Dead Man Walking Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Evo ga moj retardirani dzukac Jeff,dobio ime po Jeffu Hannemanu http://img22.imageshack.us/img22/2294/300720081924.jpg Sličnost je evidentna. Gde je Kerry King?
Fapril ethereal Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 im'o sam psa koji je bio velika pizda! svega se plasio..
Tanya Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Evo ga moj retardirani dzukac Jeff,dobio ime po Jeffu Hannemanu http://img22.imageshack.us/img22/2294/300720081924.jpg I iskusni macak Acim http://img9.imageshack.us/img9/3501/10122006312.jpg Oh lovely! Sve je vise crnih macaka kao ljubimaca ovde ^^ im'o sam psa koji je bio velika pizda! svega se plasio.. Trauma iz detinjstva?
EL Diablo Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 (edited) ovo je rex i plazi mi se jer ne voli da se slika...inace je tolika maza da se ljudi saplicu o njega kad dodju Rex ovo je koko rozela i divljak je ne vidjeni Koko i evo ga akvarijum mada se do sad svasta promenilo al me mrzi da slikam Ribice imam i dve kornjace al neki drugi put... Edited March 30, 2009 by EL Diablo
Fapril ethereal Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Oh lovely! Sve je vise crnih macaka kao ljubimaca ovde ^^ Trauma iz detinjstva? ma kakva trauma... jos kao shtene bio je kod nas...super dzukac ali je bio pizda...
Night's Blood Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Nije moj ljubimac ali nisam mogla da odolim da ne stavim link.
Zoidberg Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 (edited) Oh lovely! Sve je vise crnih macaka kao ljubimaca ovde ^^ Ma,to sam imao neku macku koja se udomila kod mene,ja je nazvao Dzordz (a bila zensko ) i tu se ona okoti,i ostanu mi 3 maceta,2 uginu i ovaj nigga ostane...Inace zute macke FTW Sličnost je evidentna. Gde je Kerry King? Ne gajim ja tu rasu Edited March 30, 2009 by Nolff
Tanya Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 ovo je rex i plazi mi se jer ne voli da se slika...inace je tolika maza da se ljudi saplicu o njega kad dodju Rex ovo je koko rozela i divljak je ne vidjeni Koko i evo ga akvarijum mada se do sad svasta promenilo al me mrzi da slikam Ribice imam i dve kornjace al neki drugi put... woooow koliko ljubimaca!!! You are sooo lucky!!! Rex je prelep! Obozavam takve nosonje Sliku ribica nece da mi otvori :/ Ajd daj i kornjace da vidimo. Obozavam kornjace ^^ ma kakva trauma... jos kao shtene bio je kod nas...super dzukac ali je bio pizda... Hahah, some people are just born with it XD Bitno da je bio dobar, kladim se da si ti hrabar/hrabra i za njega Ma,to sam imao neku macku koja se udomila kod mene,ja je nazvao Dzordz (a bila zensko ) i tu se ona okoti,i ostanu mi 3 maceta,2 uginu i ovaj nigga ostane...Inace zute macke FTW Ja sam jednom uz macku koju sam htela da usvojim dobila i papagaja (gratis, eto ti kad vec volis zivotinje ) ime mu je bilo Djura. Posle sam videla da je Djura zensko ali bilo mi zao da joj menjam ime Kupila joj i decka da nije usamljena, pa sam imala gay par u kavezu Djura i Bata XD
EL Diablo Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 woooow koliko ljubimaca!!! You are sooo lucky!!! Rex je prelep! Obozavam takve nosonje Sliku ribica nece da mi otvori :/ Ajd daj i kornjace da vidimo. Obozavam kornjace ^^ fala... rex ti se zahvaljuje na komplimentu stavi cu veceras noviju sliku akvarijuma kad vec ova nece da se otvori i stavicu kornjace...
Tanya Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Evo ga moj razlog za obozavanje nosonja Drugarev ljubimac Aron, tepamo mu Ljubicica Doduse ovo je slika iz 2003 god, tada je bio stene bukvalno Sada je dosta veci, ali nemam nijednu skorasnju normalnu sliku XD
Machka Naopachka Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Boooože kako su divni Meni malo fali ker, moram da priznam... Kad se izmazim sa komšijama (četvoronožnim) sva poblesavim
Tanya Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Hehe isti slucaj. Imala sam ranije psa, sada nemam uslova za takvog drugara, pa onda ugnjavim mazenjem lutalice i ljubimce prijatelja
EL Diablo Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 (edited) evo ih kornjace evo ga rex kad je sedeo u autu dok sam ja prao auto evo ga i akvarijum u sadasnjem stanju Edited March 30, 2009 by EL Diablo
Fapril ethereal Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Hahah, some people are just born with it XD Bitno da je bio dobar, kladim se da si ti hrabar/hrabra i za njega izuzetno sam hrabra!
Tanya Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 EL Diablo super su svi! I ocigledno svi vole vodu XD april ethereal Jesi li sreco? XD Videla sam posle na temi o kosi da si musko sorry, po nicku nisam mogla da znam
Ајлин Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 nolffe, el diablo, tanjice, sjajni su vam ljubimci! e zbog takvih bih volela da živim negde malo van bgd-a... bezuslovna ljubav
-Mare Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 (edited) Ne vredi. Sutra kacim Dzonija, Bruna, Mikija i Ljubicu ovamo. EDIT: Vucjak, jazavicar, macak, macka. Edited March 30, 2009 by bdonkey
Tanya Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Mmm mozda gresim ali mislim da im je veza isti vlasnik iliti EL Diablo? bdonkey imas jazavicara i vucjaka? haha koja kombinacija ^^ ajd kaci ako imas neku sliku gde su zajedno
-Mare Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 bdonkey imas jazavicara i vucjaka? haha koja kombinacija ^^ ajd kaci ako imas neku sliku gde su zajedno Aham, super su! Moram od ortaka da pozajmim digitalni pa cu ih uslikati kad se vrnem sa treninga.
EL Diablo Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 ne vidim vezu izmedju ove tri fotografije.. pa ovako stranu pre sam stavio fotografije psa,papagaja i akvarijuma... e sad fotografija akvarijuma nije htela da se otvori a kornjace nisam stavio... pa sad sad stavio novu fotografiju akvarijuma,a uz to sam stavio i fotografije kornjaca,a kao gratis jos jednu fotografiju psa.... a zajednicko za psa,papagaja,kornjace i ribice je to da sam im ja vlasnik(da tako kazemo) nadam se da je sada jasnije
EL Diablo Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 vid njega ja se ubi pisuci a on se zajebava... ih kaki si covek
Night's Blood Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Rex ti je predivan!!! Ja sam imala zenku kada sam bila klinka, Lajka.
Tanya Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Hahah april ethereal ajd okaci ti sliku onog psa pizde o kome si pricao. Ili nekog drugog ljubimca kog imas ^^
EL Diablo Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 (edited) hvala night's blood a ostalima na komplimentu za rex-a jel imas neku njenu sliku? ja sam ranije (dosta ranije) imao zenku vucjaka zvala se Beti i komsija kreten ju je polio kiselinom toliko mi je bilo zao da nikad ne bih imao psa da mi ujak nije poklonio rex-a Edited March 31, 2009 by EL Diablo
Tanya Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 hvala night's blood a ostalima na komplimentu za rex-a jel imas neku njenu sliku? ja sam ranije (dosta ranije) imao zenku vucjaka zvala se Beti i komsija kreten ju je polio kiselinom toliko mi je bilo zao da nikad ne bih imao psa da mi ujak nije poklonio rex-a Polio kiselinom? WTF? Kakvom kiselinom???
Recommended Posts