophodno. Tako su meni rekli "seoski" veterinari.
Alexandra_ Posted March 21, 2009 Report Posted March 21, 2009 @ u zraku: ako je mesanac (manje rase) u pitanju, bolje NE...disciplinovati ga mozes ! (kastrati izgube tu bezbriznost) ako je krvolocnija pasmina u pitanju........jbg. zamisli da tebi neko nesto slicno i pomisli... EU standardi, obavezuju na kastraciju (kontrolisanje uzgoja/odgoja pasmina)...zivotni kolis... A.
Rle Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 ima li neko jednog malog kera , treba mi da poponum emotivnu rupu u mom zivotu i da imam kome da citam novine
Fapril ethereal Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 ima li neko jednog malog kera , treba mi da poponum emotivnu rupu u mom zivotu i da imam kome da citam novine ima moj ortak..nije rasan,ali zato mnogo kenja.. rad je da ga prosledi..primetio sam da se uzvrpolji kad mu ortak cita o svetskoj ekonomskoj krizi..dakle to izbegavaj ali zato voli male oglase i horoskop..
Rle Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 pa jel onako mladuche koje mogu po svom kalupu da uzgajam ili neki dzulov koji ce da mi skache na nogu dok pikam fudbalski menadjer
Rehabilitovani Bagrem Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 hmmm...ima 30kilograma vuce na dzukca ali ima labradorskog u sebi,to mu dodje neka srednja klasa.Previse je hiperaktivan ali kontam da "prezivljava" kucece tinejdzerstvo postavicu slike pa ocenite...
Ајлин Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) @rle ovaj naš se još nije razmnožio. treba da mu nađemo devojčicu. ako bude, evo imaš jednog slatkog niskopodnog na poklon Edited March 22, 2009 by eileen
Fapril ethereal Posted March 22, 2009 Report Posted March 22, 2009 (edited) pa jel onako mladuche koje mogu po svom kalupu da uzgajam ili neki dzulov koji ce da mi skache na nogu dok pikam fudbalski menadjer pa ne znam da li ce da se pripitomi bas cim te vidi ,ali mislim da se da pripitomiti...reci cu ortaku da ga slika pa ti posaljem slike na mail,ako hoces.. opet ponavljam,vishe je sladak nego sto je rasan.. Edited March 22, 2009 by april ethereal
Rle Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 (edited) @rle ovaj naš se još nije razmnožio. treba da mu nađemo devojčicu. ako bude, evo imaš jednog slatkog niskopodnog na poklon ely poshto se snoshaj josh nije desio ne mogu da chekam okot tvog autobusa nove generacije iako poshtujem sve muke kroz koje je voljan da prodje da mi ugodi pa ne znam da li ce da se pripitomi bas cim te vidi ,ali mislim da se da pripitomiti...reci cu ortaku da ga slika pa ti posaljem slike na mail,ako hoces.. opet ponavljam,vishe je sladak nego sto je rasan.. kako da ne , tajna je da mu omirishesh zadnjicu i on to kad vidi odma ima da mi kaze koju i gde je zakopao kosku aj ako je mali poshalji mi koju sliku Edited March 23, 2009 by Rle
Ајлин Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 (edited) rle nasmejao si me do suza. kučetina bi morao pod hitno neku partiju seksa da raspali jerbo je pošandrcao koliko čujem od mojih ovih dana. kučeći hormoni na delu... evo jedne mačketine domaće: "> Edited March 23, 2009 by eileen
Vozd Jovan Pogani Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Nikad isus... Samo pas(TILA) i ja...
Ајлин Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 kako te sluša lepo joj stoji taj dezen a la milka
Machka Naopachka Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 Je-bo-te, isti Djura Ste se vi dogovorili šta je trebalo?
Tanya Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Evo moje slatke kitty porodice ^^ (uzasno je tesko uhvatiti ih svo troje na slici, ovo je jedan od pokusaja XD ) Levo cerka Devojcica, desno majka Maza seka ljubi batu ^^ lenstina
Machka Naopachka Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 a??? @tanjica ova mala je baš slatka, mada ja ne volim baš mnogo crne, šmekeraj su mi zelene mačketine olučarke. stavi fotku tvog cicos micosa Isti Djura, pas jednog druga. Ostaviću sliku kad dodjem sa drugog kompa. Tanja, divne su maceeeeeeeeeeeeeeeee
Morana.. Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Tanya,preslatke su ti macke! Joj,ja bih rado upoznala Hamleta s Mazom Inace,pored Hamleta kog obozavam,imam i papagaja Nicifora..Volim i njega,ali taj mi vecito kaze bezobraznu rec kad mu se obratim [onu rec na pi..]
Zoidberg Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Evo ga moj retardirani dzukac Jeff,dobio ime po Jeffu Hannemanu http://img22.imageshack.us/img22/2294/300720081924.jpg I iskusni macak Acim http://img9.imageshack.us/img9/3501/10122006312.jpg
Recommended Posts