Denny Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Ne, ne. Muffin je kod moje sestre sad. Mislim, vratio se tamo... @ Talvi - It's just a myth.
Black Label Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 He's not a rat To je vrsta belog misa koja zivi u arktickim tundrama ^^
Talvi Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 To je vrsta belog misa koja zivi u arktickim tundrama ^^ Njemu mora da je do jaja kad opale ove nase vrucine. :)
Black Label Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Ne znam,videcemo,dobila sam ga pre 2 nedelje
Генеральный Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Njemu mora da je do jaja kad opale ove nase vrucine. :) на лето га туриш у замрзивач. још су чупавији када су подгрејани, тамо на јесен већ мож да га дифростујеш. само, мора да се пази са натписима, да не помешаш ''леминг'' и ''пребранац сребарца''. најзгодније ти је кад их имаш више, па резервишеш целу фиоку за њих.
-Mare Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Prava macorcina, vidi se da je baja u kraju - zato ga i nema nikad kod kuce.
Sisus Posted May 3, 2009 Report Posted May 3, 2009 Hahaha. Nesto je bas poludeo u zadnje vreme. Dodje samo da jede i ode. Ofucao se skroz i mnogo je nervozan.
Ајлин Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 sisuse bokte kakvu mačketinu imaš pravi onaj širokovrati mačkaroš lola leming bre nisam mogla da se setim kako vam se zovu te mišonje slatke. pufnica prava nema šta
Sisus Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 sisuse bokte kakvu mačketinu imaš pravi onaj širokovrati mačkaroš lola Ima sam i jednog boljeg, ovaj je mnogo razmazen i bezobrazan.
Routasydän Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Imam ja jedno pitanje: sestra mi je javila da se macka okotila. E sad, koliko vremena treba da prodje da bih mogao da uzmem mace? I ako moze neko da mi preporuci da li treba neka vakcina da mu se dariva i kada, u koje vreme. Prosli macak, koga sam voleo najvise na svetu, je uginuo od neke bolesti jetre, kazu da je cesta u Sremu, pa zelim ovog novog Malishka da vakcinisem i zastitim od tog sranja, ako je ikako moguce .... jbg
-Mare Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 U principu bi morao da sacekas da progledaju, i da prestanu da sisaju. Kad pocnu da jedu cvrstu hranu mozes da ih odvojis. Za vakcine nisam siguran, nikad macke nismo vakcinisali - samo pse.
Sisus Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Pa mozes ih uzeti cim pocnu sami da jedu. A za vakcinu najbolje da se obratis veterinaru.
Routasydän Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Pa da, ali posle koliko vremena mogu sami da jedu? tri nedelje? cetiri?
-Mare Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Tako nesto. Posle nedelju i po dana, dve bi trebalo da progledaju. Racunaj 4 nedelje.
Routasydän Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 OK, hvala. Hteo sam bas ove macice jer su to braca mog macka koga sam jako voleo i koji je zimus uginuo (od njegove majke)
Tanya Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 Jao Sisuse divan je macak Kao da gledam mog Garija u buducnosti Lice mnogo ali je ovaj mlad pa je od skitnje jako smrsao. Zovem ga pacove jer tako siv i izduzen vise lici na pacova nego na macku Smesan je mnogo visok je i dugacak, ima ogromnu glavu a telo uzasno mrsavo Ovaj tvoj je dosta debeo koliko vidim, vec se navikao na taj macorski zivot Koliko je star?
Recommended Posts